- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Hali!
Akik közülünk használják az EMUI3.0-át, azok erről mit tudnak? LINK
Köszi
nagyon várom már a hivatalos Vodás EMUI3.0-át, igaz az picit odébb van még
porterocka: ránéztem ismét és végigolvastam az összefoglalót, hatalmas köszönet érte, terjedelmes és kielégítő lett, nagyon hasznos
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
linterrobert
csendes tag
nálam megjelent az updateben a B609
-
törölt tag
Én majd akkor teszem fel, ha lesz normális update, nem csak a szutyok OTA. Rendszer frissítésnél azért ez nem mindegy.
-
barmar
aktív tag
válasz linterrobert #4802 üzenetére
Ez a hivatalos 3.0? Az enyém még nem találja. Milyen szoftver van neked fent?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz castor84 #4797 üzenetére
88e lenne a T-nél, plusz talkband?
Akkor lényegében drágán veszem 82ért kártyafüggetlenül, standard dobozában.Vagy azért egyre olcsóbb, mert a kisebb boltok viszik a vevőket, vagy mert jóval olcsóbban beszerezhető kínából, mivel ez kínai telefon.
Tegnapi értekezésre visszatérve.
Húgom utána kérdezett. A bolt korrekt más shopok szerint is.De a lényeg, hogy pl ahova húgom is bedolgozik(nem publikus) ott is vannak telefonok. (Csak hát huawei ből csak 1-2 típus, p7 nem). Náluk szintén minden szűz, dobozban árulnak. A lényeg, hogy buknak rajta 10-20e esetenként, de a TV, házimozi és egyében, pláne az "apróságokon" mivel a vevő betér mást is megnézve, nyernek sokkal többet.
Egyik ok: Amit még megtudtam, hogy az olcsóbbat, árukereső, stb oldalakon megbízhatónak jelöltek azok is.
Mivel a (nem tudom milyen szerződés, hivatal stb) jelenti ezeknek az oldalaknak (elvileg) ha a bolt bárkivel inkorrekt, és azt kidobják a listából, és (elvileg) vissza se kerülhet. Vagyis többet bukik, mint egy szervíz költség.Másik ok: Mivel sokan nem bíznak a kis boltokban, így tudnak versenybe szálni a nagyokkal. Ha ugyan annyiba kerülne senki be se nézne mert megvenné a nagyoknál.
Ennyi infót sikerült beszerezni.
Sokkal nyugodtabb nem lettem.Viszont Húgom, mivel ő intézi a garanciás részt náluk, megnyugtatott. Bármi nem tetszik, létezik egy 14 napos visszavásárlási garancia. Törvényt nem tudok fejből.
Ha a készülék nem sérült, és a doboza, kellékei sem sérültek, akkor köteles visszavenni indoklás nélkül.
Persze körülményes a golog de mivel a készüléket nem kapod a boltba a kezedbe és nem tudod megnézni kézbe fogni stb,
Ez egy boltban csak 3 nap.Szóval most várakozok, holnapig, míg ideér a futár.
Kollégám behozta az övét a műhelybe. összevetve totál ugyan az a két telefon. Kernel, buildszám (B133) legalul a custom.. is ugyan az.
[ Szerkesztve ]
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
törölt tag
Szerintem B133 -ra ajánlotta fel neki. Gondolom vissza is kell térni hozzá, mert ugye B602 csak béta.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mindegyik P7 azonnal megkapja. Lehet több hét különbség is.
DE azért egy change log -ot szívesen látnék róla.
KKrisz751:
Én leírtam sok mindent ezzel kapcsolatban, (meg sok mindent nem is fogok), és meggyőzni nem akarok senkit. Akit ez megnyugtat, az tegyen úgy. Egyébként a néhány nappal ezelőtt említett történet, amikor letiltásra került a készülék, az is ilyen megbízható bolttól került ki.DE sok szerencsét hozzá, őszintén kívánom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #4806 üzenetére
Leját a szerkesztési, bocsi...
Ja és XXL megbízható boltnak van írva, meg tuti frankó. (Elég fájdalmas olvasni róla a véleményeket a neten) Aztán amikor emberünk be akarta vinni a központi szervizbe granciáztatni a készüléket, akkor a TeleMax áthúzta a garanciát. Persze az XXL szerint nem úgy van az, nem jól tudják, a garanciát meg ők intézik, minden tök tuti. Ez a történet viszont innen a fórumról származik, rá lehet keresni.Na de zártam részemről. Én leírtam sokszor a véleményem (de legfőképp a tapasztalataimat), nem azért mert nekem ezért valaki fizet.
Aki talál egy change log -ot az új FW -hez, az dobja már fel, mert most nincs időm keresgetni. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz KKrisz751 #4805 üzenetére
Bocs de az enyém is Telekomos és független..
(#4806) porterocka
Teljesen egyetértek, pont ez az bolt volt az ahol a LG-vel befürödtünk..
(#4809) castor84
Igen küldik a mobil akku töltőt én is kaptam hozzá, igaz csak azt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
castor84
csendes tag
Én is sokalltam az árát, az ingyenes házhoz szállítás meg egyenesen felháborított. A nagy T oldalán kártyafüggetlenként van feltüntetve. TalkBand meg önmagában elég húzós, kérdés mennyire jól használható, illetve lesz e egyáltalán igényem arra, hogy használjam. amire igazán kíváncsi leszek, hogy küldik e a mobil akutöltőt. Annak jobban látom az értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #4806 üzenetére
Azt nem láttam sehol, hogy beszéltetek volna róla.
Imei átírás, és ezeknek az eladása bűncselekmény(pár év börtönnel büntetve), használtan és újként is. Rendőrségen be kell jelenteni.
(Valamikor 90es évek végén polgárőrként voltam ilyen emberek elfogásán, (akik átírták,, klónoztak, stb.) egyszer, hatósági tanúként)... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
törölt tag
válasz bubus66 #4808 üzenetére
TalkBand -et 30 körül szokták adni itt PH! -n, de 20 -ért is simán megveszik. Az már legrosszabb esetben is -20k, ami 68.000 HUF új készülékért, 2 év gyártói garanciával. Szerintem innen nézve nem rossz ár egy új P7 -ért. ÉS ugye hűség nélkül, mert feltöltős.
Arra kíváncsi leszek, hogy független -e, de szerintem még mindig azok. Akkor viszont bitang nagy biznisz, saját használatra.
KKrisz751:
Ez már nem rajtam múlik, az ismerősöm hülyesége az egész. Egyébként úgy néz ki az lesz belőle, mert elvileg talált még egy ilyen esetet a neten az egyik fórumon, vagy nem tudom hol. DE én már mérges vagyok rá, mert semmiben, soha nem hallgat rám és állandóan befürdik/befürdetik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz castor84 #4809 üzenetére
Annak lesz a legkevesebb értelme a veszteség miatt.
TB jópofa dolog. Mondjuk az én öltözködésemhez nem passzol, de használható BT fülesként is a kijelző rész, kipattintva. Hasznos kis kütyü tud lenni, és még nincs olyan fogyasztása, mint egy okosórának, amit kb. minden nap tölthetsz.
Szerk.: Bár nekem van egy profi BT fülesem, amit soha nem használok. Nem szeretem az ilyen fülbenyomogatós dolgokat, vezetés közben meg érdekes lenne fejhallgatót hordani. Szóval sanszos, hogy én inkább eladnám, vagy a fiókban landolna.
Unokaöcsémnek akartam venni, végül egy G7 -et kapott Szülinapra, Karácsonyra és Névnapra együtt.
[ Szerkesztve ]
-
castor84
csendes tag
válasz bubus66 #4808 üzenetére
Jupiii. Köszönöm az infót!
Igen én is úgy számoltam, hogy jobban megéri így megvenni, mint pl az LG G2 minit a TDK-s fülessel. Ha nem jön be a TalkBand, még mindig el lehet adni.
Ugyan ebben az árban volt a CAT B15q, ami szerintem baromi szép, de nagyon túlárazták a márkát...
a mobiltöltővel kapcsolatban írt "veszteség" alatt mit értesz?
Karperecként biztos h nem fogom hordani a TB-et, annyira nem vagyok jampi sem, hogy állandóan a fülembe lógjon. 1-2 nap alatt kijátszom magam vele, aztán mehet a piacra
[ Szerkesztve ]
-
Zotya21
senior tag
már majdnem megijedtem hogy 88 a t nél aztán jobban megnézve előfizetéssel annyi szóval 101 ezer simán
de már nem sajnálnám rá ezek után XD
https://500px.com/slayer_art
-
törölt tag
válasz castor84 #4813 üzenetére
CAT frankó készülékeket gyárt, és bár lehet túlárazottnak mondani, de egyrészt a márkát is meg kell fizetni (ami tényleg minőség ez esetben), másrészt meg egyéni preferencia kérdése. Aki valódi védelmmel keres telefont, annak a tucat márkák nem lesznek kielégítők. Az általános védelemmel ellátott készülékek vízellenállása is a vicc kategóriába tartozik, és akkor még az ütésállóságról nem is beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #4811 üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek, hogy tényleg független-e mert a G620s-k azok nem függetlenek.
(#4815) linterrobert
Neked már jön lefelé? nekem még nem is jelezte.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
barmar
aktív tag
válasz linterrobert #4815 üzenetére
Ha feltetted írj legyszi róla egy pár sort!
-
linterrobert
csendes tag
changelog
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/13/228905_vqzd8iikbbmmzl7f_screenshot_2015-01-13-20-47-01_3.thumb.jpg
tudna vki adni egy stock recovery 3.0 linket?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bubus66 #4818 üzenetére
Abból egyik sem volt az, de fura módon olcsóbb készüléknek ez ritkábbnak is mondható. Nálam azért volt független, mert nem szolgáltatótól származott, aminek apám örült a legjobban, mert az övé lett.
linterrobert:
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a bétában található extrák bent lesznek -e, mert ezeket szeretik elfelejteni EU -s FW -knél. Bár az is igaz, hogy a legutóbbi frissítéssel már a G7 -nél is minden meg van. Alapban (mert ugye EMUI 3 -mal indult már) néhány dolog hiányzott a P7 -es B602 -höz képest.XDA -n nézd meg, talán van fent. Miért, lecserélted TWRP -re vagy CWM -re?
[ Szerkesztve ]
-
linterrobert
csendes tag
https://mega.co.nz/#F!YJ0l1aBJ!pJK-HOmAiQSNQDK4SmFPpQ
akit érdekel innen leszedheti az updatet..
-
bubus66
nagyúr
válasz zeon.hu #4826 üzenetére
porterocka zeon.hu
Oké köszi nektek.
linterrobert
Ha felteszed nézd meg légyszíves, hogy a kamara beállítások elfordulnak-e ah elfordítod a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz linterrobert #4827 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy az esetleges hibák (akár későbbi) elkerülése érdekében ajánlott megvárni a nagyobb verziót, ami majd hivatalos oldalról is elérhető lesz. Meg ha B133 -ra felmegy (ami valószínűleg igaz), akkor érdemesebb arra, mint bétára.
Szerk.: Wipe mellőzése továbbra sem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Akár Play -ből, meg máshonnan is. Ezeket még témába is lehet integrálni, nem egy ördöngős dolog. Na meg ugye EMUI 3 témákban már van néhány, azt is külön lehet változtatni, csak kell egy újraindítás neki.
EMUI 2.3 -ban ez alapban nem volt meg, csak olyan témáknál, amit más csinált, másodkézből. ÉS nem is nagyon működött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4832 üzenetére
Azért a ROOT -olásra, nyitásra kíváncsi leszek. Főleg Se7en miatt. Remélhetőleg a Huawei nem fog elmenni abba az irányba, mint a Sony. Bár ehhez még egy FW talán kevés. (csak utóbbinál még a frissítések is el....ttek, Huawei -nél kevésbé lenne zavaró)
A KNOX fajta hülyeséget persze semmi nem veri.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4840 üzenetére
Mivel mást is akarok feltenni még nyitás után, így fontos, hogy stabil legyen a ROM. Én meg az OTA -ban nem igazán bízom. Így amíg nem lesz hivatalos nagy verziós, addig szépen megvárom a sajátomon. Ezzel a telefonnal nincs annyi kedvem bohóckodni, mint mással, mert ez folyamatos munkára kell.
Kár érte, mert a Sony erősítőket, TV -ket nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Ma arra lettem figyelmes, hogy az email értesítő hangot megint önkényesen átállította másra és megint ugyan arra doorbell-re. Gondolom egy újraindítás után de ez sem biztos.
Ha megjön az új sd kártya (azért csak akkor mert akkor kezdem majd újra belakni a telefont, amiket felpakolok app-okat és ír az sd kártyára akkor már arra írjon ) akkor nyomok egy full wipe-ot remélem ezek az anomáliák megszűnnek -
myself45850
tag
Mivel tudok olyan biztonsági mentés csinálni, ami másik telefonhoz is jó?
-
barmar
aktív tag
Az új romot ugyanúgy tudom feltenni mint a bétát? Wipe utána meg a frissítő programból?
-
törölt tag
válasz myself45850 #4844 üzenetére
Szinte bármelyik Backup app -pal a Play -ről. Akár pl. Super Backup, semmi ROOT vagy egyéb dolog nem kell hozzá, nem is bonyolult. Viszont programnál ezek csak apk -t mentenek, a hozzá tartozó frissítéseket nem. Pl. egy Asphalt 8 -nál vagy bármilyen más nagyobb programnál ez fontos lehet.
barmar:
Igen, bár én nem tettem fel (egyelőre nem is fogom), de biztos így alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest