Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
volvoguy #8644 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted a ZTE-t, jobbnak tűnik.
Én magamnak azt hiszem így is a HTC-t venném, mert szeretem ezt a márkát, és kisebb.KukkSteve
Néhány ROMban benne van a gyári lejátszó (pl Gen.Y R5.5), de van telepíthető is, ami semmit nem ér.Linket sajna nem tudok adni, de este fel tudom tenni pl rapidra.
-
korimv6
aktív tag
válasz
volvoguy #8599 üzenetére
Szia. Nekem Diamond, nejemnek Omnia van. Az Omnia gyorsabb, divx filmeket konvertálás nélkül lejátsza, az akku sokáig bírja, nagy a belső memoriája ami bővíthető. De mérete nagy és nehéz, a kijelző felbontása gyengébb, jobban kell nyomni, hogy érzékeljen. Dia kicsi, könnyű, mégis stabil. A kijelzőn a fehér sárgás, de tűéles. Sztem főzött rom nélkül agy kaki. A 4gb memo nekem nagyon kevés, pláne hogy a navit is oda kell pakolni, ami Igo esetében csak warez lehet. Sztem menj be egy használt mobiloshoz és nézd meg mindkettőt élőben. Ami az Omniában nem tetszett, hogy navi közben nem töltött annyit, hogy ne merüljön le. A Dian jó hogy mini usb kábellel csatlakozik a szgêphez és mindjárt tölt is, amire szüksêg is van.
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz
volvoguy #8601 üzenetére
A gyártó olyant csinál ami átlag mindenkinek jó, a főző pedig a saját szája íze szerint variálja át és teszi közkinccsé, ha vkinek bejön használja ha másiké akkor azt és ugye hogy gyorsabbak és stabilabbak legyenek finomítanak is dolgokon ezért jobbak a főzöttek!
Autoban is a tunning jobb mint a gyári pedig soxor csak a vezérlőbe piszkálnak bele, de azt optimalizálva lesz jobb a szekér! -
Sir Gunar
aktív tag
válasz
volvoguy #8589 üzenetére
Ha szép karcmentes és mindene megvan akkor egy nagyon jól használható készülék tulaja lehetsz, az enyémet is annyiért viszik el! Azért arra ne számíts ha sokat kell napi szinten beszélni és sok dolgot használsz (Bt, wifi, GPS) akkor nem biztos hogy kibír 1 napot töltés nélkül, mert a méretre beáldozták az akkut, van nagyobb gyári nem drágán ha feltétlenül szükséges lesz, a neten sok helyen lehet kapni! A naviját nézd meg mikor veszed hogy kb mennyi idő alatt fog poziciot, bár ez függ több mindentől is, azért nem baj ha gyors!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest