- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
virusrot
csendes tag
válasz Something_ #8550 üzenetére
Szia!
Az aksi probléma úgy néz ki megoldódott, a frissítési gond ami zavar nagyon arra nincs ötleted? -
vanhelzing
csendes tag
Hát nekem most ugyan insert coin 3.4.5 van fenn ezzel a moddal: super smooth rosie with 3d és ezzel szépen folyamatos az appok között a görgetés nem pedig "ugrál".
-
zolee0124
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy RCA jac kábellel összetudom dugni a sensationom a tv-vel??
-
Something_
őstag
válasz vanhelzing #8552 üzenetére
Nem találom xda-n sehol, csak Desire HD-ra.. Tudnál adni egy linket?
Azt véletlenül nem tudod, hogy amit beflasheltem, azt hogyan tudom törölni? Úgysem működik, de lógjon a levegőbe. Vagy restore kell és akkor tűnik el csak?virusrot: hát azt sajnos passzolom.
zolee0124: persze, hogy össze tudod dugni
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Write only mode off, go to #8459.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Something_
őstag
Sorry, nincs a fejemben az összes fórumhozzászólás. Köszi.
És még ha annyit elárulsz, hogy hol keressem ezt a "modpakk"-ot, azt megköszönném. Keresőben kicsit sok találat van, Senseay rom első hsz-ben sem találom.
Közbe meg lett, ha erre gondoltál: Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App Drawer
[ Szerkesztve ]
-
vanhelzing
csendes tag
Hogyan kell telepíteni a gameloftos játékokat anélkül, hogy kérjen wifit, Mert felpakoltam a az assassins creed hdt a telóra + a fájlokat az sd kártya gameloft games mappába de még így is le akar tölteni? Valami ötlet?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #8556 üzenetére
Nem kell az összes hsz-t fejben tartani, csak érdemes nyitott szemmel közlekedni a fórumban, főleg, hogy már volt róla szó, nem is olyan régen.
Pedig ott van a senseay első hsz-ében, de segítek, mert látom gondban vagy: Lots of optional MODs > See POST #3
vanhelzing: megveszed marketen, aztán ami kell neki, azt letölti.
Minden más warez, és azonnal törlésre kerül.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
zolee0124
csendes tag
válasz Something_ #8554 üzenetére
szia de van egy ilyen kábelem ami régen az 5800-ámhoz vettem! De amikor összedugom a tv-vel akkor nekem ezt a telefon headsetnek mutatja a fenti sávba!! Mi lehet a baj??? megtudom oldani valahogy hogy működjön ezzel a kábellal??
-
Zirowe
nagyúr
válasz zolee0124 #8559 üzenetére
És ez egy 5800, vagy akár csak egy nokia?
Nem.Mhl kábelra van szükséged, amivel hdmi csatlakozásod lesz.
-
rizso
addikt
Érdekes ez a Senseay. Reggel 10 körül vettem le a töltőről, azóta nyomkodtam, volt FHD kamerázás, wifi, stbstb, és még mindig 100%-ot mutat az akksira (kb. 5 percet volt azóta a laptopra kötve, amíg szinkronizáltam a tartalmakat). Ha valós lenne a 100%, akkor semmi gondom nem lenne, csak félek, hogy hirtelen majd leesik mondjuk 50%-ra...
Más: a Senseay-ben lévő galériát fel lehet valahogy tenni? Amazecam telepítése után visszaállt a régi galéria...Elvileg megtaláltam.
És az akksi is esett hirtelen 2%-ot
Edenyke: sajnos tapasztaltam...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Zirowe
nagyúr
Az a baj, hogy ezekben a főzött romokban nem működik mindig rendesen a valós akksi töltöttség jelzés.
Volt is erről egy topic vhol xda-n..
Nekem volt egyszer, hogy pl: restart előtt 45%, utána 14%, 3x restart, még mindig 14%, utána pedig megint 40% fölött, és úgy is maradt..
Pedig elvileg a senseay-ben javítva van, de ez sem 100% sajnos. :S
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Megtörtént, működik, kösz. "Modpack"ot kerestem, ezért nem találtam..
amúgy köztünk szólva emlékeztem erre a hsz-etekre Keldor papával, csak akkor még fogalmam sem volt, hogy ti erről beszéltek.. Szóval nem tudtam hova helyezni..zolee0124: csak az összedugást kérdezted, összedugni össze lehet, működni nem fog, ha csak nincs külön kimenetije a tv-nek, mint az autós fejegységnek
rizso: Te milyen amaze kamerát tettél fel? Hát a Senseay-be bele van integrálva, nem?
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #8564 üzenetére
Érdemes felrakni, nagyon sok mindent lehet vele személyre szabni, és összeakadási probléma sem lesz, mert ez kifejezetten a senseayhoz készült.
-
rizso
addikt
válasz Something_ #8564 üzenetére
Nem, a 2.1.0-val visszatértek a Sense 3.5-ös kamerához. Mellé ezt az Amazecamot tettem fel, ebből is a v7-et, mert a v8 nem jó. És most teszem fel a Sense 3.5 galériát, mert az amazecam visszaállította a régi galériát.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Zirowe
nagyúr
-
Something_
őstag
Full hülyének érzem magam, de felraktam, most free scroll van, viszont hol lehet még beállítani csomó mindent? Basszus, ég a fejem, de nekem ez még kínai.
rizso: jó, hogy szólsz Én a címben azt olvastam, hogy amazecam, azt hittem az van benne, szóval akkor külön fel kell rakni? Majd felrakom, addig várom a tapasztalatokat
(amúgy miért tértek vissza a 3.5 kamerájához?)[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz virusrot #8548 üzenetére
A frissítésre két dolgot tudok javasolni. Factory reset után rendszerint megjavul és működni fog az OTA frissítés, vagy innen leszeded ezt az RUU-t: RUU_Pyramid_LE_HTC_Europe_1.73.401.4_Radio_10.58.9035.00U_
10.15.9035.02_2_release_220036_signed.exe és manuálisan frissíted. Mindkettő előtt amire szükséged van menteni kell. Kontakt, sms, stb.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #8568 üzenetére
Beállításoknál lett egy olyan pont, hogy cdtdroid tweaks, na, ott tudod.
-
Something_
őstag
-
Zirowe
nagyúr
válasz Something_ #8571 üzenetére
Csak aztán nehogy az legyen, hogy felraksz csomó mindent, azok meg összeakadnak..
Érdemes tartani egy "szűz" backupot, amihez bmikor vissza lehet térni, ha esetleg gond lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Csináltam egy backup-ot ma, amin még semmi mod nincs, csak az alap Senseay és a beállított dolgaim, alkalmazások.
Ezután felraktam a pyramid3D-nél feltüntetett free scroll-t, de nem ment. Ezt valahogy le lehet törölni, vagy csak restore-ral?
Eddig ugye csak a Sensey-nél lévő free scroll-t raktam fel, most megy a CdTDroid Tweaks és az AmazeCam.
Őszintén szólva nem is tudom, hogy mi van még amit érdemes lenne felrakni. -
Something_
őstag
válasz Something_ #8573 üzenetére
Gyáá, felraktam az adott dolgokat, reboot-oltam, viszont bonuszként felraktam még az ICS-s bootanimációt. Szerintem nekem kiakadt valami A videon lévő sebességet szorozzátok meg 100x-al
Viszont a teló elindul, meg is lesem az amazecam-ot és a tweaks-t.
-
mumk1
addikt
válasz Something_ #8574 üzenetére
Ja, nekem is durván dobálja a színes lapokat.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Zirowe
nagyúr
Nem, úgy értem max 4gb lehet egy file mérete fat32 rendszerű adathordozón.
Az pedig 1080p-nek semmi, hát még igényes 720p filmnek.[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
-
Zirowe
nagyúr
Passz.
Azt tudom csak, hogy a tablet sem kezelte a nem fat32es adathordozókat, viszont pl: két napja került ki egy teszt ph-ra egy androidos lejátszóról, ami már kezelte az ntfs hdd-ket.
-
rizso
addikt
-
Zirowe
nagyúr
Az a baja ennek is, hogy nem látom folyamatosnak.
Tulajdonságokban mit ír: megvan a tényleges 20mbps és konstans fps érték, vagy ez is hullámzó fps-el és alacsonyabb bitrátával rendelkezik?
-
rizso
addikt
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 283 MiB
Duration : 1mn 57s
Overall bit rate : 20.1 Mbps
Video
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=31
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 19.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 088 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.850 fps
Minimum frame rate : 5.006 fps
Maximum frame rate : 31.392 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.319
Stream size : 280 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
Audio
ID : 1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Nominal bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.80 MiB (1%)
Title : SoundHandle
Language : EnglishNekem (és szerintem sokunknak) ez bőven jó már...Egyébként 720p-ben szoktam videózni, de egész vállalható ez a 1080p is.
-
Zirowe
nagyúr
Na, ez legalább a bitratet tartja, de ennek is az a baja, hogy az fps variable. :S
Bár a második függvényében az első valóságossága megkérdőjelezhető.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Nocsak, te is szekszárdi vagy? Vagy csak ismerős vagy errefelé?
Mi a felvetett, eddig nem tárgyalt probléma?
-
Zirowe
nagyúr
Azért annyira sokaknak fontosnak nem nevezném, főleg azért, mert még eddig senkinek nem merült fel az igénye erre.
Ha már volt pénz telefonra és lcd tv-re, lesz ott pénz htpc vagy médialejátszóra is, ami minőségben, funkcionalitásban és kényelemben kenterbe veri a telefont, főleg, hogy film nézés közben nem is lehet arra használni a telefont, amire való..
Ezenkívül más miatt nem igazán szükséges a 4gb feletti file méret.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Áhh, FHD-t nem raktam még rá (nem is tudnék, max részletet vagy valami kisebb méretűt), és nagy valószínűséggel nem is fogok. Még ha a fájlrendszer engedné, akkor is rengeteg helyet foglalna (még mindig telefonról van szó), és szerintem fölöslegesen. Többnyire BDRip-eket teszek rá, azokkal semmi gond, több is ráfér.
-
Zirowe
nagyúr
Média box..
Szerintem nagyon el vagy tévedve.A minősége sosem lesz olyan, 4gbnél nagyobbat nem fog kezelni, dts, 24p meg egyéb finomságokról nem is beszélve.
+állandóan töltőn kell lennie, ami az akksinak sem tesz jót, a folyamatos lejátszás pedig hosszútávon a procinak sem egészséges.
Arról nem is beszélve, hogy lehet egyfolytában másolgatni az sd kártyára.
Telefonnak közben egyáltalán nem használható, stb.Halva született ötlet.
Ez a megoldás kb arra jó, hogy a telefonnal felvett videókat lejátszd lcd tv-n, és ezért rákötöd 10-15percre.
Esetleg alkalmi film nézésre még jó lehet, ha minden kötél szakad.
Arról nem is beszélve, hogy egy média lejátszó a töredéke ennek, illetve a 2011es lcd tv-k nagy része már képes usb-ről lejátszani filmeket.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta meg akartam kérdezni, csak valahogy mindig elmaradt, talán mert nem is annyira lényeges. Szóval ha élő háttérnek az időjárást állítom be, akkor kb 5másodpercig megy az animáció, majd megáll, és lesz egy nem élő háttér belőle. Ez normális, vagy csak nálam nem stimmel valami? Köszönöm!
-
törölt tag
válasz pingwin011 #8594 üzenetére
Elvileg a hanghatás után is mozognia kellene a háttérnek ha jól emlékszem.
-
törölt tag
válasz pingwin011 #8596 üzenetére
Hát azt nem tudom... Eredeti soft van fent vagy más ROMot használsz?
-
Something_
őstag
válasz pingwin011 #8596 üzenetére
Nekem sem mozog folyamatosan. Kicsit hamar bemerítné az aksit sztem
-
Something_
őstag
Na túl vagyok egy sorozatos restore-on.
Nem akart felmenni ez a téma: NEONGlow
Felraktam a sima és az xe verziót is, wipe chache, dalvik, de a bootanimációnál tovább nem töltött. -
mumk1
addikt
válasz Something_ #8599 üzenetére
Ezzel próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest