- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16152 üzenetére
70k körül eladom az enyémet is, ha visszajött a szervizből
Újra gyári gari van rajta, még másfél évig.
-
Something_
őstag
Hali. Most mar tenyleg elegem van..
megint nem kapcsol be a telefon, nem tolt.
2 honap utan ma vettem ki eloszor az aksit es a sim kartyat, de miutan visszaraktam mar nem kapcsolodik be.
Esetleg valakinek valami tipp? Multkor amikor azt mondtak, hogy tapegyseg baja van, valszeg nem csereltek ki. Egy aksikiveteltol mi halhat be?? Ez nekem magas..Aki nem ismeri az elozmenyeket, annak ott a logoutos szervizes bejegyzesem.
-
Something_
őstag
Hali!
ICE romnál tapasztalt valaki anomáliákat google chrome használata közben? Elég brutál bugos, más böngészővel még nem próbáltam, mert nekem a chrome bevált.
Amúgy készenléti időre egész jól teljesített. Full átlagos használat mellett 14 óra készenléti idő és maradt még 34%.
-
Something_
őstag
válasz
DjTaRsY #15780 üzenetére
Ha nem garis, akkor árajánlatot is 4.500 Ft-ért ad az E-Care
Habár ilyen látható gondra tuti egyből mondanak egy borsos árat
Csak az előző rendszeren lévő alkalmazásokat rakta vissza a telefon
Első "érdekesség", hogy az ICE-nél az értesítősáv nem úgy jön le, mint IC RC-nél, ott a felső hasáb szakaszosan jött le, itt pedig egybe az egész.
Azt nem tudom felfogni, hogy android alatt miért ilyen "haszontalan" ez az értesítősáv. Haverom i4s-énél be lehet rakni csomó mindent, igaz jb-vel, de akkor is. Tök jól ki lehetne használni, akár hírekkel, ikonokkal, stb.
Plusz az is gáz, hogy nincs gyorsbeállítások, mint régen. Az is jópofa voltSzerk.:
ohh, hogy kibővült a tweaksMár meg is találtam valami hasonlót
-
Something_
őstag
Ez de komoly, visszarakja a market az alkalmazásaimat, amik legutóbb voltak fent. Fél év alatt tettem már fel jó pár romot, de még ilyet nem csinált
Remélem csak az előző romba feltett appokat rakja fel
Mindjá kiderül
-
Something_
őstag
Na kb 1 hónap után dobok fel új romot
Az ICE-ra esett a választásom. Ebbe is néha kifagy/kidob a kamera? Ha igen, akkor a HQ Camera mod-dal ki lehet ezt cselezni?
Óóóó, őstag lettem
a hsz-eim 90%-át itt szedtem/offoltam össze
köszönöm nektek
-
Something_
őstag
Hali!
Tud valaki nekem ajánlani valami jó romot? Még IC RC7 van fent, szóval kicsit ellustultam, plusz nem is nagyon volt időm nézegetni az új romokat.
Kb 1 hónapja van fent, teljesen be van lakva, jól szuperál. Természetesen meg lehet akasztani, de nem zavaró.
Néha az zavaró, hogy látom, hogy új e-mailem van (gmail és/vagy hotmail) megnyitom a mail fiókot az ikonnal vagy egyszerűen csak a zárképernyőn lévő behúzással és néha 2-3-4 mp-t kell várni, mire bejön az üzenet. -
Something_
őstag
válasz
bruti01 #15674 üzenetére
Kisütöd a memóriakártyát és ha szerencséd lesz, akkor nem fogja eldobálni a wifit.
Amúgy elég barbár módszer rövidre zárni valamit..
claire78: Ha erre gondolsz: Beállítások/Wifi opcionális gomb Speciális/Tartsa bekapcsolva a Wifit alvó módban/Soha.
Olyat, hogy pl wifi nélkül érzékelje, hogy most jönni fog egy leveled, ilyen nincs, mert technikailag képtelenség
Max még valami olyan programot nézhetsz, hogy beállítod, hogy adott perckor nyomjon egy full szinkront.
bruti01: persze, ha elromlik valami, akkor meg lehet csináltatni.
-
-
Something_
őstag
CID számodat megnézed, Logoutomba asszem fentről a második bejegyzésben megnyitod az xda-s linket, CID szám alapján letöltöd a legfrissebb FW-t, rárakod memkarira, HBoot, felrakja, kiszeded a memkarit, kártyaolvasóba rakod, letörlöd a zip-et, letöltesz egy romot és beflasheled.
-
Something_
őstag
Igen, én pl meg tudtam csinálni, de írtam egy kis bejegyzést erről szájbarágósan.
FW-t kell felraknod a ROM-hoz és CID-hez valót, aztán mehet fel a kiválasztott ROM. Nem bonyolult, csak több helyről el kell olvasni a leírásokat. Van kb 3-4 féle magyar nyelvű kimondottan Sensation-höz. -
Something_
őstag
válasz
Zirowe #15351 üzenetére
Errol beszelek en is, nem is amerikaba es nem is kinaba, de meg sztem az e-care-ba se kuldik.
Fogjak, szetkapjak, megfujjak, visszakuldik a tulajnak
Gondolom az ecare egy alaplapcserere elkerne alaphangon 50e-et.Viccet felreteve, szted hogy javitanak a sufnigsmbe pl egy alaplapot? Alkatreszhez hozza tudnak jutni?
-
Something_
őstag
Itt nem arrol van szo, hogy kinai, meg amerikai..
Te sem olyan modszerrel javitod a 3ledes gepeket, mint pl a Microsoft.
Amugy meg ilyet sem hallottam, hogy egy keszuleket a gyartonak kuldenek vissza javitasra..En novemberbe elofizetessel vettem 124e-ert, szoval te meg tenyleg "lajtosan" vetted.
-
Something_
őstag
Hali.
Ha a "gyártóhoz", vagyis a hivatalos gyári szervizbe küldik (amit én kétlek), akkor 2-3 nap múlva itt tudod lekövetni a munkafolyamatot.
E-Care Track n' TraceHa viszont itt le tudod követni, akkor az elég nagy piros pont a sufnigsm-nek, hogy a hivatalos szervizzel csináltatják az ázsiai telefont.
-
Something_
őstag
Figy, legrosszabb androidos telóra számítottam, amikor leadtam az akkori 2. legdrágább androidos telómat. (amúgy több, mint 2 hétig volt szervizbe
)
Erre kaptam egy badás vagy nem tudom milyen samsung monte-t.
Leadod az új BMW-det és kapsz egy zsigulit 2 hétig. A szervokormány minimum hiányozhat..Ezt kaptam:
-
Something_
őstag
válasz
Zirowe #15173 üzenetére
Az a gáz, hogy a hátlap rész is, és a "főrész" is kapott 1-1 db mélyebb karcot.
Hát sztem se lesz cserélve, max a hátlap. Hátlapból érdemes nézni utángyártottat e-bay-en pl?
Pár hónapos a készülék és hát lány a tulaj, akit megvisel e 2 mély beütődés
Asszony pedig pár hete leejtette a telefonját és szétrepedt a kijelző, viszont az érintője tökéletesen működik, itt gondolom elég csak előlapot cserélni. Hál isten, hogy csak egy sima hüvely U8500. -
Something_
őstag
Kéne nekem is egy kis segítség.
Telefonról kábellel vagy wifin szeretnék megosztani mobilnetet a laptopnak. Erre van valami progi vagy alapból tudja a teló? Esetleg pont ez a funkció, ami nem működik az IC Sense 4-ben?
Van szutykos hipernetem, de csak Bp-n és nagyobb városokban megy (ott is szarul), míg a T-Mobile-nak szinte mindenhol van 3G-je, legalábbis amerre én járok -
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15052 üzenetére
Király
Beleolvastál volna a logoutomba vagy google akkor nem remegted volna szét az agyad az elmúlt órákban
-
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15046 üzenetére
Akkor grat, rossz fw-t szedtél le
-
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15044 üzenetére
Nem elég az amit linkeltem? Nézd át még a logout blogomat, hátha van valami használható, habár már elavult kicsit, de a lépésről-lépésre rész ugyan az.
-
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15042 üzenetére
Te komolyan neki álltál mókolni, úgy hogy nem olvastad át ezt az oldalt?
-
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15040 üzenetére
fastboot getvar cid
-
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15032 üzenetére
Ezek közül melyik a CID-ed?
cidnum: VODAP024
cidnum: VODAP026
cidnum: VODAP203
cidnum: VODAP304
cidnum: VODAP110
cidnum: VODAP212
cidnum: VODAP416
cidnum: VODAP015
cidnum: VODAPM27 -
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #15030 üzenetére
Kitörölted a flash után a memkariról a zippet?
-
-
Something_
őstag
válasz
szegto #14954 üzenetére
Nekem és Koklernek is ilyen van, nincs vele gondom, pedig aktívan használom. Azt hiszem, hogy arra kell figyelni, hogyha az autót indítod illetve leállítod, akkor legyen lehúzva a telóról a töltő.
Régebbi autóknál is pl a lámpát le kell kapcsolni leállítás előtt, mert megöli az izzót, illetve indítás után kell felkapcsolni, gondolom ilyesmi van a töltőknél is.Amúgy arra vigyázz, hogy webshopból megveszed az általad gyárinak hitt töltőt és lehet, hogy mégsem az!
Ezt a fajta világítós töltőt is árulják webshopokban 4e ft-ért, én is ilyet szoktam rendelgetni és 2500ért elviszik pikk pakk
Szerk.:
amúgy az az érdekes, hogy a minőségi, nem két filléres brodit HTC autós töltő is 2A-es.Amúgy sztem Mo-n az emberek 80%-a megveszi az univerzális, 1500 ft-os töltőt a GSM boltból, amit ugye szintén kb 500 ft-ba kerül külföldön.
-
-
Something_
őstag
Nekem azt mondja meg valaki, hogy RC7-nél hogy lehet kiszedni, hogy a facebook-os névnap/születésnapok ne jelenjenek meg a zárolási képernyő közepén? Nagyon idegesítő, hogy a szép kis élő háttérképemet (amit tegnap találtam és 8 óra alvás után 40%-ot merített az aksiból) ne takarja el?
Kivettem az alkalmazásoknál található naptárból az összes naptár hozzáférést, így onnan eltűntek ezek, kiszedtem a zárolási képernyő beállításainál a naptárakat, egy teljesen szűsz gmail-es fiókot raktam be, mivel valamit be kell rakni, de még mindig mutatja az átkozott facebook-os eseményeket -
Something_
őstag
válasz
Tóni bácsi #14807 üzenetére
Nyomtál full wipe-ot aromában?
-
Something_
őstag
válasz
kmisi99 #14790 üzenetére
3 hó gari semmit nem ér sztem, ezt még megbánnád. Elgondolkodnék 80e körül egy jó állapotban lévő használt, gyári 1-1,5 év garival.
Nehogy a későbbiekben sírás legyen a vége és megutáld a HTC-t.Én jelen pillanatban buktam a gyári garit, gondolhatod, hogy néha bennem van, hogyha elfossa magán, akkor 20e-től indul a szerviz..
Természetesen, hogyha pár hónapra tervezed a telót, akkor nem szóltam. De ha több, mint 1 évig meg szeretnéd tartani, akkor bolondság 3 hónap sufnigsm garival venni..
-
Something_
őstag
válasz
kmisi99 #14785 üzenetére
Mint minden teló, ez is feldobhatja a talpát. Nekem is megadta magát egyik pillanatról a másikra a tápegység.
De sztem ugyan akkora a meghibásodás mértéke, mint más fajta telefonoknál.Aksi meg jó kérdés.. Attól függ, mennyire használod. De 1 napot kibírja átlagos használ mellett.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #14780 üzenetére
A telefonba sztem ugyanúgy a névjegyekből van. Próbáld meg, vedd ki.
Nekem nincs, nagyon patent, full wipe-ot nyomtam, lehet, hogy ezért.
-
Something_
őstag
válasz
manowarkill #14761 üzenetére
Hókuszpókusz szaga van, de reggel kipróbálom
-
Something_
őstag
Nyomok egy full wipe-ot, úgysincs sok minden fent, legalább tutira megyek és hátha a kamera is megjavul.
- updated bricked to 0.851 http://bricked.de/download_beta.phpEz egy OC kernel? Vagy miez?
Gondolom ezt kell felrakni hozzá: PYRAMID: Bricked-3.0-v0.859-icsMég egy kérdés
Hogy raktátok fel az RC7-et? Xda topikban ugye RC7 van, de IC weblapon a downloads alatt még csak RC6 van. -
Something_
őstag
Hát nekem 1.5-ös kernellel 2900-3100-akat mér ez a progi..
kriszpowa:
arra, hogy ne legyen rajta hűség (független készüléknél is lehet), részletfizetés és indítsd el HBoot-ba a telót és nézd meg, hogy S-On-ban van-e.
Papírokat nézd meg, hogy hol vette, de elkérhetnéd az IMEI számát és felhívhatnád az E-Care-t, hogy megnézzék él-e még a garancia. (nekem is másfél év gari lenne a telómon, de elvették)
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #14658 üzenetére
Hát ilyen nincs
Bementem a kamerához, elkezdtem nézegetni a beállításokat és kilép a kamera
Ez mi??? Eddig jó volt
Már újra is indítottam, de még mindig csinálja
Gyáááá -
Something_
őstag
válasz
szegto #14653 üzenetére
Hmm, ott valami gond van nálad. Én rengeteget fényképezek és eddig hibátlan, gyorsan csinál képet és eddig még nem fagyott ki. Szerintem veri a 3.6 fényképezőjét, nekem a 3.6-os sokszor homályos képeket csinált, "eltűnt" az autófókusz (mozgatni kellett a telefont, hogy újra fókuszáljon, ne legyen homályos a képernyő)
Az igaz, hogy a sorozatfelvétel érdekesen működik (de működik), nyomom a fényképezőgombot, kattan vagy 10szer és 2-3 fényképet lő
Azt hiszem, hogy a videofelvétel közbeni fényképezésnél fagyott ki, azt azóta nem próbáltam. -
Something_
őstag
válasz
KaoszTom #14612 üzenetére
Huh, ez nekem nagyon bontatlan volt, össze vissza mutatta az utat, félre kellett állnom és bekapcsolni a netes gyári navit, ezóta a gyárit használom, nagyon fasza, csak ugye adatforgalmat generál.
Balinov: elvileg a settingsben helyesírási hibákat és "nyelvtelenségeket" javít.
-
Something_
őstag
válasz
nimfas #14609 üzenetére
Azt kérdezte, hogy android-ra, de ne menjünk bele, el kell fogadni a ph szabályzatát, amivel én sem értek sok helyen egyet, de ez van
Amúgy kis kitérőként, androidra is van iGO, csak Motonav a neve, viszont az csak motorolán lelhető fel, igo platform, de ritka igénytelen színvilággal és nagyon szürke felülettel rendelkezik.
-
Something_
őstag
válasz
randras #14484 üzenetére
Amúgy ha jól emlékszem, az időjárásos élő háttérképnél esélytelen kikapcsolni a hangeffektet, mikor megvettem a telót, az első 1-2 hétben ez volt a hátterem, de pont emiatt cseréltem. Nem találtam sehol, pedig baromi szép
Más:
írtam pár napja, hogy automatikus hálózati időzóna frissítésnél (vagy mi a tököm a neve) késik az óra 15 percet. Átállítottam manuálisra és valaki azt mondta, hogy napi több percet fog késni/sietni.
Nekem kb 3-4-5 napja van manuálison és nem késik/siet semennyit sem. -
Something_
őstag
Ma szembesultem vele, hogy 16 percet kesik az oram. Kicsit kellemetlen volt mikor rajottem.
Eddig mindig a halozat alapu idot hasznaltam, most atallitottam manualisra.
Masnak is van ilyen gondja? Mitol lehet ez? -
Something_
őstag
válasz
Murder #14386 üzenetére
Nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne ázsiai, hanem eu-s legyen a telefonod, ezt felejtsd el. Ezek direkt így árulják, pár hete volt már róla szó.
Szép lenne, hogy a behozott telefonból eu-sat csinálnának.
HTC pont leszarja az ilyen szürkeimport sufnigsm-eket, meg a speedshop is..Azzal, hogy a kezedbe vetted a dobozt és eltépted a fehér kis papírt, amin rajta van a régió, ott szerződésbe léptél és elfogadtad, hogy mától ázsiai modellt használsz.
Gondolom a szerződésbe is van egy apró betűs rész.Nekem novemberbe ha jól emlékszem 124e ft-ba került a T-Mobilenál a telefon, szóval jó árba vetted, de ez az ára.
Amúgy az ilyen sufnigsm-től hányni tudnék a 2 év szoftveres garanciától. Persze, hogy adnak szoftveres garanciát, viheted hozzájuk frissíteni.
Abba belegondoltál, hogy mi van akkor, hogyha bezár a bolt időközben? Kis boltok folyamatosan mennek tönkre, gondolom van egy-két illegális dolguk is, bezáratják őket, stb.
-
Something_
őstag
válasz
Murder #14380 üzenetére
Az kemény, csak szoftveres garancia van rá?
Az mit jelent? Elhal a telefon és nyomnak egy hard resetet, hogyha nem segít, akkor széttárják a kezüket? Gondolom, hogyha kell frissítés, akkor beviszed és xda-ról felnyomnak egy legfrissebb hivatalos RUU-t.
Más majd helyesbít, de sztem a garanciádat lehúzhatod a klotyón, kezdj el barátkozni az xda-val és rommolgass. Veszteni valód nincs, mivel nincs garanciád.Mennyibe került a telefon?
mikkokawa: ezt sem tudtam, hogy a speedshop, ahol túl vannak árazva a készülékek, ázsiai modellt árulnak. Általában az ázsiai modellek kerülnek 20e ft-tal olcsóbba.
Tudtommal a speeshop a hazai HTC márkaképviselet vagy micsoda. Rácsapsz az asztalra akkor sztem kapsz egy EU-s készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest