- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Na reggelt!!
Gondoltam nyomok egy frissítést, és megérkezett otara. northeasteuropec900b324 dobott fel. -
Szoke1982
senior tag
Lesz p8max itthon 180ezer lesz akit érdekel. 2 év garival.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
szabochris #3642 üzenetére
Gondoltam..
Amit még megtehetsz. Másik sd próba vagy leszeded ùjra a frissítést hátha az a gubanc. Meg most mit ír, min vagy ? b137? -
Szoke1982
senior tag
Update Timeframe:
As per tradition, Huawei will conduct the beta testing for this software by inviting four digit members. The group of people will test the build until it gets stable. We are expecting the beta builds sometime in January, followed by Stable build in February.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
szabochris #3631 üzenetére
mintha valaki írta volna itt ,hogy át írta a .app kis betűre vagy épp elenkezőleg kicsi volt és nagyra nem tudom pontosan. De próbáld ki.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
szabochris #3625 üzenetére
Az sd gyökerébe felmásoltad dload mappát? Csak az legyen benne, és a gyári frissìtőnél -helyi frissítés és ott már látnia kellene. Ha nem akkor valamit rosszul csinálsz esetleg másik sd pròbálj. Jah jót szedtél le tl09? vagy tl10? van?
-
Szoke1982
senior tag
Gondolom ota ugyan az lesz nem, mint a az oldalon?
-
Szoke1982
senior tag
Néztem itt a huawei oldalon, régiónként a frissítéseket, kb sehol nincs, egyedűl az olaszok akik foglalkoznak is valamit a supportal. Mert azért máshol még a 4.4.2 sincs fenn, meg semmi downgrade csomag se. Kétlem ,hogy kb nem ugyan az a 4.4.2, mint a magyar oldalon, vagy tévedek? Ha azt nézem egy fokkal jobb a helyzet mert anno mate1-re 0 frissítés ment ki. De lehet a hardver is közbe játszott, vagy mègse?Mert a kinai verza meg jött rá. Mindegy a huaweinek még van mit javítania a supporton.
-
Szoke1982
senior tag
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Üvegfólia vagy sima a jobb választás és melyik a legjobb? (márka) Köszi előre is. -
Szoke1982
senior tag
FIGYELEM!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy ha nem hivatalos, vagy a régió más országára kiadott frissítést töltötök le a készüléketekre, akkor a frissítés után előfordulhat, hogy a telefonotok lelassul, illetve egyes funkciók lehetséges, hogy egyáltalán nem fognak működni. Ha nem hivatalos frissítést alkalmaztok, sajnos elveszíthetitek akár a készülék garanciáját is, így arra kérünk benneteket, hogy mindenképpen várjátok meg, amíg Magyarországra is megérkezik a hivatalos szoftver update!lol ez a huawei device hungary árad az értelem, tehát akkor ugrott a garim mert vissza álltam ugyan arra b137sp re .. Meg aki frissített 5.1.1re..
-
Szoke1982
senior tag
Jön a váltás mate8 http://www.huaweiblog.de/
-
Szoke1982
senior tag
válasz
eladogeppc #3559 üzenetére
Már a 6.0 várjuk xD
-
Szoke1982
senior tag
válasz
peli1983 #3551 üzenetére
Ma haveromnál jártam, és neki is máté van, és ott nem volt se ikon, se semmi bug. Érdekes viszont azt mondták szedjem le újra és próbáljam felrakni lehet teszek egy próbát a loli azért fürgébb volt.
jah és ha kikapcsolod a multi abkakot? És igaz sok értelme nincs ,hogy csak a gyári alk. lehet belerakni egy kettőt, kb a semmivel egyenlő. -
Szoke1982
senior tag
A sírók közt én is voltam, de aztán rájöttem pl:wifire nem csatlakazott stb, ez elöjőtt a 4.4.2 visszafele is. Gondolom beragadás ,de ez is orvosolható új wifi név ,és már csatlakozott is.Tehát ez nem hiba volt. Akkor engem max az ikonok elmászása zavart nagyon, pl:kiszedtem a google mappából egy másik mappába és vissza kapcs kijelzőnél újra a google mappában volt ,meg a többi ikon is mindig fenn ragadt, hiába húztam le. Másik meg a font, nem működött ,de ez kb ugyanaz , mint 4.4.2 vel, ott is hiába műxik, egy pár óra ès gagyvasz lesznek a betük. Tehát jobb is ,hogy nincs loliba. Meg másokat zavart ,és igaz is a alk. váltó "lassúsága"... (az animáció "blur") laggol ,de ez se próbléma, simán használható de zavaró lehet 4.4.2 után, mert ott brutál gyors volt. Mâs nem nagyon van, de ezek nem is hibák max bugok. Összegezve, a loli sokkal gyorsabb, kicsivel több üzemidővel és jobb ram kezeléssel. Tehát nyugodtam lehet lolira frissìtenetek, mert megéri, és lehet nálatok még ezek a problémák sem lesznek. Ha meg mègse tetszene akkor vissza lehet állni nagyon könnyen.
Most én 4.4.2 vagyok ,de már hiányzik a loli gyorsasága..
Jó hétvégét mindenkinek!! -
Szoke1982
senior tag
6.0 http://www.gizmochina.com/2015/10/16/huawei-confirms-android-6-0-marshmallow-update-to-a-bunch-of-models/
-
Szoke1982
senior tag
Estét!
A magazin mikor szokott frissülni? Vagy van más megoldás rá? Egyszer egy témát leszedtem, akkor fekdobta jött frissítés ,új képek az adott tèmàkban (travel,car stb) -
Szoke1982
senior tag
Jah azt nem is írtam a b300 downgrade előkészitő csomagban tényleg van a koppos felébresztés simán müködött kár kivették. Lehet hülye kérdés a b300al nem lehet használni a telót? Tehát azt használom vèglegesnek.
-
Szoke1982
senior tag
Most be paráztam nekem is le esik végem.. Tok nèlkül használom. Milyen tokot érdemes rá venni? Nillkin? Vagy a gyári megéri a 3x árat?
-
Szoke1982
senior tag
Hali!
Este vissza raktam a kitkettet, simán felment. Jah képzeljétek mondtam anno,hogy a wifit a lolinál nem látta(csatlakozott) a régi wifimre és most vissza térve b137re meg az új wifit nem látta, azaz nem csatlakozott fel ,mondom ezt nem hiszem el. De itt már át állítottam a wifi nevét és útána egyből csatlakozott. Érdekes.. -
Szoke1982
senior tag
Na akkor sikerült, azaz mégse
a másik dolog.. Még valami...
nem használtad, pl hidegbe és utána bent lakásban, nem lett pára lecsapódás?Lehet hülyének nézel de rakd be egy tál rizsbe, ha nedvesség miatt(pára lecspodás) miatt zárlatos és majd szépen kiszárítja ha mégis ez a gondja de persze ez találgatás de egy probate megér.Anno haverom htc -jét igy javítottuk meg
-
Szoke1982
senior tag
Aki vissza akar állni 5.1.1(b324) ről..
Először a b308 leszeded (dload mappa, sd gyökerébe másolod ) ->gyári frissítő->helyi frissítés. Megnézed sikerült, ha igen akkor törlöd a sd ről dload mappát, és felmásolod a (b137sp) dload mappát sd gyökerébe.
Gyári frissítő->helyi->és mehet fel a B137.. Vègez, újraindul és boldog vagy ha sikerült. (Működik, de nem próbáltam, mindenki saját felelőségre!!! -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Nektek van auto fókusz videónál? Nekem ha ujjal rányomok akkor lesz csak éles. Ez igy volt 4.4.2 nél is? -
Szoke1982
senior tag
Idén rengeteg gyártó dobott piacra kártyafüggetlen okostelefonokat, amelyek kifejezetten jól is szerepeltek az eladási listákon. Ezek nagy része valószínűleg meg is kapja az Android Marshmallow-t. Bár végleges lista még nincs, az alábbi modellek esetében már gyakorlatilag borítékolható a frissítés:
Alcatel Idol 3
Oneplus One
Oneplus 2
ASUS Zenfone 2
ASUS Zenfone 6
Xiaomi Mi4
Xiaomi Mi Note
Huawei Ascend P8
Huawei Mate 7
Huawei Honor 6 plus
-
Szoke1982
senior tag
android.hu/android-marshmallow-az-en-telefonom-megkapja
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! Kitől lehetne megkérdezni,hogy a b308 downgrade csomag jó e a az új 5.1.1 lolihoz ?? Most lett elegem a videó nem fókúszál magátol csak ha rányomok...
-
Szoke1982
senior tag
válasz
csalafinta65 #3442 üzenetére
Jobban jársz kitkettel semmi bajom nem volt de szó szerint.. Remélem majd vissza tudok állni.
-
Szoke1982
senior tag
Ami nekem hiba idáig.
: ikonok ugrálnak hiába veszem ki a mappából a gmailt újra bekapcsolásnál(kijelző) vissza megy a google mappába , akkor wifi nem működik a régebbi wifin ami idáig jó volt. Az asztal mindig újra töltôdik . De amúgy meg gyorsabb lett sokkal , és még a play áruház hibával indùl de ha frissítek jó. Jah a font se müködik már. Gyorsabb lett de tele buggal.. -
Szoke1982
senior tag
Hali!
User hiba ,hogy állandóan az ikonok elmásznak felfele ha már újra bekapcsolom a kijelzőt? Nincs bekapcsolva a rázás funkció, mégis elmásznak fellfele.. -
Szoke1982
senior tag
Most nézem youtube-on ,hogy ott van két koppos feloldás de enyimben nincs. Vagy vak vagyok? https://youtu.be/4iOHpm3psQ4
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! Téglázhatom a telót ha rárakom a b300 downgrade és utána a 4.4 -et? Vagy mivel 5.1 ír arról lehet vissza állni gondolom működik majd? Vagy neki se kezdejek?
-
Szoke1982
senior tag
Most nézem a b300 downgrade csomaggal vissza lehet állni? Vagy az csak 5.1 beta verziónál működik csak? Nem szeretnék téglát, légyszíves aki ért hozzá, azaz meg is csinálta már az megírná? Nagyon szépen köszönöm neki ha megnézné.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! Valaki próbalt már vissza állni? Esetleg lehet e?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
kovicska #3379 üzenetére
Én simán felraktam a dload mappát az sd gyökerébe másolod és a teló gyári frissitője megcsinálja magától. De ott van a zipbe is ,hogy kell képekkel , és azt normál modnál lesz ha jól emlékszem. Előtte csináltam egy gyári visszaállítást ès formáztam az sd és ugy felraktam a dload mappát.
-
Szoke1982
senior tag
Aha hát probléma csak az ,hogy a wifim nem csatlakozik fel a saját netemre max ezért állnèk vissza. De érdekes más wifire meg simán csatlakozik. Más gubanc nem nagyon van ami zavarna. Csináltam hard resetet is. Meg ilyen wifi repairt de semmi. Viszont gyorsabb antutu is 46700 lett. A Règin meg 43e ha jól tudom.
-
Szoke1982
senior tag
Na nem műxik a font se ami 3.0 jó volt. Azaz nem indítja újra csak villan egyet. Ha leszedtem râ új fontot. Aki ért hozzá attól kérdezem vissza lehet rakni a régi szofvert? B137 voltam ha jól emlékeszem.. Köszi előre is a választ.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
MPeter87 #3357 üzenetére
Volt gyári vissza állítás előtte. Meg utána is raktam egy resetet. Sajna tv-n csak jelszót tudok cserèlni mást nem. Jó volt ,mert bevólt dugva tv be a lan és tv oszotta wifit, igy simán lehetett telórol mindent csinalni kép videó, youtube ha akartam nèzni tv n. Csak rányomtam és küldte egyből tv re. De most csatlakozna wifire de megáll biztonságos és mentve ennyi..
-
Szoke1982
senior tag
Na felraktam este... inkább ne raktam volna fel mert, azóta a wifi nem jó ami idáig jó volt. Tv -m ossza meg, így arra ráment simân, de most csak menti és ennyi, nem csatlakozik.És egy két règebbi alk. se indúl. Viszont sokkal gyorsabb de nincs wifim neee..
Remélem vissza lehet rakni régit b137 vagy mi lehet a gubanc ,hogy nem csatlakozik a wifire?
-
Szoke1982
senior tag
végén még Májvacukrot kapunk
http://www.androidupdater.com/2015/09/list-of-android-smartphones-who-get.html
-
Szoke1982
senior tag
Idáig csak úgy ment ,hogy videó és vagy képet átküldtem wifin a tv re. De nem tudtam ,hogy az egész képernyő kezelést is át lehet küldeni max ahol írták lg tab ,hogy van miracast támogatás itt mate7 -nél nem láttam spec.nél miracastot.
De örülünk . Gondolom akkor az mhl is megy? hdmi-n? Mintha láttam volna youtuben.
-
Szoke1982
senior tag
Szevasztok!
Nem is tudtam van benne miracastGondoltam írok hátha más se tudja..
Nekem új
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
A hátlap mennyire kopik? Azoktól kérdezem akik tok nélkül használják nagyon kopik? köszi előre is -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Egyik nap zàroltam pár alkalmazást és kikapcsoltam utána ,de még mindig kéri a jelszót pedig nem kéne. Csak akkor szűnik meg, ha ujjlenyomat zárt is kiveszem. De az meg kell nekem. Tehát feloldom a telózárat ujjal és simám be lépettem facre, de most kell + szám kód is holott már kikapcsoltam. A másik meg viber üzeneteket nem kapom meg, csak ha már beléptem a viberre... Ha tudtok segíteni előre is köszönöm. A teló nagyon tetszik imádom csak ezek zavarnak most.. Szép hétvégét. -
Szoke1982
senior tag
Igen be van kapcsolva viszont csak most engedélyeztem a térképet nem tudom összefügg e? Most pár perce nem láttam lehet az volt a gubanc.
A másik meg lesz tuti frissítés a telóra csak mert mate 1 egy db nem jött, nem mintha zavart volna, de azért jó lenne tudni tuti jön majd.Persze nekem ráér, ez is tökéletes. Most egyedül ez a bibi volt a kiírás. Köszi és szép napot mindenkinek. -
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Állandóan kiírja ,hogy a hely nem található ha jól láttam másnak is volt ilyen probléma . Mit kell beállítani ,hogy megszűnjön? köszönöm ha tudtok segíteni. -
Szoke1982
senior tag
Á gyerekek... Imádom ezt a telót
két napja nyüstölöm, de bírja a drága. Bekapcsolt kijelző idő = 7 óra .
Mindekinek ajánlom aki gondolkodik ,hogy megvásárolja a készüléket.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Gyári kihajthatós tokot hol tudok venni Bp-en? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest