Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lehel43

tag

válasz Nimda #20922 üzenetére

Egy hónapja Z2 telefont, és tablettet használok. A P6 maradt csere telefonak. Van amibe jobb ez, viszont hiányolom a P6 súlyát, képernyőt. Nekem jól működött átlagot véve a P6. Igaz én csak felhasználó vagyok. Soha nem birizgaltam a telefonjaim programjait. Ami furcsa volt a Z2 párosban, hogy NAPONTA újra kell indítani. Másképp akad, fagy.... A P6 Soha nem csinált ilyent. Tehát minden telefonak van baja.... Utolsó szuper telefonom Nokia E51 volt. Azóta mindig akad baj mindegyikel. A ragott almát nem próbáltam még, de az nem is fogom soha. A GPS a P6 nekem átlagot véve jól működött. Nem profi navi, tehát nem is vartam többet tőle.. Tájékozódni elég. Akinek nem, az vegyen profi navigációt.

• Nimda

addikt

válasz Nimda #20922 üzenetére

Esetleg még annyit hozzátennék nagy általánosságban, hogy mint ugye tudjuk, az android mint rendszer, még közel sem tökéletes a felhasználók számára (nem is lesz soha).A frissítések, fejlesztések, sorra hoznak ki olyan újításokat, amik gyorsabbá, szebbé és kezelhetőbbé teszik a rendszert.Nekünk leginkább az fáj, hogy ezeket az újításokat sokszor a gyártó nem teszi elérhetővé a kedvenc készülékünkre, vagy a kritikus hibákat nem javítja kellő odafigyeléssel és időben.Nyilván ebben van egy kis "lustaság", vagy kapacitás hiány a gyártók részéről, de leginkább a marketing szól bele a dologba.Ilyenkor jönnek a custom romok készítői (amit köszönünk szépen), de amik közel sem olyan tökéletesek, kiforrottak, hibátlanok, ahogy azt várná az ember, egy időnként akadozó, lefagyó, belassuló gyári rendszer után.A helyzetet még tovább rontja a kedves felhasználó(k) hozzánemértése, tudatlansága vagy konoksága egy adott rendszer kezelését, vagy telepítését illetően.Tökéletesen működő rendszer így sohasem lesz, mert mindenkinek mások az igényei, elvárásai, szokásai...és akkor még nem beszéltünk az eltérő hardver verziókról, amik tovább növelik az instabilitást.

gabancs ilyen "bugreportot" bármelyik gyártónál találni, még ebben a topikban is :)

Új hozzászólás Aktív témák