Hirdetés
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyCheese
tag
A HTC-ért még ez is sok.
-
Matada2.3
veterán
válasz
-Faceless-
üzenetére
Ezt jó hallani, nem mintha az egekbe akarnám marasztalni a céget, de volt már telefonjuk, ami több kint jó volt, de ismeretség hiányában nem szerepelt olyan jól.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Lehet picit alálőttem az összeggel.

A lényeg azért, hogy el lehet kapni jó ajánlatokat ebben a 80-100 ezres középső árszegmensben is. Ilyen például az általad említett Moto, vagy szinte bármelyik Xiaomi hasonló specifikációkkal (gyengébb kamerával, viszont olcsóbban).
Feleségemnek nemrég vettem Huawei P10 lite-ot 90-ért MM-ben, az is klassz és kiegyensúlyozott mobil az áráért cserébe, a példámhoz hasonló hardveres oldallal. Nem mellesleg baromi mutatós is.
-
Matada2.3
veterán
Igen sokat segítene több gyártó is, a szolgáltatónál jó árban lévő középkategóriás készülék. A példa viszont utópisztikus, mert mondjuk a Moto G5 plus ezekkel a specekkel is 90 körül van, de már az is jobb, mint a semmi.
A lényeg, hogy egyetértek veled, de évek óta várok a kivitelezésre, eddig hiába.
-
atikó
őstag
Június 23 óta listan van az U11
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Ez így teljesen jogos, viszont hiába nem a csúcskategóriából választ az átlag ember általában - aminek ugye lehet racionális és anyagi oka is -, hanem a középből, ennek ellenére szerintem most a HTC jobb úton indult el a korábbinál az U11-gyel.
Amire nagy szüksége lenne a cégnek, az néhány jól árazott, középkategóriás modell, amik bekerülnek a szolgáltatókhoz is, normális hardverrel, plusz egy kis extra marketinggel.
Példa: Dekoratív fém ház, FullHD kijelző, 3-3200 mAh aksi, Snapi 652, 3GB RAM, egy jobbfajta 12 mpx-es kamera, extraként meg BoomSound hangszórópáros és jó szelfiképességek például. Mindezt mondjuk 60-70 ezerért adva.
-
Mr.Silkó
veterán
Sony-t meg LG-t én nem vennék (saját preferencia), nálam a Samsung - Apple -Huawei hármas játszik, mindhárom elnyerte már a bizalmamat (tegyük hozzá, hogy én csak csúcsmobilokat veszek), még az U11 lehetne befutó a kiváló kamera miatt. Azért most alaposan elgondolkodnék, ha telefont keresnék 200 000 körül - ott van például az S7 edge is -, de szerintem a HTC-t vinném.
-
Mr.Silkó
veterán
Én most azt venném, ha telefont akarnék venni és 200 ezer körül lenne a keretem (de azért az S8+-t nem cserélném le rá). Esetleg még a P10-et, mert az meg jóval olcsóbb (~150 HUF), még ha nincs is olyan remek kamera benne, mint a HTC-ben. Ha meg 100 körül keresnék, a P9 lenne a befutó.
-
Matada2.3
veterán
Kíváncsi leszek, hogy egy jó nyitás itthon is megismerteti a publikumot "újra" a HTC-vel.

-
bedibazsa
senior tag
Viszont a P10 nagyon jó listaáron van. Más szolgáltatónál 202 ezer, meg ilyenek.
Azt nem is értem. -
zazenke
őstag
mert az s8 alig jobb mint az s7 . az iris scanner és társai kb 3 napos csodának számítanak
-
Crafter32
őstag
Gondolom nagyon viszik az S7-et még minden ezért emelik az árát. Nem mindenki jön be, hogy nincs rendes fizika home és jelentős ár különbség is van az S8 között.
-
215 380 Ft-ból 4 400 Ft-ot most elengednek. Vajon felkészültek a várható rohamra is?

Mindig elcsodálkozok ezeken a baltával faragott, nyilvánvalóan csak valamilyen hülye algoritmussal kiszámolt emeléseken, csökkentéseken. Biztosan nehéz lenne átgondoltan csinálni, nem kétlem.
-
S7 edge ára szökik fel?

-
Mr.Silkó
veterán
Érdekesek ezek az árak, elég nagy szakadékok vannak az "A" kategóriás gyártók csúcsmobiljai között. Az U11 elég jó áron nyit, nagyjából ugyanannyi most, mint a Sony zászlóshajója, a P10 meg nagyot zuhant. Fura az S7 edge áremelkedése is, még ha nem is nagy mértékű. A P9 ára se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Synology NAS
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Apple WATCH SE 3 ESIM 44mm Midnight M L
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Azt nem is értem.