- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bery
csendes tag
Üdv fiúk, a páromnak a P8 Lite-ra megérkezett a 6.0, remélem még a P7-el is fognak majd foglalkozni!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Atlantisz48 #18406 üzenetére
Újabb proci nem?
-
törölt tag
válasz philoxenia #18409 üzenetére
Igen, armv8 készlet. Viszont Honor 6-ra azért sikerült össze röffenteni.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz zeon.hu #18408 üzenetére
Október elejéig nem lesz lehetőség újra telepíteni úgyhogy addig így vagyok kénytelen használni. Amúgy érdekes hogy amióta lefogyott a mobilinternet azóta fagy a Facebook, play meg a viber. Nem tölti be csak kiirja, hogy várjak vagy bezarom az alkalmazást.
Elsőre nem indult el a telepítés utána ujrakezdeni, de csak a zip telepitesetol.
A zene lejátszó a google lejátszó is ugyan igy megakadt, más lejátszót nem használtam még.
Nincs lehetöségem egyenlöre másokat kiprobálni.
Már lefogyott a 200mb netem. A korlátlan meg csak böngészni enged. -
WishMage
csendes tag
TWRP-ből reseteltem Cunaja v3-at és most nincs play áruház meg hasonlók. Hogyan tudnám rárakni?
Azért reseteltem mert gazdát vált .a telefon. -
zeon.hu
nagyúr
Teszteljen már pár emberke, különböző romokon lenne jó tudni az eredményt:
Decimális koordinátát kellene beilleszteni a telón lévő térképbe (tehát nem külső alkalmazásba és nem böngészőből megnyitva!).
V4 romon nálam "Nincs találat erre" üzenetet dob, de ha konvertálom fok/perc/másodperc formába, akkor már jó.
Viszont másik telón, 4.4.2-n nincs ilyen gond, pedig ugyanaz a térkép verziója.Itt egy decimális koordináta, ezzel lehet próbálni:
47.4449519 21.3928706#?*@&!
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Van egy olyan érzésem, hogy az aksimnak nem lesz hosszú élete, mert tegnap azt írta, hogy 8%- on van.
Töltőre raktam, és 5 perc múlva 18%-ot írt levettem a töltőről. Újraindítottam, és amikor a PIN kódot akartam beírni, akkor kiírja a jól ismert szöveget "A telefon 30 másodperc múlva kikapcsol......."Lehet ezen a helyzeten valamit javítani?
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
válasz Atlantisz48 #18427 üzenetére
18%-nál miért vetted le a töltőről? Az újraindítás sokat kivesz az akkuból (hálózatkeresés, bejelentkezés...stb), kevés volt az a névleg 18%.
Nem volt furcsa, hogy 5 perc alatt 10%-ot töltött? Töltsd fel rendesen, de ne hagyd éjszakára a töltőn. Kb. 2 óra kell a normális töltöttséghez.[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Atlantisz48
őstag
válasz coyote55 #18428 üzenetére
Azért vettem le, mert gyorsan kellett a telefon. És egy úttal ki akartam kapcsolni a Képernyő kímélő módot. (Néha szoktam ezt használni) És ahhoz újraindítás szükséges. Nem úgy van, hogy ha feltöltött teljesen, akkor lekapcsolja a töltést? Mert hol ezt írják hol meg mást. Olyan is hallottam, hogy 5% ra nem ajánlatos lemeríteni, és 100%-ra feltölteni se.
Mi az igazság?
Szerk:
(Persze, hogy furcsa volt, hogy ennyit "töltött" ilyen kevés idő alatt, ezért is kérdezem.)[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #18429 üzenetére
A töltés mértékét sajnos egyik telefon se mutatja pontosan.
Érdemes 20-25%-nál töltőre tenni vagy takarékos módba kapcsolni.Teljes töltöttségnél lekapcsol a töltésvezérlő.
#?*@&!
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18429 üzenetére
Biztonsági okból csal a min. és max. töltöttségi szint. Tehát a kiírt 100% nem akksi 100%.
Egyébként valóban lekapcsol a vezérlő 100% jelzésnél egészen addig, amíg le nem esik 99% -ra. Utána újra rátőlt.
Ez inkább akkor nagyobb gond, ha valakinek nem csak max. 1-2% -ot merül a telefonja egy éjszaka alatt. Mert szándékosan végig szinkronizál, vagy beragad valami, vagy valamelyik program sz*r.
Újabb telefonoknál már alapban gyorsabb a töltés, így nem kell egész éjjel stresszelni. Viszont 2-3 órás töltési idővel is meg lehet oldani, hogy még elalvás előtt felmenjen a nafta.
Nekem anno a P7 0-2% körül merült éjjel, nem ideális esetben max. 4-5% -ot. Azt kb. 10 perc feltolni, ha valakit zavar.
-
Atlantisz48
őstag
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18432 üzenetére
Csak Google alkalmazásoknál van ilyen gond? Milyen ROM?
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Atlantisz48 #18432 üzenetére
Nem nagyon kicsi a sávszél? Mérted a sebességet?
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18435 üzenetére
De a többi cuccon megy a net, ami nem gugli gyártmány? Vagy semmi sem megy?
[ Szerkesztve ]
-
karelgott12
tag
válasz repvez #18390 üzenetére
Én is ezzel kínlódtam egy pár hónapja már. Azt hittem én állítok be rosszul valamit a telón. Szórakoztam mindenféle optimalizáló progikkal, de nem lett jobb. Aztán meguntam és rendeltem egy aksit Ebay-ről. Megjött, fél óra alatt kicseréltem, s most ez van:
A második képen látszik, hogy adtam az adatforgalomnak is.
Azt gondolom, ez is olyan lehet, mint bármi mással; autóval, műszaki cikkekkel vagy akár az élettel. Valaki jót fog ki, más meg nem. Ennyi
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18440 üzenetére
system/etc alatt elvileg van egy hosts fájl, ugye?
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18442 üzenetére
Nevezd át mondjuk hsotsoriginal -ra és indíts újra.
Elvileg létre kell hoznia egy új hosts fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18444 üzenetére
Mert még nem tartasz ott. Csináld végig, aztán juss el a bejelentkezésig.
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18446 üzenetére
Nincs már dolgod vele.
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #18448 üzenetére
Nem volt jó a host elérés.
Indítsd el a Youtube -ot, hogy megy -e rendesen.
Szerk.:
Átnevezés oyan, mintha törölted volna. Csak így megmarad elmentve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bubus csinált egy petíciót a karakterkódolással kapcsolatban, és arra kért, hogy osszam meg.
"Tisztelt Huawei!
Szeretném megkérni önöket a fent említett készülékeknél a 7 bites karakterkódolási hiba javítására. Csak a gyári SMS-alkalmazás használatánál tapasztalható. Így egy 160 karakteres SMS-t csak 2-3 üzenetben lehet elküldeni. A Huawei Ascend P7 óta fennálló probléma igen zavaró. Amennyiben lehetséges, szíveskedjenek kijavítani!"
Bár sajnálatos módon nagy valószínűséggel a P7 -et már nem érinti, de mások segítő aláírására is számít.
Aláírás után jön egy mail, amiben meg kell erősíteni az ott lévő linkkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?