- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz volvoguy #8471 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen ROM van rajta, hiszen bármikor feltehetsz egy újat. Azt tanácsolom, hogy nézz meg pár Youtube-os videót. Rá tudsz keresni a gyári és más, főzött ROM-okkal hajtott Diamond felvételekre is.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz volvoguy #8473 üzenetére
Vannak a gyárinál gyorsabb ROM-ok. De általában a plusz szolgáltatások miatt szokás cserélgetni őket. Véleményem szerint a gyári állapotban egy jól beállított CleanRAM-mal heteket elmegy soft reset nélkül.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz volvoguy #8589 üzenetére
Ha szép karcmentes és mindene megvan akkor egy nagyon jól használható készülék tulaja lehetsz, az enyémet is annyiért viszik el! Azért arra ne számíts ha sokat kell napi szinten beszélni és sok dolgot használsz (Bt, wifi, GPS) akkor nem biztos hogy kibír 1 napot töltés nélkül, mert a méretre beáldozták az akkut, van nagyobb gyári nem drágán ha feltétlenül szükséges lesz, a neten sok helyen lehet kapni! A naviját nézd meg mikor veszed hogy kb mennyi idő alatt fog poziciot, bár ez függ több mindentől is, azért nem baj ha gyors!
-
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz volvoguy #8601 üzenetére
A gyártó olyant csinál ami átlag mindenkinek jó, a főző pedig a saját szája íze szerint variálja át és teszi közkinccsé, ha vkinek bejön használja ha másiké akkor azt és ugye hogy gyorsabbak és stabilabbak legyenek finomítanak is dolgokon ezért jobbak a főzöttek!
Autoban is a tunning jobb mint a gyári pedig soxor csak a vezérlőbe piszkálnak bele, de azt optimalizálva lesz jobb a szekér! -
korimv6
aktív tag
válasz volvoguy #8599 üzenetére
Szia. Nekem Diamond, nejemnek Omnia van. Az Omnia gyorsabb, divx filmeket konvertálás nélkül lejátsza, az akku sokáig bírja, nagy a belső memoriája ami bővíthető. De mérete nagy és nehéz, a kijelző felbontása gyengébb, jobban kell nyomni, hogy érzékeljen. Dia kicsi, könnyű, mégis stabil. A kijelzőn a fehér sárgás, de tűéles. Sztem főzött rom nélkül agy kaki. A 4gb memo nekem nagyon kevés, pláne hogy a navit is oda kell pakolni, ami Igo esetében csak warez lehet. Sztem menj be egy használt mobiloshoz és nézd meg mindkettőt élőben. Ami az Omniában nem tetszett, hogy navi közben nem töltött annyit, hogy ne merüljön le. A Dian jó hogy mini usb kábellel csatlakozik a szgêphez és mindjárt tölt is, amire szüksêg is van.
Körbe zárt villám.
-
válasz volvoguy #8644 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted a ZTE-t, jobbnak tűnik.
Én magamnak azt hiszem így is a HTC-t venném, mert szeretem ezt a márkát, és kisebb.KukkSteve
Néhány ROMban benne van a gyári lejátszó (pl Gen.Y R5.5), de van telepíthető is, ami semmit nem ér. Linket sajna nem tudok adni, de este fel tudom tenni pl rapidra.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest