Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem veti vissza...
#122 BigBear: Ha fasza vinyót teszel bele +szellőzés nélkül se fő meg..samsung F1 320 nálam venti nélküli házban mindig 30 fok alatt volt bőven. Bár htpce-be inkább notivinyó, de azok se arról híresek, hogy tüzelnek.
Ennél a bolti sztorinál megéltem már jobbakat, srác mellettem mesélte haverjának milyen gépet vesz..vga-ig jutott, nvidia 8600gt..azért nv, mert az "nagy gyártó és biztos nem melegszik a kártya"..
1x bejött egy fószer, komplett gép...telefonon beszéltünk előtte..bejön: "ahogy megbeszéltük akkor egy 400W-os minőségi táp lesz hozzá, a Codegent kérem"..nyád' b@zdmeg, vigyed -
Chaser
legenda
válasz
KőkorSzaki #111 üzenetére
Nem tudom hogy érted a modernet, ott van a GB többször emlegetett g31-es lapja, g31m-s2l, 1.35V-on 3650-et ment benne az 5200-esem, a 2x2Gigás 800-as kingmaxok 2.1-en 1050-et NB fesz emelés nélkül..mi ebben a 0? Van egy teljes értékű pciex16-os csatlakozója. Támogat szinte minden 775-ös procit, include all 45nm.. Nincs rajta firewire, esata, HDMI, DVI..csak DSUB. Szemtelenül olcsó, a továbbfejlesztett g31m-es2l már valódi dupla BIOS-t kapott és alc883-at..500ft-tal drágább..jah persze ez már a DES-t is tudja. Ha kell a sok csati akkor 73pvm-s2h, de g31-esből is van firewire verzió is.
Esata hiányzott nekem is..nemrég mondta egy srác, hogy menetközben vinyó felcsatlakoztat, eszközkezelő frissít..és megy. És valóban ment..lekapcsolni ugyanez. Nem tudom hogy ebben tönkremehet-e a vinyó, de nem hiszem. -
Chaser
legenda
A történethez hozzátartozik még, hogy a KM player nevű progit használtam HD filmekhez..és még a g31-es lap is lazán vitte a 720p-t vele
-
Chaser
legenda
Volt 73pvm-s2h lapom is, amit tudni kell róla..ramoknak nem lehet +feszt adni, alapból 1.8-at ad a lap, sajna ez nem minden ramnak elég, ma kaptam egy pü-t ilyen jellegű problémával...igaz HTPC-ről beszélünk, de ram tuningot itt el lehet felejteni. Procit lehet alul/felül feszelni, lehet procit benne kissé megküldeni, ilyen téren elmegy. 720p-s filmet celeron 420-al gond nélkül vitte, 1080p-t nem..ha jól emlékszem valaki írta hogy 2.7-re rángatott E1200-vel már az is ment. A HDMI-je nem az igazi, mint a legtöbb nv chipes lapnak. Singlechipes, és nagyon keveset ehet az biztos, ennél hűvösebb chippel még nem volt dolgom..pedig NB+SB 1-ben van. Ja és nincs dualchannel, bár core2 esetén nem nagy érvágás..alulfeszelt E5200 és ez a lap is jó páros. Én egy 66gt-vel próbáltam, azzal oké volt, akinek eladtam 78gtx-el szerette volna használni, nem jött össze, modernebb vga-val nem hallottam hogy gondja lenne. Gyorsabban bootolt mint bármelyik intel chipes lapom
Sata ODD-t nem minden slotban szerette..kb ennyit tudok róla.
-
Chaser
legenda
Na igen, csak akkor nem lesz HD támogatás, és DVI-HDMI kimenetek...ezt csak úgy megemlítettem, ennyiért ezek a lapok kb vicc kategória..nálam
Ráadásul ati vga-val HDMI-n hang is átmegy, nem is akárhogy, az újaknál már akár 7.1 is, pl 4650/70..digitális erölködőnél jól jöhet..hát egen, egy AMD chipset intel alá lenne az igazi
Ráadásul a g45-ös lapra külhoni oldalokon azt olvastam, eléggé xaraxik külső vga-val...a g31-es nem. 30k-t elkérni egy ilyenért?Ha 1általán nincs játék, g31-es Gb lap, valami HD3450 7-8k-ért, firewire+esata kártya 5k-ért, és még mindig 30k-n belül vagyunk egy fasza lappal..ha jól tudom a g45-nél HDMI és DVI 1ütt nem megy..ez gondolom a ráadás.
-
Chaser
legenda
Ezért mondtam bele csak HD4650-et, viszont 2.0-s, tehát kb 1.0 8x-osnak felel meg. 1ébként nagyon vicces, hogy ennyiért nem futotta rá 16x pcie sín..a g43-as verzióban korlátozva van még ezenkívül a memória mérete is 4GB-ban ha jól értelmeztem amit írnak. Megveszem 13k-ért a g31-es lapot amin teljes értékű pcie16 van , veszek mellé egy E5200-est 20-22k-ból, meg egy HD4670-et 20-22k-ért, eddig max 57k de jó procival és combos kis fogyasztású vga-val 1ütt...
-
Chaser
legenda
Ilyen árak láttán én elgondolkodnék egy kb 13k-s g31m-es2l lapon és mellé egy HD 4650-es vga-n...a 2 kb meg lenne 30k-ból és klasszisokkal jobb grafikus teljesítménye lenne mind2 igp-nél..persze a firewire és esata az itt hiányozna a hátlapi kimenetekről.
Ha már HTPC, mért nem belépő 45nm-es procival teszteltetek? E5200 talán még olcsóbb is mint az E4500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged