Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shootme2
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #4173 üzenetére
Szia
Neked egy gyári rom kell. Első körben a 889-et ajánlanám nehogy a tulajt zavarja az új külső (az újabb rom-nál is vissza lehet állítani a régi kinézetet de root-olni meg babrálni kell).
Innen tölthető le. Kicsomagolás után a step1 dload mappát felrakod a microsd-re majd hangerő fel+hangerő le+bekapcs ha végzett ugyanezt el kell játszani a step2 dload-al is (step1 dload-ot törölni kell) és kész is.peestike: Nem normális de szerintem egy rom újratelepítés megoldja.
-
Alex_
tag
válasz
A_ScHuLcZ #1286 üzenetére
bocsánat a késésért, nem vagyok minden nap online
mindenki olyan appokat töröljön ami magának nem kell. szerintem nincs általánosan jó lista
amiket én töröltem ha mindent mentettem:
socialext.apk, totemweather.apk, plusone.apk, hungarianpack.apk germanpack.apk(billentyűzeté) touchpal bevitel 4.8.5, touchpal.apk, street.apk, voicesearch.apk, időjárás és óra 3.2.1.22.apk, snsservice v500.....apk, calculator.apk, soundrecorder.apk, gmail.apk
autorunba le lett tiltva a biztonsági mentés, a térkép és a zene. -
-
-
persil
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #1251 üzenetére
Én a romhoz nem nyúltam, viszont play-ből leszedtem az adw launchert, ami szerintem nem is néz ki rosszul és hasít vele a telefon.(főképernyőn lapozás sokkal fürgébb, mint a gyárival, meg az appdrawer is smoothabb.)
Játék: barátnőm csak flipperezni, angry birds-özni meg ilyesmiket szokott, ezek jól mennek, de komoly 3d teljesítményre ne számíts az adreno200-as gpu-tól. (mondjuk egy raging thunder, vagy asphalt 5 még elmegyeget)
-
persil
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #1245 üzenetére
Én nem érzem kevésnek a ramot, mondjuk nem is nyomogatom annyit, mint a saját telómat, de barátnőm például facebook-ozik is rajta ezerrel, szóval, amit el lehet várni ettől az árkategóriától, azt nagyon bőven hozza.
Ugyan ennyi pénzért a samsung-okat jó, ha be lehet kapcsolni.
"Nem zárogatja be a progikat, ha több is fut?"
Biztosan bezárogatja, androidnak akár honnan nézem kevés a 256 mega, de hétköznapi használatban nem éreztem kevésnek a ramot benne. Helyén kell kezelni a telót, ennyi pénzért nagyon pöpec minden téren.#Vesztor87
Nem tudom, én ilyesmikkel nem találkoztam, barátnőm is szólna, ha faszakodna a telefon, pedig éjszakára sem kapcsolja ki, meg nem szokta újraindítgatni. Mondjuk a wifi hotspot-ot nem használja, ellenben a wifi éjjel-nappal megy. -
Vesztor87
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #1245 üzenetére
Nekem nem egyszer előfordul hogy bezárogatja a dolgokat, újra-újra indul, néha elég idegesítő ez a telefon, elég low cost mobil...
Nem mellesleg az a leg gázabb hogy naponta többször kell újra indítani ahhoz hogy észhez térjen, pl a wifi hotspot funkció kikapcsolásához... -
persil
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #1240 üzenetére
Roviden: 100x gyorsabb.
Bovebben: 100x gyorsabb es feleannyiba kerul.Mas:
Ajanlottatok a ghost commandert, de azzal sem tudom torolni a felesleges alkalmazasokat. Az en telomrol egy perc alatt leszedtem mindent titanium backup-al, errol meg sehogy nem tudom, kezd idegesiteni, mivel zero ures hely van a telefonon es e miatt az eg vilagon semmit nem is tudok ra telepiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest