Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbal65
aktív tag
Eddigi főzött rom kombinációm: CM Blackrom + Cextel v0.62. LE kellett már valamire cserélnem, ugyanis:
-akkumlátor írtó gyorsan merült, semmi gyanús applikáció nem volt...
-képernyőfeloldás csontra fagyasztotta néha
-automata fényerő szabályzás nem működött megfelelően
-kamera kép befagyott
-videók visszajátszása nem volt folyamatosEzeket megelégelve frissítettem a TWRP-t (itt kicsit el kellett térnem az első h.sz. leírástól, 1 helyen nem volt megfelelő). Feldobtam a SlimKat 4.4.4-es romott, Chill360 kernellel.
Eredmény:
-hibák megszűntek, smooth, goyrsaság hasonló! Talán játékok is jobban futnak. Akkumlátor normálisabb üzemidővel bír.
-futási környezetet ART-ra szerettem volna váltani, mivel előnyösebbnek találtam volna a mobilaréna teszt alapján. Siker elmaradt, ugyanis eléggé lassan nyíltak meg az alkalmazások, néha-néha bedobott 'xy alkalmazás váratlanul leáll' hiba üzit. Ezt nem erőltettem. Ezen SlimKat verziót stabilnak találtam, szerintem próbálkozó kedélyűeknek megér egy misét. Esetleges hibákról még dobok majd infót -remélem erre nem lesz szükség. .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest