-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Csakhogy meglegyen a kollektív tudás számára.
A bluetooth kihangosító nem romlott el, csak lehúztam a media hangerejét. Amit azért nem vettem észre, mert a reggeli ébresztő nem azt használja, valamint a kedvenc zenelejátszóm sem (AIMP) hanem vmi más hangerőt. Visszaállítottam a médiahangerőt és most rendben.
A GPS meg megemberelte magát, mert egész nyaralás alatt hibátlan volt. Most ugyan megint nincs meg, de ezt az 5 km-t a mhelytől hazáig már tudom fejből
Ígyhát még mindig nem frissítettem le lollipop-ra. Elrémiszt, hogy a rengeteg leöltött vackomat tölthetem le újra, meg állítgathatom be nulláról újra.
-
zeon.hu
nagyúr
Igen, a B852 a legfrissebb (és valószínűleg a legutolsó is...) hivatalos, illetve erre van egy B856-os frissítés, ami dload mappából mehet, viszont a booloader visszazár.
Vagyis ha root kell, akkor legyen hozzá bootloader nyitó kód!GPS Info, tedd fel, jó eséllyel megjavul.
Senki nem tudja, hogy mitől, miért, de működik. Kell neki 1-2 óra, de utána simán találsz ismét jelet másodpercek alatt.
(nekem nem 100% biztonsággal, de nálam más a gond)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest