- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SamSem58 #2202 üzenetére
Érdemesebb szervizre bízni az akksicserét, már csak azért is, mert közel sem biztos, hogy azzal van a baj. De persze lehet házilag is cserélni, ha megvan a hozzáértés - de mint mondom, nem feltétlen az rossz benne, legalábbis annyi kórisméből, hogy nem tölt, ezerféle baja lehet.
-
Ðávid
aktív tag
válasz
SamSem58 #2203 üzenetére
Valószínűleg a legtöbben akiknek ilyen telefonjuk volt már másikat használnak és azért nincsenek nagyon új hozzászólások. Múlt héten én is lecseréltem 2 év 5 hónap használat után.
Az akkumulátort házilag nem lehet kicserélni, de egy próbát megér ha beviszed egy telefonos üzletbe. Tavaly tavasszal nálam is voltak akkumulátor problémák, végül nyáron be is vittem egy üzletbe. Ott először az merült fel, hogy esetleg ki kellene cserélni az akkumulátort, de végül nem került rá sor, mert nem az volt a rossz. Tehát a válasz igen, lehetséges a csere. -
sirkan13
aktív tag
válasz
SamSem58 #2184 üzenetére
Elméletileg a telefonod független úgy lett forgalmazva.Igen rootolható én a Framaroot 1.9.3-al rootoltam feltelepíted az apk-t kiválasztod a megfelelő szöveget baramír vagy v.hasonló és kész.Rakd újra a gyári romot a három gombossal.És csak utánna próbálj meg romot cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest