- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei G510
aka Huawei U8951 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #2006 üzenetére
Köszi, mindjárt nekiálok, TW már fent van...
-
coyote55
őstag
válasz
Emberkeman81 #2004 üzenetére
Korrekt!
Annyit még a leíráshoz, hogy TWRP használata esetén több fájlt is lehet egy menetben felrakni, valamint az újraindítás előtt nem árt egy wipe cache/Dalvik.
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1991 üzenetére
Kéne egy cm11 telepítés leírás linkekkel, lépésenként.
Üdv és köszi. -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1994 üzenetére
Swype billentyűzet hangalapú írása a legjobb amit ismerek.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1992 üzenetére
Felolvasó megoldás. Ja és a Google hangulatú gépelés
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1992 üzenetére
Felolvasó megoldás.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1991 üzenetére
Meg esetleg valami jó fajta hívónév felolvasót tudnátok nekem javasolni (persze magyar).Próbáltam az swoxot az még elég jó is lenne csak mellé kellene egy progi ami magyarul olvasná fel a hívó nevét esetleg sms-t,facebookot.
-
coyote55
őstag
válasz
Emberkeman81 #1989 üzenetére
Jól működő Link2SD ügyben, ha gondolod, segíthetek
Ne a recoveryvel particionáld a kártyát, hanem a MiniTools progival, olvasóban!Memento Mori!
-
coyote55
őstag
válasz
Emberkeman81 #1987 üzenetére
Ext4? Szerintem sok az 1024, elég lenne a fele is, ext3-ra formázva.
Swap viszont kevés, az 256 MB lehetne, annyit kezel a Swapper2[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1983 üzenetére
Root és supersu is van. TVGO-nak szeretném elrejteni a root-ot, mert így nem engedi.
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1981 üzenetére
System-be akar települni...
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1975 üzenetére
B195 gyári rom mellett próbálom aktiválni , de mindig azt írja, hogy nem aktív, és nem is működik a root elrejtés...
-
coyote55
őstag
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1968 üzenetére
apk-t feltelepítettem, és indulás után a system könyvtárba akar valamit módosítani, és valami soft brik... meg ilyenekkel fenyeget..
nem szeretném gallyra vágni a telómat.
-
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1964 üzenetére
Erre:
http://www.modaco.com/topic/372567-kernel-y300g510-synopsis-kernel-for-all-cyangenmod-versions-and-slimkat/Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
riki
senior tag
válasz
Emberkeman81 #1961 üzenetére
Azt elfelejtettem írni ,hogy az sd-t, kártya ólvasóban kell rendbe rakni. és teljes felülírást, és gyári állapotara álítást kell a menübe beállítani.
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1966 üzenetére
Telepítést jól megcsinálja a profiból?
Nem tudom elrontani? -
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1956 üzenetére
Melyik kernel használod? Nálam a sinopsys fut a kezdetektől és semmi gondom vele. A 3 betűs is rendesen műkszik. Lehet inkább valami maradék kavar be valamelyik romból. Próbálj telepítés előtt majdnem mindent wipézni.
Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
riki
senior tag
válasz
Fel sem ismerte a kártyát ? Mert ha nem, akkor annak sanyi.
Még nem találkoztam olyannal ,amit ha az nem tudott helyre rakni ,másnak tartósan sikerült.
-
coyote55
őstag
válasz
Ha van kártyaolvasód, használd a "Mini Tool Partition Magic" progit.
Mindent ments le a kártyáról, töröld az összes partíciót, majd alakíts ki rajta egy FAT32-es partíciót, ami a teljes kártya, és formázd le. Ha végeztél, akkor kialakíthatod újra az eddigi partíciókat, és minden partíciót a megfelelő módon formázz is le!
Az első partíció FAT32, és "primary", a második ext3, és szintén "primary" legyen.
A FAT32-re másolhatsz vissza mindent, és mehet a telefonba!Memento Mori!
-
riki
senior tag
válasz
Emberkeman81 #1954 üzenetére
Sikerült rendbe rakni az sd-t ?
-
coyote55
őstag
-
riki
senior tag
válasz
Emberkeman81 #1945 üzenetére
Ezzel a progival rendbe tudod tenni az sd-t :[link]
-
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1946 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg a kártyával lesz a baj. Nálam úgy kezdődött, hogy a recoverys mentésemet nem tudtam vissza állítani. Majd Win7 sem látta. Vettem egy másikat, azóta gond nélkül fut.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1945 üzenetére
Egy probléma.A fájlböngésző látja a karit,de ha a telszámokat akarom importálni akkor azt mondja hogy nincs memóriakártya. Szal valamit nagyon rosszul csinálok.Vagy a telóval lesz valami (ami persze már nem garis a mókolás miatt).
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1944 üzenetére
Megint gondom van.Fogta magát a teló a 26.-i rommal és eltüntette az sd kártyát.Win 7 meg sem látta még kártyaolvasóban sem.Aztán nagy Winxp-vel leheltem bele életet.Mit ne mondjak kissé megijedtem hogy a 11000 ft-os karinak vége.Visszaraktam a gyári twrp mentésemet azzal ment.Most ismét megpróbálom a cm11-et.
-
coyote55
őstag
válasz
Emberkeman81 #1942 üzenetére
Formázd le az extSD 2. partíciót újra, de ext3 formátumra!
Én így használom, gond nélkül.Memento Mori!
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1941 üzenetére
Frissítettem a mai verzióra és sajnos a Link2SD ugyan azt csinálja.Újra induláskor nem csatolja fel az ext4-et.Akkor megint buherálom a Link2SD-t újraindítom,akkor jó és aztán ha valamiért újra kell indítani akkor megint finis.A hangalapú gépelés is függőben,valahogy nagyon nem jól keresek.
-
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1939 üzenetére
Frissítened kellene a Gapps csomagot. Nekem így 2 hét távlatából nincs problémám vele. Nem frissítem naponta, mindig megnézem hogy mit tartalmaz. A fiókom is szinkronizál rendesen. A Trebu frissítése is elég jól sikerült, már nem az a faék egyszerűségével biró Launcher. A wifivel sincs gondom, pedig a héten modernizáltam végre a routerem is.
A héten volt szerencsém egy OPPO Find 7-es telefont testközelből is megnézni. Mit ne mondjak szép. Kicsit nehéz, de kárpótol a sok jóság:4 mag, 3 GB RAM, 32 GB háttértár. Egyetlen apró gond volt és van, A Color OS, ami rajta van nagyrészt kínai és nincs play. Nem kevés guglizás után sikeresen frissítve lett. Most éppen romot keresek rá[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
válasz
Emberkeman81 #1936 üzenetére
Olyan nincs, csak CM11.
Mikori build? A cm-11-20140620-NIGHTLY-u8951-et próbáltam, de ilyen gondom nem volt. Én a WiFi-vel szenvedtem, nagyon harmatos volt.
A szinkronizálás is ment gond nélkül.[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1936 üzenetére
Na most odáig eljutottam hogy a Download mp3 via shazam benne van a shazam megosztásban.De ahogy rákattintok és a start gombra nyomok, akkor 2-3 mp-et visszaszámol és "A Download MP3 via Shazam alkalmazás sajnos leállt."
Ja és az előzőkérdéssorból kimaradt az hogy a státuszsort ki lehet-e cserélni a gyárira vagy hasonlóra.
A címtárat talán kitudom szedni egy másik romból, csak nem tudom hogy működne-e ebben a romban.Ezzel a 4.4.4-be integrált címtárral nem tudok szinkronizálni a gmaillal. -
coyote55
őstag
-
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1930 üzenetére
Az SD problémára lehet ez megoldás:
http://gidano.hu/sd-kartya-irhatosaga-android-4-4-kitkat-alatt/Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
Okvagyok
csendes tag
válasz
Emberkeman81 #1812 üzenetére
Percormance controll. Interactiv+row páros 5 perc -30 % aksi
-
Bóti
senior tag
válasz
Emberkeman81 #1812 üzenetére
Próbálj tölteni egy teljes ciklust (healthy charge).
Lemeríted az akkut teljesen, kikapcsol a telefon, kiveszed az akkut 10 mp-re, visszarakod, és feltöltöd kikapcsolt állapotban.
Mitől merül? 3G, wifi, BT, vagy csak úgy szimplán?
A gyors merülés attól is lehet, hogy valami app nem hagyja "aludni" a telefont. Tedd fel a BetterBatteryStats-et XDA-ról. Pl az Omich player is olyan, hogy ha csak megállítom, és nem lövöm ki az értesítéseknél, akkor folyamatosan ébren tartja a telefont. Bár ha percek alatt lemerül, akkor ott más baj van..[ Szerkesztve ]
-
Bóti
senior tag
válasz
Emberkeman81 #1809 üzenetére
Az első dolog akksi hiba miatt lehet, nézd meg, hogy nem kezdett-e el felpúposodni az akksi.
A másik amiatt lehet, ha nem a saját töltőjével töltöd. A kijelző kapacitív, ami annyit tesz, hogyha megérinted, megváltozik a kijelző töltöttsége az érintés helyén. Ha másik töltővel töltöd lehet, hogy "összekuszálja" a kijelző töltöttségét. Tudom, hogy elvileg ezek a töltők kompatibilisek.... elvileg. Nekem Motorola töltővel azt csinálta, hogy miután levettem a töltőről lemerült félig az akksi 5-10 perc alatt, majd elkezdett kúszni fel a töltöttség.
Áramtalanítsd le fullra a készüléket (kikapcs, akku ki kb fél percre, akku vissza), majd töltsd a saját töltőjével. Ja és nézd meg az akksit, ha már kiveszed, hogy nem púpos-e. -
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1803 üzenetére
PC-s telepítőset még nem láttam hozzá. Tudsz másik kernelt recoveryből feltenni, csak figyelj arra hogy a romodhoz való legyen. Nálam még egyik custom kernel sem rosszalkodott eddig. Ha most stock rom alapú romot használsz, akkor van a Cexstel féle 0.62-es , vagy a sinopsys féle .
Most az utóbbi van teszt alatt a B199-es rom társaságában ( Antutu 8309 )[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1801 üzenetére
A headset meg van.
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz
Emberkeman81 #1774 üzenetére
Megvan. Valamelyik gyerkőc elállította. Ill kikapcsolta.
-
coyote55
őstag
válasz
Emberkeman81 #1772 üzenetére
Nem. Beállítások - A telefonról - Build-szám. Erre kell 7-szer koppintani, és akkor kiírja, hogy mostantól már ön is fejlesztő. Ekkor jelenik meg a fejlesztői menüpont a beállítások között.
Memento Mori!
-
szornyu1
tag
válasz
Emberkeman81 #1768 üzenetére
Itt is a build számot kell tapicskolni, majd kiírja hogy ön már fejlesztő. Onnan már megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok