- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz jonny100 #18748 üzenetére
Ments le a fontos dolgaidat, nekem is ez volt mielött eltünt az egész sd tárhely, azóta se kapcsolódott vissza.
Csak arra azért jó lenne rájönni, hogy miért baj neki ha sok a kép vagy a video és az miért okozza ezt a média serveres gondot vagy, hogy megfekszik az sd kártya.
Mert most rendeltem a 16gb os helyett 64gb osat és többnyire zene meg a telóval készült média tartalmak lennének rajta és elég rossz lenne ha ekkora adatmenyniség cska ugy elveszne. -
jonny100
csendes tag
Sajna megint feltünt a mediaszerver , csak most nem 46%_ot eszik , csak 8 %_ot . Nem tudom mit kellene csinálnom .
A pü.-re illik válaszolni !!
-
törölt tag
-
jonny100
csendes tag
Nézem
-
jonny100
csendes tag
Mivel tegnap lett újratelepítve , nincs rajta video , zene is csak 4 db , a playről a face és a messenger lett letöltve .Van egy zene aminek a címe elég kacifántos , van benne jel , betű stb....Ez most átneveztem , hátha ez a baj .
-
jonny100
csendes tag
Ez a készülék a fiamé , nekem is p 7 _em van ua. rommal , de nekem nincs mediaszerver a fogyasztok között .
-
orbit76
tag
Hello, elköszönök tőletek. Totálkár lett a P7. Minden jót nektek.
-
jonny100
csendes tag
Ok ,.kipróbálom, de majd csak holnap .
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Örömmel jelentem, hogy megoldódott a mappa, és ikon széteséses probléma, a képernyőkímélőmód bekapcsolásánál. Feltettem ezt a témát, és ennél jól megy.
[link] -
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #18772 üzenetére
Jó hír!
Kérdés, hogy a téma volt hibás vagy a romban van valami gubanc.#?*@&!
-
jonny100
csendes tag
A rom újratelepítés megoldotta a problémát , a mediaszerver továbbra is fut de már csak 4%- ot eszik , ígynem veszélyes . Köszi a segítséget .
-
Foose
addikt
Sziasztok! A gyárilag telepített "ne zavarjon" funkciót használja valaki? Tegnap nekem be volt kapcsolva, csak a megadott 7 szám érhetett volna el, ennek ellenére a lakótársam hívott Idegen számról (először szám nélkül, majd számmal) és azt mondja, csörgött nála. Plusz később smst is küldött, ugyanarról az idegen számról, és megkaptam. Most akkor mi van??
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Cunaja
addikt
Megkapod, csak nem ad hangot a telefon. Vagyis észre sem veszed amíg a telefonra nem nézel.
A zaklatásszűrő nem enged hívni, ha ott blokkolt a szám.
A fekete listánál meg jelzi a blokkolt hívásokat és üzeneteket is.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
repvez
addikt
Ma megjött az uj samu 64gb-os SDXC SD kártyám, holap megint ujra kéne huznom a telefont, a V4ről akkor ujra gyalu és vissza a V4 a menete és akkor talán megjavul minden?
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Két év használat után jó áron el tudtam adni a P7-et, és egy másik telefonra nyergeltem át.
További jó fórumozást,és sok romot kívánok nektek! :-)
És köszönöm a sok segítséget, amit itt kaptam.Sziasztok!
-
Dwayne Hicks
tag
...tapasztalt valaki mostanában virtuális billentyű belassulást...? Valamelyik frissítés lehet a ludas?
-
zeon.hu
nagyúr
-
repvez
addikt
Na megjött a 64gb os memoria kártya és most van szabadidőm is, ujra neki futnék ennek a romcserének.
Szóval V4 van most fenn.
Az összefoglalóban ugy olvastam, hogy a v4 elöfeltétele a 839es rom, ez mit takar pontosan?Mert a multkorinál végigmentem az egész rollback folyamaton és ugy sem volt jó ,majd ezután legyalultam mindent és csak a V4et tettem fel .
Jó az összefoglaló, csak egymás után ömlesztve vannak a dolgok és nem mindig tiszta, hogy mi miután vagy mi elött kezdődik.Nem bonyoulut a folyamt csak sok dolog van és sok kombináció hozzá.Most akkor nekem ha full gyalut csinálok akkor elöször fel kéne tennem a 839et 3 gombossal ?, de oda meg gyári recovery kéne nem?
Majd utána megcsinálni a recovery cserét és ugy a V4-t? -
Cunaja
addikt
válasz repvez #18792 üzenetére
Ha most a V4 van fent, semmi nem kell, csak gyaluld le a rendszert.
Ami fontos, hogy minden lépésre figyelj és a teljes törlés után, a MOUNT résznél ne felejtsd el kivenni az x-et a SYSTEM elől.
Ezután telepíted a V4-et és ha kész, egyből nyomjál egy wipe-t. Ezután már újra indulhat a telefon.
Az első indulásnál kb, 7-8 percig a bootlogot fogod látni.
Ha elindul, felbukkan egy superuser kérelem a Kangvip-Tools-ra, ezt figyeld és engedélyezd.
A supersu binerálist majd frissíteni kell, itt a normál frissítést kell választani.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
repvez
addikt
válasz zeon.hu #18796 üzenetére
Van fb , de nem csak azzal vannak gondok.
Nem mentésből hanem playről töltöm mindig az épp aktuálisat .
Semmi launcher vagy más rendszerpiszkáló dolog nincs fenn.Főleg mint multimédia és netes eszköz van nálam használatban , nem telefonálás miatt, ezért fontos , hogy jól müködjön a kamera a video, a zenelejátszás és a Sport trackerek, meg persze a net.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #18797 üzenetére
A fb egy sz.r, keress valami lite verziót hozzá.
Az sem jó, ha mindebből a legfrissebbet használod, sok programnál elrontják a frissítést.
Ezért van minderről 2 mentésem, ha rossz lesz egy új frissítés, teszem vissza a régit.
Egyetlen alkalmazás képes lefogni a telót.#?*@&!
-
laci laci
addikt
Üdv újra itt mindenkinek.Volt nekem a régi telom.Annak a bal oldalon nem érzékelt,ehhez vettem egy donort,hátha a kettőből,de ennek annyi a baja,hogy csak bootol és ennyi..Van cwm.Így nem tudom kinek a fija_borja..Hogy tudnám visszahozni az életbe,honnan tudom meg így a verzió számát?Előre is köszönöm..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Cunaja
addikt
válasz laci laci #18799 üzenetére
A PC-látja?
A recovery-be belép? Wipe volt?
Ha igen, akkor csinálj a systemről és a boot.img - ről egy mentés, majd dobd fel valahová.
Ha nem tudsz belépni, nézd meg az adb devices parancsra csinál- e valamit, így is látnia kellene a gépnek.
Mivel CWM-et írtál, ezért gondolom, hogy 4-es droid van rajta max.Az SD-kártyára másold rá a B839-et és 3 gombos módszerrel told rá a romot. Ez az összes partíciódat átírja.
Sajnos ez a módszer csak akkor megy ha gyári a recovery.
Szóval a B609 gyári recovery-t rá kellene varázsolni.
Ha semmi nem segít, nem tudsz recovery-t cserélni, akkor
az összefoglalóban lévő kangvip romot rakd rá, de azt ami a 4-es droidra való.
A lényege az egésznek, hogy felébredjen az álomból.
Utolsó:
Biztonsági módban sem indul? Hangerő le + power gomb.
Ezeket nézd végig és jelentkezz![ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest