- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Régi szép idők.
Amikor legalább naponta egyszer le lehetett ordítani vkit a magyarítás kérdés miatt.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz bbalika81 #8102 üzenetére
Magam részéről sosem voltam oda pzoley romjaiért..
Aztán meg egy idő után ő is átvette a fölényeskedő llaszlo stílust.Lee-vel kezdtem, ic-vel folytattam, majd cool3d-vel fejeztem be.
Ja, meg amikor kb mindenki figyelmeztetett mindenkit, hogy "ne tegyétek fel a hivatalos 2.3-at, mert még nincs visszaút, se root", aztán így is volt naponta legalább 1-2 ember, aki erre kérdezett rá..
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mumk1
addikt
Én tavaly szeptembertől, amikor megjelent a MIUI szinte végig azt használtam amíg meg nem vettem a Sensationt. Amennyire utáltam Desire-n a Sense romokat, most Sensationon pont annyira ragaszkodom hozzá.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Zirowe
nagyúr
Hm..
Én kb 2010. októbere óta csak sense 2.1-el, majd később 2.1+3.0-val használtam.
A miui nekem minidig is olyan "furcsa" volt. :S
Nem tudok lemondani a senseről.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mumk1
addikt
Lehet hogy furcsa, de a Sense után messze a legjobban sikerült Android UI. Az összes nagy gyártó gyári kacatja elbújhatnak mellette. Be is rendeltem egy ilyet, januárba jön haza egy ismerősöm Pekingből és ki van adva neki a feladat.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Zirowe
nagyúr
Tényleg, ez is hogy eltűnt a süllyesztőbe a bejelentés után.
Viszont ha majd kézbe kapod, szívesen olvasnék egy élménybeszámolót róla.
-
mumk1
addikt
Pedig beindult a gyártás gőzerővel. Remélem összejön a dolog, csak arra kell vigyáznom nehogy bekapcsolja, mert neki csak egy iPhone 4 -e van és a végén még lenyúlja.
-
tgb
senior tag
Edenyke:xe hátlap hogy szuperál?azóta sem hallottam róla!
mumk1:sikerült a hangerő gombos feloldás?nekem összeomlott az egész rendszer,lehet felületesen csináltam valamit!az irányár nem félarat jelent!
-
Zirowe
nagyúr
Egész jól, csak néha, ha fektetve tartom és nagyon szorongatom, akkor sikerül elérnem nála a "wifi death grip"-et. :S
Gondolom az antenna kivezetései nem a legjobbak.Viszont térerővel még nem voltak gondok.
Egész megszoktam már a piros/fekete megjelenését+ugyebár a headsetem is piros.
-
tgb
senior tag
laza voltam,nand backupot sem csináltam, ,hanem az elba...tt sensey romra ráengedtem ujra wipe chace és dalvik chace után a az alap sensey romot és úgy indult újra el a cucc.energy-ből kéne kiszedni azt a jar filet,hátha az vinné!holnap megpróbálom hátha!esetleg ha kell a file,át küldöm!
az irányár nem félarat jelent!
-
Zirowe
nagyúr
Nézd meg ezt az aprót, nekem is segített egyszer rég, amikor még nem volt saját acc-om.
Ja, az lemaradt, hogy a wifi jelvesztés a szomszédos szobában lévő n-es routerrel szokott előjönni, nem az itthonival.
De amint arrébb rakod a kezed, van megint jel.
De mondom, csak nagyon ritkán fordul elő.[ Szerkesztve ]
-
anomander
csendes tag
Sziasztok!
Melyik magyar boltot tudnátok ajánlani, ahol gyári garanciásan tudom megvenni a telót?
-
roxan
senior tag
Sajnos nekem az automatikus levél szinkronizálással nagy bajom van, gyakorlatilag b.szik letölteni a leveleket. Hiába van minden jól beállítva. Most gondolkodom egy hard reseten, de valahogy le kéne menteni néhány dolgot.
Programok nem fontosak, majdnem free mind. Sms, mail sem, de a kontaktok, és naptárbejegyzések igen. Meg van 1-2 program, ami létrehozott fájlokat, quick note, mobisle
notes.Hogyan tudnám ezeket lementeni, hogy meglegyenek utána is.
Gyári rom, semmi root nincs, első androidom, nem is nagyon mertem még.
Vmi egyszerű kéne, lehet?
-
Something_
őstag
Névjegyzéket le tudod menteni az SD-re vcard formában, naptárt meg a gmail-el szinkronizálni tudod sztem.
Nekem tegnap óta a legnagyobb gondom az, hogy fekvő állapotban wifinél 0-ra megy az erősség ha bal kezemmel a htc feliratos részt fogom. 1 hónap alatt ez nem tűnt fel, gondolom már akkor is meg volt. Kicsit idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
roxan
senior tag
válasz Something_ #8129 üzenetére
Van gmail-em, de nem használom, csak kellett, és lett. Fog sincs, hogyan kell, nem is nagyon szeretném a "felhőbe" fellőni az adatokat.
-
Gh0sT
addikt
Elixir widgetet használ valaki?
Nálam rettenetesen megfogja a telefont, előfordul, hogy a képernyőváltások között fél másodperc is eltelik és érezhetően lassabban reagál a készülék. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Van Elixir widgetnek valamilyen alternatívája? Szeretném, ha nem csak 4x4 ikont rakhatnék ki a képernyőkre, hanem legalább 7x7-ben gondolkodom és eddig erre csak ez a widget volt képes.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
mumk1
addikt
Esetleg a More Icons Widget vagy a 24 App Widget
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Zenét, hogy kel felrakni a telefonra, hogy a zene lejátszó rendesen lássa is? Amikor a telefonon nézem és hallgatnám akkor pár albumot átpakolt máshová. A saját zene lejátszóval próbálkoztam. Vagy ez talán a zene lejátszó hibája?
-
Anulu79
addikt
válasz Something_ #8137 üzenetére
Én is a music mappába másoltam őket szépen össze rendezve elóadó szerint az albumokat. De a telefon nem így mutatja.
-
Malwoon
csendes tag
válasz Anulu79 #8138 üzenetére
Gyári lejátszó ID3 tagek alapján rendezi össze a dolgokat, ha csak beledobálod őket egy mappába, akkor attól még nem veszi egy albumnak a dolgokat.
Viszont a PowerAmp mappák alapján válogat és megtalál minden zenét a masinán, és határozottan jó kis lejátszó. teljes verzió fizetős, de van trial ingyen. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam korábban, hogy másnál is recseg a videofelvételnél a hang, ez mindenkinél ilyen, vagy van akinél rendesen veszi fel a hangot? Most néztem vissza a felvett videóimat, és élvezhetetlen, recseg végig, pedig sima beszéd. Visszavigyem emiatt?
-
Something_
őstag
Tök érdekes, gondolom másnál is hasonló a helyzet. 8 óra alvás után, ha 100%-on van az aksi, akkor 99% lesz reggelre. Viszont tegnap 35%-nál feküdtem le, most reggel pedig 9%-ot csökkent.
-
cezar94
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki MHL átalakitót a Tv-hez csatlakozáshoz? Nekem most jótt meg és mikor rádugtam minden kábelt meg is látta, de csak kb.fél percig. Azóta nincs kép a TV-n. A telón meg jelzi a csatlakozást. Valakinek volt már ilyen?
Köszi
-
dokee78
félisten
Határtalan az emberi butaság:
Beszéltem ma egy ismerősömmel,mert okostelefont akar venni.
Kérdeyte,hogy a T-nél milyen 2magor telók vannak a Galaxy S2-n kívül.
Kezdésként rá is vágtam a Sensationt.
Erre leállt velem vitatkozni,hogy az nem 2 magos.
Bizonyításképpen megmutattam neki a Mobilarena tesztben a "hardver" részt.
Azt mondta ez 2 magos valóban,de a T-mobile-nak gyártanak 1 magos Sensationt.Na itt feladtam.
[ Szerkesztve ]
-
janes74
senior tag
válasz Something_ #8141 üzenetére
Nálam a Volume+ a Power Amp-al botrányos hangzást produkált(Optimus 2x)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest