- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mag__
tag
Hi
hogyan kell a letöltött rom ot feltenni?
youtube-on megnéztem hogyan csinálják, de a mi telefonunkon nincsen 'apply update from sd card'
minden más ott van,de az hiányzik.mit kell tenni?
köszi
-
Mag__
tag
-
Mag__
tag
Sziasztok,
egy kérdést szeretnék feltenni.Nem akarok 19ezer hsz-t elolvasni, igy lehet már erre válaszolt vki.
Van egy kinai piacra szánt Ascend P7-L00 tipusu telefon.Az a gond vele, hogy sokszor lefagy.Gondoltam, hogy ráteszek L10 firmware-t,és az megoldja, mert az europai hálozatokra jo.
Letöltöttem a magyar Huawei honlaprol a L10-es firmware-t.Nem frissiti,és telepitési hibát ir ki.Probáltam gombos inditással elvégezni a telepitést, vagy a menübe belépkedve(ott a fw fájlt látja, és fel is ajánlja), de ugyan ugy ugyan azt a hibát irja ki,és nem csinál semmit.Köszi a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest