Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
üzenetére
Addig, amíg gyári szoftot rak rá az szerintem nem mókolás. Viszont pl a főzött ROM-okról már én is leszoktam. A P7 előtt csak Xperiáim voltak és főleg a régebbieknél X8, Minipro a gyengébb hardvert a "jobban optimalizált" főzött ROM-okkal próbáltam kompenzálni. Volt olyan nap, hogy 4-5 ROM-ot kipróbáltam. Némelyik hosszabb időre is a telón lakott, de a végén mindig visszakerült a gyári rom.
Viszont a Huawei-nél ezt az OTA frissítést nem igazán értem, miért erőltetik. Hogy tudna bárki is tiszta telepítést csinálni egy OTA frissítésnél? Főleg egy verzióváltásnál lenne fontos full wipe mellett flash módban felflashelni a komplett ROM-ot. Ehelyett OTA-n bekapcsolt telefonnal vágja maga alatt a fát a szoftver. Remélem, ha kijön az 5-ös android a P7-re, akkor ugyanúgy elérhető lesz a Huawei oldalán, mint pl. a 609 és onnan letöltve fel lehet rakni. Nem OTA bohóckodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest