- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3556 üzenetére
Sikerült feltöltenem, leghamarabb a GDrive-ra ment. Remélem nem néztem el és maradtak benne a telefonszámok, egyebek.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3553 üzenetére
Sajnos átmenetileg csak a telefonon keresztül van elérésem, de ha nem tud senki segíteni, van egy gyári, reset utáni telenoros mentésem (C185B889), délután megpróbálok keresni valamilyen feltöltési lehetőséget.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3484 üzenetére
Nem tudom sikerült-e találnod, én molyoltam egy kicsit vele. Szétszedtem a romot és felraktam a boot, recovery és a kernel, ramdisk fájlokat. Találtam bitre ugyanekkora recovery.img-t, de a beltartalma nem ugyanaz, a származási helye miatt valószínűleg a 8655-51-es, dél-amerikai készülékre való.
-
woodworm
veterán
válasz
jakabtamas #3484 üzenetére
Most nem érem el a gépem, de a romból is ki lehet szedni. Találtam ugyan egy kicsomagoltat, abban csak a boot image van.
-
woodworm
veterán
Talán azért, mert közben újra lett mountolva.
(#3479) jakabtamas
A su parancsról azt írják, hogy csak rootolt telefonhoz csatlakozva működik. Lehet szükség van a CWM-re, hogy az adb root jogokkal csatlakozzon rootolatlan telefonra is. A puding próbája az evés, valakinek ki kell próbálnia.Egy remount lemaradt az elejéről, nekem legalábbis ott van. (Ja, csak fel van csúszva.)
-
woodworm
veterán
válasz
mdani01 #3464 üzenetére
Nem bonyolult. Némelyik rootoló csomagban van eredeti recovery és egy original batch fájl is, amivel vissza tudod tenni. De ezzel a leírással is visszatehető.
Az egyetlen probléma, hogy találj a te buildedhez való recoveryt. Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, a t-sekre mintha nem lenne biztos a 889-es. Végső esetben a legújabb gyártói rom felrakásával kezelhető a helyzet.A fastboot parancsok:
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot -
-
woodworm
veterán
Na, de ezt az üzenetet nem a fastboot küldi, hogy nem ismeri fel a készüléket, hanem az oprendszer, hogy nem ismer olyan fájlt, mint amit indítani akarsz. Simán kattintasz rá vagy parancssorból indítod?
Az 5.2-esbe pedig nem ez a lemezképfájl van. Ha végképp nem boldogulsz, akkor a 4-esből másold át az 5.2-esbe a recovery.img-t és nevezd át az ott szereplő img nevére. -
woodworm
veterán
A CWM Recovery minden gyári rom felrakása után eltűnik. Ha valaki a 898-as romot nem tudja a (#3152) hozzászálásban linkelt csomaggal rootolni, akkor valamit nem jól csinál. Ebben ugyanis már ki van cserélve a recovery.img.
(#3192) lacu75:
Gyanús ha az egyik rootkészlet látja a készüléked, a másik nem. A driverek és a fastboot.exe ugyanaz bennük. -
woodworm
veterán
Bemásolod a számítógépeden abba a könyvtárba, ahová az eredeti rootoló csomagot kitömörítetted és ahonnan a rootolást végezted. Majd átnevezed arra a névre, amilyen néven ott szerepel az img kiterjesztésű fájl (nem minden csomagban egyforma a neve). Ezután futtatod ugyanúgy a root_vx.x.bat fájlt. Esetleg elfogadod shootme2 által linkelt csomagot.
-
woodworm
veterán
Szia!
Bármilyen gyári rom felrakásával gyári alaphelyzetbe kerül a telefon, nincs CWM recovery, nincs rootolva. Az új rom pikantériája, hogy új CWM-es recovery.img kell hozzá. Tehát ezek után jobban oda kell figyelni milyen csomaggal kezd hozzá az egyszeri user.
Az új romról pedig nem biztos, hogy lehet downgrade-elni, esetleg egy custom rom közbeiktatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest