- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliver92
tag
feltettem a blackromot a telómra minden jó,de a wifi használhatatlan.nem engedi bekapcsolni sem,semmit nem enged miért lehet mit tegyek?
-
Oliver92
tag
Sziasztok!
Rootoltam telefont most járok a bootloader nyitásnál,de fél órája megy a zöld szöveges unlock bootloader via Fastboootunlockig bootloader......
alatta meg hogy
waiting for device
fél órája itt tart semmi sem változik MIT TEGYEK????
-
Oliver92
tag
Sziasztok!
Szeretném rászánni most már magam végre egy új rom cserére tmobilos a telefonomon,bár totál nem értek hozzá,az összefoglaló nekem homályos a rengeteg dolog,meg fogalmam sincs sokmindenről,de már nem érdekel mert idegembe legszívesebben földhöz vágnám a telefont mert nem lehet rajt semmit csinálni olyan szar lassú..
valahogy megoldom, de abban legalább segítsetek légyszi hogy milyen romot tegyek fel rá? angolul nem tudok így hiába olvasgatnék utánuk. melyik milyen? melyik mire van specializálódva?
köszönöm előre is-. -
Oliver92
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a dologban,de szeretném már kicsit alakítgatni telefonomat,elsődlegesen bekapcsoláskor a tmobile hangot kikapcsolni,mert borzalmas,ezen kívül törölni gyári fölösleges dolgokat,százalékos akksi kijelzés,energia takarékos figyelmeztetés kikapcsolása stb.ezekhez root kell,de a root után a tmobilos üdvözlő hangot is ki tudom iktatni?root után mit tehetek még,hogy gyorsabb legyen a telefonom? -
Oliver92
tag
köszönöm a választ.
-
Oliver92
tag
hahó valaki válaszolna fennti kérdéseimre?
-
Oliver92
tag
van már megoldás arra,hogy ne zárja be a futó alkalmazásokat ha átlépek másikba vagy főképernyőre? ezen kívül a jelly bean 4.3 jó lenne erre?vagy flösleges?
-
Oliver92
tag
van már megoldás arra,hogy ne zárja be a futó alkalmazásokat ha átlépek másikba vagy főképernyőre? ezen kívül a jelly bean 4.3 jó lenne erre?vagy flösleges?
-
Oliver92
tag
válasz
FaceThePro #6839 üzenetére
és az választ ad a lédéseimre.hozzá szól a megállapításomhoz? havonta teszek fel 1 kérdést akinek nyüg erre konkrét dolgokat írni hanyagoljon..első androidos telóm és nem tudok sok dolgot amiket keresgetni elolvasni nincs túlságosan időm
-
Oliver92
tag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan billentyűzetet erre,ami képes megjegyezni az előzőleg beírt szavakat,és nem a gyári hülyeség van,ami a telefonkönyv neveit hozza be bizonyos szavakra?tehát ha elkezdek egy fél szót akkor ott legyen az lehetőségnek amit régebben beírtam,emlékezzen a szavakra stb..van ilyen? illetve a hang alapú gépelést nem lehetne fejleszteni?mert nagyon sokszor tagolt mondatoknál is baromságokat hoz be.
köszi előre is
Egyébként nem vagyok megelégedve a telefonnal sokszor lefagy,ikonokat idő mire behozza (majd váltok lauchert) és kegyetlenül idegesítő,hogy 2program fut köztük a böngésző és átlépek másikba,majd vissza újra tölti az oldalt elveszve az ahol tartottam.erre valami megoldás?
Akinek esetleg éjszakai telefonozásnál gondja van a minimális fényerővel is(ami olyankor erős szerintem) töltse le a "Night mode" fényerő szabályzót.
Üdv. -
Oliver92
tag
Sziasztok! pontosan mit kell letöltenem és tennem,hogy telefonomon tudjak neten nézni videókat pl indavideón? azt írja hogy csak flash playerba jeleníthető meg a tartalom,pontosan mit kell letöltenem hogy működjön?böngészőtöl független?opera minit használok
-
Oliver92
tag
Az előbb furát tapasztaltam,töltőn volt telefon,kikapcsoltam,majd kivettem akksit,továbbra is töltőn volt s akksi nélkül be tudtam kapcsolni,majd kiírta hogy 5%alatt van az akku majd kikapcsolt,de utána újból mutatta a huawei logót
ez csak nekem érdekes ?
-
Oliver92
tag
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_y300_az_utod_lete_nem_kerdeses/hsz_2954-2954.html
Ezekre a dolgokra valaki még esetleg?pl wifi-vel kapcsolatban?borzasztó gyengén fogja a jelet van hogy 2csíknál lekapcsol.
Ezek mellett az előbb időzítő szólt és közben a háttérbe futó zseblámpa is elkezdett világítani,majd egyszer csak újraindult magátol a teló. ez mi?
+ 3percen belül míg képernyőzárba volt 4%ot esett az akksi,semmi sem fut háttérbe ez megint wtf?
-
Oliver92
tag
válasz
colonell #2957 üzenetére
Jó persze nem csodát várok egy 32ezer ft os 2magos okostelefontól,mert áldás ennyiért(3évig nokia 5230at használtam csak leesett és kijelző kaputt(még használtam volna)) csak mégis mivel legalább 1 évre előre veszek telefont elvárnám akármennyibe kerül és milyen,hogy azért az alap funkciókat kielégítse,tehát akármilyen régi,szar telefonjaim voltak mindet meghallottam,rezgést megéreztem, persze bele lehet törődni,mivel egy darabig nem akarok újra telefont vásárolni-van jobb helye is a pénznek(meg elvből nem vennék 100ezer ft okér egy telefont),csak mivel azért 2magos-így elég gyatra,hogy ilyeneket csinál hogy megakad stb stb a semmitől.tehát azért hiába olcsó lenne mit javítani
-
Oliver92
tag
Sziasztok!
Az első-32.eFt-os tmobile-os készletből -vásárolt telefonommal nem vagyok megelégedve!
Rengetegszer szaggat,akad a főképernyő lapozásakor is,amikor semmi sincs megnyitva.Faceboook,térkép egyéb alkalmazásokat tiltottam,így ezek sem eszik a memóriát.Ezmellett a problémám,hogy a hátsó hangszórója valami bitang halk! 10 hívásból 2őt veszek észre,próbáltam más csengőhanggal,mindent,de förtelmes zene hallgatáskor is,.A kihangosított hívásnál is épp hogy hallom a másik felet,eddig egy telefonom sem volt ilyen halk...wifi elég gyenge,ahol haverom galaxy ace-ja bővel közepesen fogta a wifit,enyém nem csatlakozott,mert nagyon gyenge volt a jel-ki van pipálva h gyenge kapcsolatok engedélyezés-.Aztán egyéb észrevétel:pár óra wifi fél óra hívás max,óra netezés,és már felén van az akksi,csak 2g megy..nagyon gyenge nekem pedig nem használom.2 óra folyamatos gps navigáció-3betűssel- szinte totál lemeríti. valami megoldások erre?átlagban 160mb szabad memóriám van,de megnyitom pl opera minit,vagy egy gyengébb játékot, totál lemegy 20mb-ra. -
Oliver92
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám,telepítettem-töröltem minden féle hülyeséget a play-ről, bár előtte is de most főleg alig van memória.jelenleg minden a középső "gombbal" a kezelőben bezárom az alkalmazásokat mégis csak
286mb használatban 107 szabad . ezen kívül van hogy csak 80 nem tudom miért...+512höz képest nem kevés ez így összeadva? Másik dolog,hogy akksijelzőm a gyári is állandóan összevissza írkál hogy 50%on 7órt ír még,aztán 1nap stb..? és azt nem lehet megoldani hogy legyen alkalmazás ikon mint a többi androoidon hozzányulkálás nélkül?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest