- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbal65
aktív tag
Eddigi főzött rom kombinációm: CM Blackrom + Cextel v0.62. LE kellett már valamire cserélnem, ugyanis:
-akkumlátor írtó gyorsan merült, semmi gyanús applikáció nem volt...
-képernyőfeloldás csontra fagyasztotta néha
-automata fényerő szabályzás nem működött megfelelően
-kamera kép befagyott
-videók visszajátszása nem volt folyamatosEzeket megelégelve frissítettem a TWRP-t (itt kicsit el kellett térnem az első h.sz. leírástól, 1 helyen nem volt megfelelő). Feldobtam a SlimKat 4.4.4-es romott, Chill360 kernellel.
Eredmény:
-hibák megszűntek, smooth, goyrsaság hasonló! Talán játékok is jobban futnak. Akkumlátor normálisabb üzemidővel bír.
-futási környezetet ART-ra szerettem volna váltani, mivel előnyösebbnek találtam volna a mobilaréna teszt alapján. Siker elmaradt, ugyanis eléggé lassan nyíltak meg az alkalmazások, néha-néha bedobott 'xy alkalmazás váratlanul leáll' hiba üzit. Ezt nem erőltettem. Ezen SlimKat verziót stabilnak találtam, szerintem próbálkozó kedélyűeknek megér egy misét. Esetleges hibákról még dobok majd infót -remélem erre nem lesz szükség. .
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged