- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei G510
aka Huawei U8951 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmximum
tag
Sziasztok, csak annyi a kérdésem, hogy erre a telóra van valami szoftver frissítés?
-
tmximum
tag
SZiasztok, hogy lehet azt kikapcsolni, hogy ha bedugom a gépbe tölteni, ne kapcsolódjon a géphez?
-
tmximum
tag
Sziasztok. már egyszer írtam ezt a problémámat, de most már tényleg nagyon zavar:
-nem tudok egy telefonálást úgy végig beszélni, hogy a vonal túlsó végén ne kezdjenek el "halózni", mert egyszerűen engem néha nem lehet hallani.
-a kihangosítást folyton ki kapcsolja, ha bekapcsolom.
-216...
-gépelés közben a billentyűzet kikapcsol (swiftkey)
A kérdésem: van e erre valami megoldás, vagy vigyem vissza ahol vettem (amit nagyon nem akarok, mert valahogy ezeket én mindig megszívom :/ ) -
tmximum
tag
ja és mit jelent a képernyőzárnál, meg ha lehúzom a képernyő tetejéről azt a sávot a "216" -os szám? mindenhol ott van és nem értem...
-
tmximum
tag
sziasztok van pár problémám az egyik azaz hogy Ha kihangositom a telefont, kb fél perc után kikapcsolja a kihangosítást.
A csengő és értesítő hangokat folyton megváltoztatja és játék közben kikapcsolja a zenét is... -
tmximum
tag
Sziasztok. hát tényleg érdemes volt megvenni hihetetlen jó csak egy kérdésem lenne, internet kapcsolat nélkül lehet valahogy használni a GPS-t, navigációt?
-
tmximum
tag
Sziasztok. érdeklődnék, hogy holnap tervezem, hogy veszek egy ilyen telefont. Az lenne, a kérdésem, hogy hol érdemes megvenni, mert én a vodafonnál terveztem, de ha tudtok jobbat...
Érdemes megvenni? Bármi infó?
Előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra