- Kínai tech-túra összefoglaló
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kottebi
újonc
válasz
zeon.hu
üzenetére
WI-Fi-n keresztül frissítettem a e legutóbbi állapotot, egy frissítés volt amióta megvettem a telefont. A gyári témák jól működnek. Ez a téma a kedvencem, egyszerűen gyönyörű. Theme] NeoRedBlack for Emui 3.0 ezt változtassa meg a rendszer az alap témára. Azt szoktam tenni, hogy takarékra teszem a telefont és nem kapcsolom ki éjszakára, akkor nem kell másnap a témát vissza állítani.
Egyébként 2GB RAM van a telefonban. -
kottebi
újonc
válasz
zeon.hu
üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, valamint a segítséget.
A téma csak az internetről letöltött változatnál módosul ki és bekapcsolásnál. A betű típusom a legnagyobbra van állítva, de így is nagyon kicsi, mert a margó is el veszi az kijelző méretéből. Gondolom, hogy ez az egyik oka. Egyébként nagyon jó telefonnak tartom. Van nekem a Sony Z3 telefon is, de a P7-es a kedvencem.
Kártyafüggetlen Vodafone-os a telefonom. -
kottebi
újonc
Szép napot mindenkinek!
Kérdésem, hogy mikor lesz új szoftver frissítés a Huawei Ascend P7 telefonon?
A másik, hogy ki tudna segíteni abban, hogy miért változtatja meg a telefon rendszerem a kiválasztott kedvenc témámat kikapcsolás után. Az bekapcsolásnál az alap gyári témára vált át, ami nekem nem tetszik. Ami még mindig problémát okoz, hogy a gyári menüjében a betű típus nagyon kicsi, a hatalmas betű típus után is. Egyébként minden oldalon a betű mérete megfelelő, csak a gyári menünek nem. Jó lenne, ha ezen változtatni lehetne.
Köszönöm, várom a segítséget -
kottebi
újonc
válasz
üzenetére
Sajnos nem találtam meg azt a telefon tesztet ahol olvastam, hogy főleg a rosszul látóknak készült a telefon.
Én egyébként jól látok, de nekem is gond a menü olvasása.
A fotó program alatt azt értettem, hogy a fotómegjelenítő változott a margó által, nem a witget képek.Miért nem tölti le a HiCare a kézikönyveket? Azt írja ki, hogy az adatokat nem sikerült lekérni.
-
kottebi
újonc
Üdvözöllek!
Szeretném tudni, hogy vajon miért kellett megváltoztatni a telefonban lévő gyári menüjét iszonyú pici betűkre. Ha nem tévednék akkor ez a telefon főleg a rosszul látoknak készült elsősorban. Most, pedig aki jól lát annak is problémát okoz a fehér alapon vékony miniatűr szürke betű, amit nem is lehet megváltoztatni. Nekem a frissítés előtt tökéletes volt a telefonom, kb. 3 hónapja vettem, nagyon jól bevált szép telefon. Most is szép, csak a menüje a margók miatt szörnyű, szinte nem is látni , hogy mi van odaírva. A lebegő, semmire sem jó, a korábbihoz képest. A fotóprogramba a képek szintén kicsi, persze a margó megint, a régi szebb és jobb volt, mert az egyik mappából átlehetett másolni a másik mappába. Az időjárás, óra is nagyon letisztul változat lett, sorolhatnám... Szerencsére az ikonok szépek és jó láthatónak megmaradtak, de azért a menüt mégis kellene látni valahogyan nem?
Mi a véleményed a fentiekről?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest