- Befutott a Realme 14 Pro+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGyuri
aktív tag
válasz Morden24 #1962 üzenetére
Köszi! A 16-ost gondoltam feltenni, ha tényleg segít a gpsnek is. Ha gond lenne a géppel (még garis), akkor ezt a rádiót ugye felül tudom írni a gyárival pl. 1.93-as rom frissítéssel?
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1903 üzenetére
Szia! Engem baromira zavar a gps késése igo alatt, úgyhogy egyre jobban hajlok a rádió frissítésére. Amit erről a fórumról leszedtem rar-t az tartalmaz egy exe-t meg egy nbh-t. Elég csak az exet-t futtatni az asztali gépen és adatkábelen keresztült úgyanúgy teelpül a diára mint a rom frissítés? Ha jól értettem a korábbi levelezésből, akkor ez nem bántja a már telepített cuccokat, mert nem hardverreset?
Más: szerinetek miért nem tesz a PDA-ra a HTC a kamera mellé sohasem led vagy xenon villanót? Elemlámpaként is néha jól jönne....
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
a csengő némítást nem lehet valahogy gombhoz rendelni vagy egyszerűsíteni, hogy ne kelljen mindig az állapotsoron tapogatózni?
[ Szerkesztve ]
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1710 üzenetére
próbált már valaki Diaval usb-s TMC vevőt használni igo alatt?
-
NGyuri
aktív tag
válasz Viktor0610 #1657 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek!
-
NGyuri
aktív tag
válasz Morden24 #1652 üzenetére
Hogyan lehet a képernyőhalványítást letiltani, amikor lezárt a telefon? Idegesít, hogy napfénybe nem látom, hogy hova kell nyomnom.
Advanced configba próbáltam átírni a billentyűzet alatt a készülék háttérvilágítást mindig világítra, de hiába indul újra a teló, nem tudja alkalmazni ezt a beállítást.
-
NGyuri
aktív tag
válasz Dare2Live #1650 üzenetére
Ha nem akarod az automatikus időjárásfrissitést, akkor az időjárásablaknál a menü/beállítások allatt vedd ki a pipát (pipákat) a jelölőkből.
Van a Nodata nevű program, amivel le tudod tiltani az adatkapcsolataidat.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel vadi új nem használt 1800mAh-s DuinO akku hátlappal, akkor nekem van egy eladó. Nem használtam, dobozos, számlával. Olcsóbban adom, mint amiért a Speedshopba vettem. Sajna nekem nem jön be.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz norbesz74 #1603 üzenetére
Köszi, ma hozta meg a futár az új akksit a Speedshopból. Hát brutál az biztos 11mm körüli az új hátlap, vagyis kb. olyan vastag mint a Dia a normál akksival. Külsőleg nem olyan szép a hátlap mint az eredeti, nics felirat, meg ezüst rész.
-
NGyuri
aktív tag
válasz bajnokpityu #1595 üzenetére
GPS: én többször próbáltam iGo8-al és jól működik, gyorsan talált jelet a gps, amit stabilan tart is, úgyhogy én sem használom a QuichGPS-t.
Korábban voltak gondjaim a gps-el, de amióta ki van kapcsolva az AGPS, azóta jó.Én most a TMCvel szívok iGo alatt...
-
NGyuri
aktív tag
Ja és mégegy kérdés: A settings/system/External GPS az a belső vagy esetleg külső (ahogy a neve szerint lenne) GPS-t takarja?
Itt a program fülon nekem a COM4, a hardware fülön a GPS hw portnál semmi (BR=4800) van beadva, és az accesnál be van pippantva a jelölő (win menedzselje a GPSt).
Az igo a COM4-en látja a GPS-t (BR=57600), de a TMC kereső is a COM3 illetve 4-nél időzik többet, de végül nem talál semmit.
Nincs valami progi, amivel meg lehet nézzni, hogy az egyes COMokhoz mik tartoznak?hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz manokaki #1584 üzenetére
Elvileg ha megnyitod a programot és az általános fülon nyomsz egy verzió infót, akkor felsorolja a azokat a dll, exe, stb fájlokat, amiket használ a lokalizációhoz. Ha ezek megvannak, akkor talán lehet később is magyarosítani. Persze a legjobb, ha mindez egy cab vagy exe fájlban lenne meg.
Más: Navi iGo8
a GPS szépen muzsikál, amióta az AGPS kikapcsolt. De evés közben jön meg az étvágy ezért ma rátettem a Miom GNS-típusú minUSBs TCM vevőjét antennával. Keresi, keresi az igo, de nem találja meg. Esetleg valaki próbálta a TMC-t már?hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz manokaki #1579 üzenetére
Ha ActiveSyncbe pillantasz rá, akkor ott látod a teljes nevet.
Nem, bár van ilyen funkciója is.
Ha elindítod a programot a beállítások\rendszer alatt, akkor ott 7 fület látsz.
Az első általános fülön tudod bekapcsolni a lokalizációt és itt szerepel a program verziószáma is. A további füleken lehet beállítani a billentyűzetet, az szófelajánlást, stb.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz manokaki #1575 üzenetére
Szerintem is igen, ez az. Mit lehet tudni az Interwrite-dról? Verziószám? A programok eltávolításánál mi szerepel? Nálam a Mion ez van "Sunnysoft InterWrite Pro (Mio 550 hu).
[ Szerkesztve ]
-
NGyuri
aktív tag
-
NGyuri
aktív tag
válasz manokaki #1570 üzenetére
mi a rom teljes típusa? 1.93.479.3? Egy rom update kb. 15 perc 401-ről 479-re. Csak ugye nekik van valami frankó segédprogijuk, amivel az angol 401-es romra rátudják tenni a 479-et.
Gondolom magyarításkor elveszett mindened a teloról? (mind hardreset után)[ Szerkesztve ]
-
NGyuri
aktív tag
válasz manokaki #1566 üzenetére
Helo! Ha sima WWE-s ROM van rajta, akkor sem az EE sem az ME nem megy fel. Próbáltam, de hibát írt ki és kilépett a telepítőből.
Ne a számsor elejét nézdd; az 1.93 az kiadás száma a következő számok a fontosak pl. 401 angol (WEE), 479 (WWE-EE: kelet EU) vagy 456 (WWE-ME:közép EU)hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz manokaki #1564 üzenetére
Sajna, ha feltetted az angolt, akkor annyi.
Az Interwrite-al lehet magyarosítani pl. a Mio-kon, ahol külön progiként fel tudod tenni. Viszont a HTC Dia esetén ez a program (Interwrite) része a ROMnak. Vagyis az EE ROM tartalmazza (pl a nyugat európai (WWE) nem), és külön nem forgalmazza a Sunnysoft.
Ennek ellenére, lehet, hogy valahogy ki lehetne szedni magyar nyelvű gépből vagy az xda-developersen találsz valamit, illetve a Sunnysoft is kínál ilyet, csak nem Diára, hanem pl. Touchra. [link](A 1550-es hozzászólásba írtam le, amit nekem a Sunnysoft válaszolt a Diahoz való magyarításhoz).
Egyébként lehet, hogy a fennti program működik, mert kiváncsiságból feltettem a Diára a Mio p550 magyarítását, ami wm5-ös és többé kevésbé magyarított, de voltak olyan ikonok, amelyeknek nem ismerete a magyar mevét így ezek névtelenek maradtak. Levenni csak hardresettel sikerült.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz Morden24 #1555 üzenetére
kihangosítás témakörben lennének kérdéseim:
-lehet a Dianál emelni mind a beszélő, mind a hallgató hangerejét kihangostásnél, hogy engem is halljanak és hogy én is jobban halljam. Sajnos etéren nincsenek eddig jó tapasztalataim
-navihoz Mio pda-t használok, ésha már ottvan a kocsiba szeretném BT-n keresztül kihangosítónak is használni. Ismer erre valaki megoldást? A PNA-k ezt általában tudják.Köszönöm a segítséget!
-
NGyuri
aktív tag
válasz Mela Kehes #1548 üzenetére
Leveleztem az Sunnysofttal, akik az Interwrite-t készítik és ők is megerősítették, hogy a Diahoz nincs külön magyar nyelvcsomag, ezt a HTCnek adják el és ő a helyi nyelvi rommal együtt adja.
Van egy Mio PDA-m (p550), ott az Mio csak angol romot ad és arra kell rátenni a Sunnysoftos Interwrite-t, amit megkapsz magyarításként.
Becsatolom a Sunnysoft válaszát:
Sunnysoft InterWrite PRO 9.5 TR for HTC Diamond is located in Ext. ROM (as a full version, if not please contact your dealer and he will flash your device with new vision of ROM with full version localization) of the device and can not be downloaded separately. The localization should install itself allways after hard reset your device (Beware this operation will delate all data in your PDA) and then you will see on your screen "chooselang" where you can choose your language.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz Morden24 #1502 üzenetére
Köszi a segítségeket!
A röhej, hogy be van állítva a pannon net, meg az mms is. Ennek ellenére...
Visszaemlékezve egyszer próbáltam ezzel a varázslóval beállítani, de a Pannont nem ismerte...[ Szerkesztve ]
-
NGyuri
aktív tag
válasz Morden24 #1499 üzenetére
Köszi! Tényleg hasznos memória szempontjából, de a két gyorsbilletyű ugyancsak ott van a képernyőn, amik aktívak is.
Lenne egy másik kérdésem, minden újrainduláskor bejön a connection setup, a hide-al meg megnyitja a kapcsolatokat. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1496 üzenetére
thx
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1467 üzenetére
hello, a nosleep probi viszont feloldja a képernyőt bejövő hívásnál is, ígyha a zsebedbe van a telo, fel is veheted anélkül, hogy észrevennéd...
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1483 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, hogy meg tudom-e nézzni valahol, hogy mennyi adatforgalmam (nem wlan, hanem normál interner +gn pl.)?
Köszi a segítséget?hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1437 üzenetére
Köszi a válaszokat! Nekem angol nyelvű már a Windowsom, ami nem gond. A frissítésre csak azért gondoltam, hátha jobb lesz a gép tőle.
Ha viszont ti ezt nem ajánljátok nem cseszem szét.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1411 üzenetére
köszönöm!
Gondba vagyok most a gps-sel, mert frissítettem romot és visszatettem az igot-t, de nem próbáltam a gpst. ACvel megnyitva az AGPS "disabled(default)". Akkor most nem pisztergálom, hanem előbb megpróbálom.[ Szerkesztve ]
-
NGyuri
aktív tag
válasz Avicularia #1401 üzenetére
Hello! Kezdő Touch-os ként kérdésem lenne, ha a "sima" WWE-s verziót teszem fel, akkor ugyen ugrik a magyar windows meg a magyar touchflow? Vagy lehet a touchflow nyelvét állítani?
Igo8-at futtatva szaakdozik a GPS jel vétele. Minek köszönhető ez?hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%