- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz GoDPlaYeR #7131 üzenetére
Ha az eredeti számlát visszaviszed az eladónak, arra az kiállíthat egy sztornó számlát és írhat helyette másikat, akár más vevő nevére is. Persze ehhez kell az eladó jóindulata is, de könnyvitelileg nincs akadálya.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
GoDPlaYeR
csendes tag
Szuper, ezek szerint jól sejtettem, hogy ez működhet. Akkor rákérdezek még vásárlás előtt, hátha belemennek - hátrányuk nem származhat belőle...
A másik: már venném a ruhámat, hogy megyek a telefonért, de közben megláttam, hogy az EVO 3D-t mindössze 4e HUF ráfizetéssel meg tudnám venni... nem ér meg annyit a nagyobb RAM?Akinek nincsenek elvárásai, azt nem érheti csalódás.
-
S e t h
nagyúr
Melyik lehet a legjobb pdf megjelenítő program?
Az aldiko nagy csalódás, nem igazítja a kijelzőhöz a filet zoomolás után.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
gyatyel
csendes tag
Sziasztok!
Az új OTA frissítés(9.21mb) telepítésénél egy felkiáltójeles android figura ugrik be.Nem akarja telepíteni a telelfon.Találkoztatok ilyennel?(Kártyafüggetlen készülék)[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz GoDPlaYeR #7131 üzenetére
Értem, tehát nem elég, hogy "áfakijátszós zúggsm boltba" veszed a készüléket, átvered a főnöködet, hanem még adócsalásban is szeretnél segíteni a haverodnak, mind ezt itt nagy dobra verve.
Oké, ez sok mindent elmond.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Miert nem jelzi fb az uzeneteket?
-
Zirowe
nagyúr
Nyilakkal rendelkező htc bill.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
randras
veterán
válasz GoDPlaYeR #7120 üzenetére
Nextel az egyik legkorrektebb cég, és nem mellesleg a legolcsóbb. 3 HTC-t vettem eddig náluk: azonnal mehetettem értük, mind hazai piacra szánt telefon volt, gyártói garanciával.
Csak ajánlani tudom!
Nem csak akkor szabad megvenni, hogyha 99HNA035-00, de a HU legyen a matricán, ennyi a lényeg. Na meg, legyen bontatlan.
Érdemes megnézni, hogy a fehér képernyőn látsz-e furcsát, mert akkor nagy valószínüséggel pixel hibás, és rögtön kérhetsz is egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
-
KLIOS
aktív tag
Tegnap elhoztam a Sensationt a T-től kicserélték a kijelzőmet.
Hétfőn megy vissza hozzájuk mert a fényérzékelő alatt a fekete részen olyan folt van mintha levegő lenne alatta és a gombok rezgése is olyan mintha vmi fel lenne szabadulva a kijelző alatt hangosan rezeg olyan mintha a hátlapot is rezgetné.
Háttérként az időjárás van beállítva és napos időnél a kék háttérben az óra mellet a kijelző szélénél van egy narancssárga csík,másnál is ilyen?
Szerintem készülék cserét kérek.[ Szerkesztve ]
-
dingo-htc se
tag
Sziasztok!tudtok vmi hasonló rajzprogit mint a sketcher lite?köszi.
-
Zirowe
nagyúr
Dehogyis, még szerintem 2-3hét. :S
De remélem a beats fülessel egy időben jön meg.Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a beats füles aszimmetrikus vagy ugyanolyan gagyi szimmetrikus, mint a gyári headset?
-
Gold_fish
tag
Sziasztok! Ha rootolt a telefon, és gyári rom van rajta, akkor ha jön a hivatalos frissítés lehetősége, azt jelzi-e a telefon, és felmegy-e a telefonra automatikusan ugyanúgy, mint egy teljesen gyári nem rootolt telefon esetében?
-
Zirowe
nagyúr
Recoveryben matattam, amikor hirtelen kiesett a hangerőszabályzó gomb a készülékből.
Más is találkozott már ilyennel?Nem lehet visszapattintani.
Nevetséges.[ Szerkesztve ]
-
KLIOS
aktív tag
Most már nem rezeg az alsó 4 érintő gomb.
Vagyis néha rezeg néha nem. Gratulálok kecskeméti T-mobile szerviz. Hétfőn cserét kérek,vagy felküldetem az e-carehoz. -
Zirowe
nagyúr
válasz T0rnad0 #7186 üzenetére
Nem, nem sikerült.
Ha holnap nyitva van a t pont a mammutba, akkor beviszem, de ha ezért napokra bent tartják az egész készüléket, akkor elég mérges leszek!
Meg ugyebár most s-on-olhatok.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz T0rnad0 #7188 üzenetére
Nem pattan vissza sehogy+minek próbálkozzak?
A végén még letöröm azt a kis pöcköt, és rám fogják, hogy eltörtem.:SNem hinném, hogy ragasztva lett volna.
-
T0rnad0
addikt
Igaz, inkább garanciában javítsák....Mással volt bajod? Mástól is kérdezem: arra lennék kíváncsi, hogy akinek recsegett a hangszóró, szervíz után megjavult-e?
Utoljára Huawei X3-nál láttam olyat, hogy a hangerőszabályzó gombot úgy ki lehetett venni, mint egy memórikártya takarófedelet: csak az egyik oldalon fogta. Na de az más árkategória... -
S e t h
nagyúr
válasz Bátor75 #7165 üzenetére
Tetszetős, kösz!
Ma felraktam pár csengőhangot és olyan borítókat indexelt hozzájuk ,hogy az agyamat eldobom.Kb. 5 csengőhanghoz egy afroamerikai együttes albumának borítóját rakta be, a gond az hogy nem tudom hogyan tudnám ezt leszedni, sehol sem találtam a telón, hogy hová menti a borítókat, egyáltalán milyen formátumú fileok ezek.
Az általam létrehozott ringtones mappát meg nem látja a zenelejátsztó program, a file kezelőből tudom a számokat csak meghallgatni, nem tudom miként lehetne scanneltetni a telót a zenelejátszóval ,hogy vegye már észre a sok filet.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Nakivagyok #7192 üzenetére
Megvolt ki-bekapcs a telón, semmi.
Most vagy én vagyok nagyon béna az androidhoz, vagy ennyivel kézenfekvőbb volt a symbian működése.
Ott felpakoltam egy mappába amit meg akartam hallgatni és a médialejátszó vitte is, itt meg csak a file kezelővel tudom megnyitni, mert a média lejátszó nem hajlandó észrevenni őket, mindenesetre furcsa.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az első hozzászólásban lévők szerinte jártam el, csináltam ringtones mappát, abba pakoltam mindent, de semmi.
Most azon agyalok ,hogy valóban meg kellene próbálni másik lejátszóval, majd megsasolom mik vannak fent a marketen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs