- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquaman74
csendes tag
Symbianos, de egy szál gond sincs vele. Igen, a legtöbb "mai gyerek" elvárja, hogy ez az y550 ugyan azt tudja, mint a kétszer ennyibe kerülő zseb gépek. Nekik csak annyit tudok mondani, hogy ha ennyi pénzért ezt a tudást keveslik, akkor még ezt sem érdemlik meg. Több tudás kell? Nyúljon mélyebben a zsebébe! Oszt annyi.
-
aquaman74
csendes tag
.....menü gombok is világítanak.
-
aquaman74
csendes tag
.....nokia 5800 Xpress music. Minden benne van, ami sok mai telóban nincs, vagy extra. Pl: led vaku, vagy lámpa(amire használod), 3,2-es autófókuszos kamera+előlapi kamera, fényérzékelő+közelség érzékelő, sztereó hangszóró, érintő cerka. És ez 2008-as teló!!!!!
-
aquaman74
csendes tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Bár a futár még mindig nem ért ide.
-
aquaman74
csendes tag
Mi az az OTG?
Laikus vagyok e téren. .....mint egy mezei felhasználó.
-
aquaman74
csendes tag
Múltkor vettem GPS-re 1 fóliát. 800 Ft volt!
Azt hittem dobok egy hátast.
Rabló banda. Akkor néztem más lehetőség után.
-
aquaman74
csendes tag
Igaz lehelletnyit egyenetlen a fólia felülete gyárilag. De ez szinte említésre sem méltó. Abszolut nem zavaró. Én nem fogok 1db fóliáért több száz forintot adni az tuti.
-
aquaman74
csendes tag
Én rövid úton megoldom a kijelző fólia gondot. Nemrég vettem papírboltban egy lap, A4 méretű öntapadó fóliát. És csak 200Ft volt. Hátránya, hogy kis kézi munka kell hozzá, mert ki kell vágni azt a formát, ami a telóra kell.
-
aquaman74
csendes tag
Csajosítani?
-
aquaman74
csendes tag
Ezt nem tudom, de valami strapa bíró tok nekem is kéne majd.
-
aquaman74
csendes tag
Én meg "move M aranytárs"-ra rendeltem. Így 4000 Ft havonta. (35Ft/perc és sms országon belül) Semmi több. De a tiéd is jó.
-
aquaman74
csendes tag
....és én is holnapra várom a futárt.
-
aquaman74
csendes tag
Nos, döntöttem. A Huawei lett... Én a "T"-nél rendeltem online. Így 0 Ft. És csak havidíjj van, törlesztő nincs. Ahogy az adatokból látom, az Alcatel szinte csak a belső tárhelyben jobb. Az agya és a kijelző is ugyanaz. Rem jól döntöttem.
-
aquaman74
csendes tag
Üdv mki.
Most regiztem. Ma délig kéne eldöntenem, hogy az y550-et, vagy az alcatel POP 2-t vegyem meg. De nem tudok dönteni. Mindkettő ugyan azt tudja CPU terén is, kijelző teén is. De az alcatel 8GB ROM-os. Átlagos használat mellett tényleg olyan GÁZ a 4GB-os ROM?? És a huawei-nek csak közepes a zenei hangszóró teljesítménye a teszt szerint. V.szinű ennyi idő alatt nem kapok választ. HELP!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest