- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #5150 üzenetére
Alsó gombsort kellene elsőként módosítani.
Illetve növelni. egy lehelletnyit. a gombok méretét, de legalább az ikonokat visszacserélni a régire.
Ez a karika, háromszög, négyzet nem szép.Aztán a beállításokra kitérni.
Elég amúgy a képeket kicserélni? Mert akkor asszonyén megnézem a system örnyékén nincs-e valahol ikont tartalmazó file amiben benne van és kiszedem a képeket és kicserélem.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
KKrisz751
aktív tag
válasz KKrisz751 #5151 üzenetére
Meguntam így éjjel 3-ra.
Ment volna vissza a B133 de NEM lehet. (legalábbis alap módon nem)
Wipe után, 3gombos indítás, persze a dload-ba a B133as update.app, és elindul a régi recovery, aztán kikapcsol a kijelző és áttér az emui recoverybe, ahol elkezdené a telepítést de közli, hogy a [link] oldalon online segítséget kaphatsz.
Persze ez egy kínai krix-krax oldal.
Nyomhatsz kikapcsolást. Ujra indításkor leindult a Emui3.
Most elszámoltam 100ig és nem káromkodok.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
KKrisz751
aktív tag
válasz KKrisz751 #5152 üzenetére
Lejárt az idő a szerkesztéshez:
Arra azért kíváncsi lennék zip ből vissza lehet-e tenni.
Ugyanakkor nem biztos, hogy szerencsés a CWM recoveryből, mivel nem gyári recovery.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Zsoltg4s
tag
Sikerült a ROOT!
Az összefoglalóban leírtak alapján nem ment. Elakadt nekem is a Rootgenius 25 %-nál. A Cwm recovery telepítése után kb. 2 perc flashelni a supersu zippet. Így már jó. -
ctibor
senior tag
válasz KKrisz751 #5153 üzenetére
Én ezt már régen megírtam ebben a topikban, hogy NEM LEHET A RÉGI MÓDON, EGYSZERŰ ÚJRA FLASHELÉSSEL VISSZATÉRNI 3-RÓL 2.3-RA. Hiszen nekem volt talán legelőször ebben az országban EMUI3.0 a telefonomon, mivel az L-00-ra jóval korábban hozták ki.
Ahogyan a kínai belpiacos verzióknál, úgy az L-10 esetében is lesz egy spéci 'átmeneti' ROM, aminek a telepítése után már engedi a gyári Recovery 2.3-as ROM flashelését.
Lehet hogy már ki is hozták, lehet, hogy rövidesen elérhető lesz, keresni kell a Huawei oldalakon.
Ez valószínűleg nem kínai oldalakon tűnik majd fel, mint az én telóm esetében, hanem európai Huawei oldalakon vagy blogokban, hiszen az L-10-est Kínában nem árulják.Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
-
KKrisz751
aktív tag
Kár hogy ezt nem láttam.
Akkor nem raktam volna fel. Akkor szoktam csak, ha vissza lehet térni az előzőhöz. Akár akarok akár nem, de a lehetőség meglegyen.Remélem kiadják hozzá.
-
KKrisz751
aktív tag
Téma kezelőben és néhány más helyen, nem kezeli az ékezetes könyvtárakat mint előtte. Nem látja.
Vagyis mikor hátteret akarok beállítani a témakezelőn keresztül, kiválasztom, hogy egyéni, és kidobja, hogy Galéria, rányomva, csak azok a könytvárak látszanak amikben nincs ékezetes karakter.
--------
Nem találtam sehol köztes romot, kínaiul meg nem tudok annyira se mint angolul.[ Szerkesztve ]
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz KKrisz751 #5158 üzenetére
Semmivel nem tudtam visszatérni a 2.3-ra. Nagyon nyögve ment vissza a 609 is, Legalább már nem tégla. :-) Ez sem szerettette meg velem a 609-et. Ha lesz rá mód, váltok vissza a 133-ra. Szubjektív ugyan, de grafikailag, kinézetileg nekem kiforrottabb, kellemesebb látványú rendszer.
-
Zsoltg4s
tag
válasz #86973952 #5157 üzenetére
Először a leírtak alapján elkezdtem a rootolást, de a rootgenius megállt 25%-nál. A Kinguser ott volt a menüben újraindulás után, de a root jogot nem adta meg. A rootgenius is azt írta, hogy nincs root jog. Ekkor csináltam egy teljes resetet, felraktam a CWM recoveryt, majd a külső sd-re a Supersu zippet, kikapcs. Igen, az összefoglalóból is az a zipp tölthető le. Kikapcs, kétgombos újraindítás, recovery módban, ekkor már nem a gyári, hanem a Cwm recovery fogadott, ott már van lehetőség flashelni a zippett.
Remélem tudtam másoknak is segíteni. Az egész művelet, nincs öt perc.
Ja, a set_immutable.list -et nem töröltem, odáig nem jutottam el a rootgenius miatt. De a root jogokat így is megadja a progiknak. Pl. Titanium Beckup. -
törölt tag
válasz zeon.hu #5162 üzenetére
Felteszed a CWM -et parancssorból, ahogy eddig, aztán elindítod a telefont CWM -ben.
Utána belépsz a recovery -be (most már az újba) 2 gombossal, és úgy telepíted, mint ha egy frissítés lenne.
Az EMUI 2.3 ROOT részben ott van a SuperSu.zip letöltője, ezt telepíted recovery -ből.
VAGY
Fel lehet tenni a mikesa által betett CWM mentést is, abban a set_immutable.list is el van már távolítva.
Szerk.: EMUI 2.3 ROOT -ból a 7 -es pont:
"7. Recoveryn belül Install, itt válaszd ki a már letöltött SuperSu.zip-et. Ha kész, reboot és ha nem megy rendesen a SuperSu, frissíted Play áruházból.
ROOT kész de ezzel még nincs vége!"Elakadnál, akkor szólj.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Igen, vissza lehet térni!
De amikor én felettem az első EMUI3.0, még developer státuszú ROM-ot, amiben még sok bug volt, ezért rögtön vissza akartam térni a 2.3-ra, én is legalább egy hetet vártam, amíg az L-00-hoz kijött ez a spéci közbenső ROM.
Aztán feltettem az immár stabilnak nyilvánított B608-at, megbarátkoztam vele és most már B610-nél tartok (2 napja tettem fel).
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
Köszi, akkor kiegészítem az erre vonatkozó részt:
P7-L00 (L05 - L07 - L09):
P7 china verziók!B604 (nem ajánlott)
B600SP2 (könnyen vissza lehet térni korábbi FW -re, de nem ajánlott)
B606 (nem ajánlott)
B607 (erről lehet visszatérni a 2.3-as FW-re, de állandó használatra nem ajánlott)
B608
B610-------
Azt a lebegő gombot próbáltad, amit betettem ide korábban? Nagyon hasonló a 2.3 -ban lévőhőz, csak még jobban személyre szabható, és nincs állandóan jelen.
-
KKrisz751
aktív tag
Köszi. Downgrade B609 to B133 al keresgéltem. A reverting nem jutott eszembe. Gyenge az angolom. Csak alap szintü.
Megnézem, ha megy akkor őrülünk, ha nem akkor tégla lett...
Szerk:
Itt csak B135 van L10 hez.
Nekem meg B133 kellene.Így nem lesz tégléa ha nem rávalót töltök fel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
EMUI 3.0 ROOT rész alá -->
Abban az esetben, ha nem menne a ROOT RootGenius -szal:
0. Átmásolod a SuperSu.zip -et az SD gyökerébe.
1. CWM -ben indítasz.
2. install zip
3. choose zip from /storage/sdcard1
4. Kiválasztod a SuperSu.zip -et, telepíted.
5. reboot system now
Újraindul a telefon normál módban.-----
Elírtam volna valamit, akkor szóljatok, mert emlékezetből csináltam.
-
JDMKid
tag
ehhez a frissítés és wipe témához hozzátenném, hogy a negyedik emui verzió van a telefonomon, mindegyikre OTÁ-n frissítettem, és egyszer sem csináltam wipe-ot, mert nincs kedvem az alkalmazásokat újra felrakosgatni. ennek ellenére tökéletesen működik, nem lassú, semmi probléma nincs vele.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
törölt tag
Nem azért kell wipe, mert biztos rossz lesz minden, hanem mert meg van a lehetősége. Ez meg már elég ahhoz, hogy nem hozzáértőket megkíméljünk 30 perc plusz munkától. Meg a sz...r az egész írkálásoktól, amit őszintén megmondom minden témában nagyon unok.
Minden frissítés után, minden témában megy a sz..rozás. Bármilyen telefonról is legyen szó, vagy bármilyen frissítésről.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
...és gondolom ezután kedvemre wipe-olhatom is és a hivatalos general B133-at is feltehetem erre?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi, akkor jól gondoltam.
-----
Természetesen úgy értettem (és ez másoknak szól), hogy 3 gombossal felmegy, csak a dload mappát a benne lévő fájlal fel kell másolni az SD -re. Mivel ugye EMUI 3 alatt nincs a recovery -ben telepítési menü, csak reboot, és wipe.
Azért majd kérnék róla visszajelzést, és beleteszem az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tsabeekaa #5185 üzenetére
Szívesen. Kérnék majd róla egy visszajelzést, hogy sikerült, minden rendben. Jónak kell lennie, de addig nem rakom be az összefoglalóba, amíg nem csinálta itt más is. Ez másnak is hasznára válhat.
Tehát gyári recovery, wipe (tetszés szerint, ajánlott), dload mappa a benne lévő fájlal az SD gyökerébe, telefon kikapcsolás, 3 gombossal indítás és automatikusan frissít.
Elvileg ezután már a B133 -nak kell fent lennie.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #5188 üzenetére
Igen most látom, csak eljöttem otthonról és vezettem.
Most néztem meg tapatalkal. Kaptam emilt róla.
Hát ha működik akkor ezer likeot kap.Viszont vannak vezetési tapasztalatok. Tudom vezetés közben nem tapizunk. (Semmit mert az is veszélyes amire mások gondolnak.)
Össze szedtem a gondolatokat, de nem negatívan hozzá állva. Téma szerkesztéssel jórésze orvosolható. Csak macerás.
[ Szerkesztve ]
-
tsabeekaa
aktív tag
Ebből szervíz lesz...Nem fut végig...
-
Tompie
őstag
Amúgy számomra érdekes ez a 609 után nem lehet 133-at vissza tenni.
Ha egyszer csinálok egy full wipe-ot akkor üres lesz a rendszer miért nem engedi vagy miért nem megy fel a 133?
Mintha egy PC-re tennél pl win8-at aztán már nem térhetsz vissza win7-re. Csak ilyen olyan úton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest