Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
dilajoska1 #39 üzenetére
Megcsináltam semmi nem látszik egyáltalán. A referenciaként egy Dell P2417H monitor látszik mellette, melyen semmilyen színkalibráció nem volt sohasem, de én eléggé melegre állítottam, hogy ne zavarja a szemem.
Ami a fotón látszik a telefon képernyőjén az élőben nem jön ki, mint mondom 100% homgén a kép. (Nem úgy mint a samsung és az LG TV-men (mindkettő IPS) bevilágítás, felhősödés szürkeség minden jelen van.)
A navigációs sávnak fen kéne látszania, direkt így csináltam, hogy a kép közepén legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 6/128gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest