- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika11
tag
Sziasztok. Van egy alkatrésznek, vagy alkatrészenként eladó, alaplap hibás Y300-am. Még télen meghalt benne a belső tárhely, azóta a polcon porosodik. Kijelző, ház, akksi, alaplap tartozékok újszerűek.
-
attika11
tag
Sziasztok.
Ha esetleg valakit érdekel akkor eladó a fenti hozzászólásban taglalt készülék.
Úgy tűnik belső tárhely, tehát alaplap hibás mert sajnos nem lehet frissíteni és a rajta levő rendszer is haldoklik. Elvileg még van rajta fél év garancia, de mivel függetlenítve lett és nem lehet visszaállítani az eredeti állapotot, ez aligha érvényesíthető.
Ha van esetleg valakinek törött, de jó alaplappal rendelkező készüléke, vagy tud tanácsot adni garanciáztatásra, vagy esetleg tud egy szervizt ahol reális áron orvosolható a hiba akkor várom a javaslatát. -
attika11
tag
válasz
0xmilan #16365 üzenetére
Sikerült pc-ről formáznom a telefont (a belső sd-t), de úgy tűnik nem oldotta meg ez sem a gondot.
Utána megpróbáltam a gyári rom frissítést (u.a. az emmc hiba), majd a recovery és rom update-t, de semmi siker. A telefon beindul és sorban állnak le az alkalmazások hibaüzenettel. -
attika11
tag
Ma leszedtem a hivatalos B209 frissítést és próbáltam a leírás alapján is frissíteni (sd/dload/update.app - vol-+power) Ekkor viszont emmc is readonly hibát kapok. Lehet, hogy meghalt a belső tárhelyem és ez generálja a telepítési hibákat? Próbáltam keresgélni, de semmi hasznos infót nem találtam.
-
attika11
tag
válasz
cssaszi #16357 üzenetére
Először én is csak az első néhánnyal próbálkoztam, de azután mindet kijelöltem. Az előbb csináltam egy rendszer visszaállítást a beállítások menüből, de az sem törölt semmit. A telefon újraindult és megtartott minden beállítást és felhasználói adatot. Az a gond, hogy a bebootolt rendszerben már nem nagyon tudok mit csinálni mert állandóan dobálja a hibaüzeneteket, hogy ez meg az sajnos leállt.
Van ennél a telefonnál valamilyen flashtoolos megoldás, hogy újratelepítsem? -
attika11
tag
Sziasztok.
Küzdök egy y300-al, de sajnos nem sikerül előbbre lépnem. Ez eredetileg tmobilos, de már kb. egy éve függetlenítve lett és azóta már tettem rá twrp-t és a fusionx romot is. Hajdan ez sikerült is minden gond nélkül, de mostanra úgy belassult a telefon (állandóan leállnak a szervizek, nem fogadja a hívást, stb... ), hogy gondoltam újratelepítem. Viszont ez nem akar sikerülni.
A twrp-be be tudok lépni, elvégzem az összes törlést (úgy tűnik, hogy meg is csinálja) és megpróbáltam feltenni a B209 AOSP MOD by H3ROS romot. Ez is szépen lefut hiba nélkül, de újraindítás után mégis a régi rendszer jön be a régi felhasználói adatokkal. Próbáltam több romot is feltenni, de mindegyikkel ugyanaz a gond.
Próbáltam frissíteni a twrp-t is 2.5-ről 2.8-ra widows alól, de ez sem sikerült. A leírás alapján ellenőrzöm parancssorból a kapcsolatot (ez ok), majd futtatom az új recoveryt, ami fel is töltődik hiba nélkül, de amikor ellenőrzöm akkor újra csak a 2.5-ös verziót látom.
Van valami ötletetek, hogy mivel próbálkozzak? Esetleg ajánlanátok egy stabil multi romot, vagy próbáljam feltenni a cwm-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest