- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet igazam lesz, és nem kerül elő semmilyen P8 a CES -en. Azért még meglátjuk, de nem tudom, hogy lesz -e még valamilyen külön esemény.
- Honor 6 Plus (3 kamerás - 1+2)
- P7 zafírkerült elő eddig.
Sajtóesemény: Jan. 5. (volt)
Kiállítás: Jan. 6-9.[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz #86973952 #4652 üzenetére
Én is úgy tudtam (több helyen is olvatam), hogy a ces-en fogják bemutatni a P8-at.
Vártam a sajtóeseményt, de nem látok róla hírt sehol sem.Kár érte...nagyon kíváncsi vagyok már a formájára, a legjobban az érdekel, hogy megtartják-e a fém keret+üveg elő- hátlap kombót.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
törölt tag
Én kételkedtem benne, és továbbra is így vagyok vele. Nem ez lenne az első false állítás a szakmai oldalak részéről. Az információkat persze eddig is megosztottam róla, illetve azt még vegyük figyelembe, hogy ott a még csak 2015. 01. 07. reggel 8 óra van (UTC-08:00), most kezdődik a második nap (sajtóesemény nem számít bele). Így tehát még bármi lehet.
-
Merseyside
tag
Bocs ha esetleg láma a kérdés, de a gyári tárcsázó háttérszínét meg lehet valamivel változtatni?
EMUI 2.3 van használatban.YNWA
-
törölt tag
válasz Zotya21 #4655 üzenetére
Pedig már most elkönyvelheted, hogy a P7 formavilága már nem fog visszaköszönni.
Ezt már bizonyították a mostani készülékekkel is, hogy más irányba indultak el. Mate 7, G7, Honor 6, Honor 6+...stb.
Szerintem formailag valahol a Mate 7, G7, és az iPhone 6 között lesz, illetve ezek keverékéből.
Merseyside:
2.3 alatt ha jól emlékszem még nincs erre lehetőség. -
törölt tag
-
JDMKid
tag
válasz #86973952 #4657 üzenetére
Nekem speciel a mate7 formavilága is tetszik, és a g7 sem csúnya. A mate7-nél egyedül az ujjlenyomatolvasó rondít bele a hátlapba szvsz.
Ha valami hasonló formájú lesz a p8 akkor tetszeni fog. Csak ebben az esetben a huawei is itt fog tartani, hogy mindegyik telefonja ugyanúgy néz ki, csak más méretben.[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
A következő problémám akadt.
Van egy nekem bevált hangrögzítő app (hi-q mp3). Ma csináltam felvételt és 25:28-ig vette fel utána leállt az app vagy passz. Aztán csináltam még egy felvételt azt végig felvette ami 27:06 volt.
Az alkalmazás bent van a védett alkalmazások között így elvileg nem kellett volna leállítani.Régi telefonomon nem volt ilyen probléma akár 2 órát is gond nélkül rögzített.
Ötlet?
-
törölt tag
Az egy dolog. Egyébként tényleg nem rosszak.
A probléma csak az, hogy ha a P7 -re ránézel, azt nem kevered össze egy telefonnal sem. Az újabb Huawei készülékeket viszont igen. Sajnos. Ettől még lehet szép, de nekem pont ezért jön be a P7. Nagyon el lett találva külsőre, szerintem.
Merseyside:
Nem bonyolult, benne van az összefoglalóban. Persze ettől még csak saját felelősségre.Meg arra is készülj fel (ha felteszed), hogy a 2.3 backup nem fog működni 3.0 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz #86973952 #4663 üzenetére
Ez így van, a p7-ben a forma + az anyaghasználat volt az "extra" más telókhoz képest. Azért talán a p8-hoz is kitalálnak valami kis pluszt.
/a zafír edition is nagyon tetszik belőle. Az már hétköznapi körülmények között megkarcolhatatlan. Egy upgradelt hardverrel jó ajánlat lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Merseyside #4667 üzenetére
Nem kell ettől annyira félni. Nem olyan komoly dolog, mint a ROOT.
Igazából, leegyszerűsítve csak annyiról van szó, hogy csinálsz egy wipe -ot, ami hasonló a gyári visszaállítshoz, aztán a telefon saját programjából feltelepíted. Néhány gombnyomás, meg időben sem sok.
B133 -at visszarakni sem bonyolult.
Ott is egy wipe kell, aztán rámásolod az adott mappát az SD -re, majd 3 gombossal indítod el a telefont. Mindent csinál magától.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Merseyside #4669 üzenetére
Na az nem mindegy. Nem is a letöltögetős része a rossz, hanem újra berendezni a mappákat, egyebeket...meg a beállítani, ami kell...
Azért remélhetőleg véglegesnél megoldják ezt, mert talán egy-két kivételtől eltekintve simán átörökíthető a backup 2.3 -ból.
KKrisz751:
Gyári téma. Valami Sci-fi témából lett véve. Talán játék vagy film, nem tudom már. Néhány oldalon nagy feneket kerítettek neki. Önmagában a téma szerintem túlzott. Variálni lehet, de egy csomó elem megmarad, ami nem szép. Pl. gyári widet kinézet.Manuálisan szétkapva a témát viszont jó dolgokat lehet belőle kihozni, csak egy csomó mindent ki kell belőle venni/cserélni. Egy-egy menü rész jó, meg kékes színű átlátszó stat bar is (legördítve).
Szerk.:
Talán benne van a téma csomagban, amit ide is bedobtam. EMUI 3 -ból való témák.Nincs benne, majd holnap feldobom.[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
Na többet nem teszek fel.
De lényegébe ha csak arra használom a telót amire muszáj, és nem lógok a fb-n, csak 4 óránként hagyom szinkronizálni, nem beszélgetek 10-20 perceket, napi 1 néha 2 órát is szoktam. És a gps-t se használom ha nem kell.
Akkor kb ennyit bír 1 nap alatt.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Egy kis érdekesség:
Mai napon ki akartam próbálni, hogy meedig érzékeli a Samsung Galaxy S4 álltal Hotspot-olt Internetet, és nagy meglepődésemre, már többb mint 100 méter volt a Galaxy S4 és a P7 között és még így is be tudta fogni a elet, és ráadásul a google-t is betöltötte
Volt ott még egy Sony Xperia SP.......az a telefon még a jelet se látta, nem hogy még rá is csatlakozzon.....[ Szerkesztve ]
-
sanyee75
tag
válasz Atlantisz48 #4682 üzenetére
Kérdés: A Samsung jeladója volt erős vagy a P7 vevője?
Huawei Pulse, SE Arc, THL T100s, Jiayu G4SL, Huawei P7
-
Tompie
őstag
Miért lövi ki kb. 25 perc felvétel után az appot? Mikor benne van a védett alkalmazások közt?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Merseyside #4686 üzenetére
Hangfelvételről volt szó, ha jól emlékszem...
-
Merseyside
tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Merseyside #4688 üzenetére
Itt írta.
Ellenben a saját hangrögzítővel is csinálja ezt? Nemigen szoktam ilyenre használni a telót.... -
Tompie
őstag
válasz philoxenia #4689 üzenetére
Még nem próbáltam mert ez vált be jó minőséget csinál egyből mp3-ba olyan kódolással amit beállítok erősítést is tud, hogy hangosabb legyen a felvétel. Szal mindent tud ami nekem kell.
-
Merseyside
tag
Felraktam a DW tárcsázót és amikor telefonálok azt írja ki, hogy a "DW le van tiltva a felugró ablakokban."
Hol lehet ezt beállítani? Az értesítésekben már engedélyeztem, de nem segített. Működik rendesen, csak nem a DW jelenik meg ilíenkor, hanem a gyári.[ Szerkesztve ]
YNWA
-
zeon.hu
nagyúr
-
Tompie
őstag
válasz philoxenia #4691 üzenetére
.m4a-ba rögzít.
-
barmar
aktív tag
Emui 3.0-nal tudom állítani az ikon betuinek méretet? Letolteni lehet új betutipusokat?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Merseyside #4694 üzenetére
tipp:
beállítások-alkalmazások kezelése-DW- és itt van olyan, hogy "elindítás alapértelmezettként".
EMUI 3.0 fut nálam, 2.3-nál nem tudom, hogy megvan-e.
de ha nem megy, playen van a "Default app manager", azzal alapértelmezetté teheted.mellesleg az értesítéskezelőben van a felugró ablakok kezelése.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Eraah
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett most ilyen telefont, egy kis segítség kéne azoktól aki ilyet használ.
Kellene neki egy olyan magyar billentyűzet, ahol vannak a megszokott "emoji"-k, illetve magyar billentyűzet is, valami olyanra panaszkodott, hogy fel tett egyet és külföldi számokról kezdték el hívogatni.
Köszi szépen a segítséget!
-
törölt tag
Mit tett fel?
Egyébként én úgy látom, hogy a Swype, meg a Swiftkey -ben van. Bár utóbbi nem a legmebízhatóbb. Play -en beírja és kihoz egy csomót.
Külföldi számról hívogatás: Billentyűzetet telepíteni Play -en kívülről nem igazán érdemes. Egyébként meg néhány programnál lehet ilyen. Pl. Viber. Teszt hívás. Vagy ha csinál egy hiba riportot, akkor is lehet ilyen.
Én egy custom MIUI -n csináltam egy hiba riportot, aztán hívogattak Indiából a készítők, hogy segítsenek.
-
törölt tag
Januárban várható a P7 -es EMUI 3.0 végleges verzió. Hibák javítása miatt elvileg hó végére, ami szerintem inkább február lesz.
Visszajelzések szerintem jól sikerült a rendszer, de miután van "1-2" hiba, így ezt bele kellett kalkulálniuk a határidőbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs