Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3 #14 üzenetére
Lehet picit alálőttem az összeggel.
A lényeg azért, hogy el lehet kapni jó ajánlatokat ebben a 80-100 ezres középső árszegmensben is. Ilyen például az általad említett Moto, vagy szinte bármelyik Xiaomi hasonló specifikációkkal (gyengébb kamerával, viszont olcsóbban).
Feleségemnek nemrég vettem Huawei P10 lite-ot 90-ért MM-ben, az is klassz és kiegyensúlyozott mobil az áráért cserébe, a példámhoz hasonló hardveres oldallal. Nem mellesleg baromi mutatós is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Matada2.3 #11 üzenetére
Ez így teljesen jogos, viszont hiába nem a csúcskategóriából választ az átlag ember általában - aminek ugye lehet racionális és anyagi oka is -, hanem a középből, ennek ellenére szerintem most a HTC jobb úton indult el a korábbinál az U11-gyel.
Amire nagy szüksége lenne a cégnek, az néhány jól árazott, középkategóriás modell, amik bekerülnek a szolgáltatókhoz is, normális hardverrel, plusz egy kis extra marketinggel.
Példa: Dekoratív fém ház, FullHD kijelző, 3-3200 mAh aksi, Snapi 652, 3GB RAM, egy jobbfajta 12 mpx-es kamera, extraként meg BoomSound hangszórópáros és jó szelfiképességek például. Mindezt mondjuk 60-70 ezerért adva.
-
Mr.Silkó
veterán
Sony-t meg LG-t én nem vennék (saját preferencia), nálam a Samsung - Apple -Huawei hármas játszik, mindhárom elnyerte már a bizalmamat (tegyük hozzá, hogy én csak csúcsmobilokat veszek), még az U11 lehetne befutó a kiváló kamera miatt. Azért most alaposan elgondolkodnék, ha telefont keresnék 200 000 körül - ott van például az S7 edge is -, de szerintem a HTC-t vinném.
-
Mr.Silkó
veterán
Én most azt venném, ha telefont akarnék venni és 200 ezer körül lenne a keretem (de azért az S8+-t nem cserélném le rá). Esetleg még a P10-et, mert az meg jóval olcsóbb (~150 HUF), még ha nincs is olyan remek kamera benne, mint a HTC-ben. Ha meg 100 körül keresnék, a P9 lenne a befutó.
-
Mr.Silkó
veterán
Érdekesek ezek az árak, elég nagy szakadékok vannak az "A" kategóriás gyártók csúcsmobiljai között. Az U11 elég jó áron nyit, nagyjából ugyanannyi most, mint a Sony zászlóshajója, a P10 meg nagyot zuhant. Fura az S7 edge áremelkedése is, még ha nem is nagy mértékű. A P9 ára se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged