- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
válasz
thepacso #315 üzenetére
Volt LG L7 2 aztán LG L9 2 telefonom, mindkettő súlyos kameraproblémákkal és random kikapcsolásokkal. Számomra az LG mint gyártó leszerepelt. Lehet az általad írt modell tökéletes de én egy ilyen helyzetben nem kockáztatnék. Az L9-et cseréltemre Huawei y550-re és semmi gondom.
-
akosright
tag
Jelentem a készülékben van equalizer. Bár az enyémen nem a vásárláskori Telenoros szoftver van, hanem ez, de lehet a régiben is volt. (Huawei oldalról letöltöttem, annyi változás van, hogy eltűnt a bitcasa kliens és helyette huawei backup került, ami nem működik Magyarországon, de nem gáz mert a bitcasa sem működött.)
A zenelejátszóban a jobb felső sarokban lévő ikonra kell kattintani (fülhallgató csatlakoztatva kell legyen) és láss csodát! -
akosright
tag
Ha erre
frissítem a telót lehet baj belőle? Telenoros az enyém. Ez egy frisebb ROM mint ami rajta van.
-
akosright
tag
A kijelző üveg? Kopogtatom, de nem tudom eldönteni. 😃 Infót meg sehol nem találok.
-
akosright
tag
DLNA-t meg se találtam. Van benne egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest