- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Erről vkinek vmi véleménye:
Ez nem megoldás a ház karcolásra és talán a porosodásra is valamennyire?
Sajnos az E-care-vel még nem sikerült beszélnem (Telenor-is 1 év gari miatt....), ma hívtam őket du 1:40 körül... csak csörög-csörög.... 2-ig voltak nyitva....
Ami mostanában vett esetleg T-mobile-nál Sensationt, nem próbálta ki esetleg, hogy független-e... és azon a készüléken van T-mobile-os "matrica" ill. bekapcsolásnál jelzi-e hogy T-s? :-DElőre is köszi
-
Zirowe
nagyúr
Kezd el megszokni, hogy e-carenél kb szökő évente egyszer veszik fel a telefont.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
scapegt
őstag
válasz #54715584 #8827 üzenetére
Ugyan már nem tartozom közétek, de olvaslak titeket folyamatosan és gondoltam megmutatom az én régi Sensation-öm hogy nézett ki poros kijelzővel Ilyen szépet még biztos nem láttál Ebben a hozzászólásban linkeltem 3 képet
-
S e t h
nagyúr
A porosodás témához csak annyit, hogy nem tudom számít-e, de nálam például a hátlap még csak egy ízben volt levéve, amikor a sim kártyát az elején behelyeztem.
SIkerült vennem egy olyan tokot, ami azt hittem jó, de olyan szoros, hogy a hátlapot is gyönyörűen szétkoptatta, abba fizikailag szerintem a molekulák is csak egymás mögött jutnak be.
Mivel napi szinten használom olvasásra a telót, nagyon zavar rajta mindennemű koszolódás, ezért 1-2 naponta le is törlöm egy szemüveg tisztításra alkalmas kendővel, a zsíros szennyeződéseket meg alkohollal, - értsd nem kiböfögött sörrel - tüntetem el.
A kijelzőn így még egy kósza porszemet sem fedeztem fel másfél hónap után.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bbalika81
aktív tag
na, akkor már 3-an vagyunk
nekem már az új telenoros sim-em van kb fél éve cseréltettem, akkor nem voltam elérhető pedig volt térerő, előtte lévő kártyám kb 4 éves volt és a telenoros mikor meglátta nem akarta elhinni, mert váltottam anno kvartett csomagra, és azt mondta ilyen csomagokhoz nem is jó a régi kártya, de én telenoronline-on váltottam csomagot és természetesen a kutya sem szólt, hogy talán cserélni kellene a simet -
Zirowe
nagyúr
válasz bbalika81 #8857 üzenetére
Ha fél éve cserélted, akkor gondolom most már nem cserélnék ingyen, azt hiszem évi egy az ingyenes.
Nekem sajnos most várnom kell meghatalmazásra a cseréhez (flottás szám), majd utána tudok csak beszámolni az eredményről. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mumk1
addikt
Sensation XE a T-nél, ha esetleg várt rá valaki...
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
scisco
csendes tag
válasz S e t h #8850 üzenetére
Hello, én egy hete vettem a t-mobile-nál, semmilyen matrica nem volt rajta, sehol nincs t-re utaló jel.
Betettem a barátnőm egyik vodás kártyáját, nos, vagy az a kártya már inaktív volt (sk ténfereg neki itt-ott), vagy nem független a teló. Majd megpróbálom másik kártyával is.Auribus frequentius, quam lingua utere.
-
Something_
őstag
Nekem T-s, egy hónapja vettem, nem független, nincs sehol T-re utaló jel a dobozon, se a telón se. Amelyik telónál van T-re utaló jel, az külföldi, erről már többször volt szó.
A szolgáltatók a forgalmazás elején néha árulják függetlenül, erről is volt szó.
(amúgy a függetlenítés ahogy elnéztem kb 10 perc, de nem tudom, hogy itt szabad e erről beszélni, pár topiknál ki van írva, itt nincs)Amúgy az invisible shield miért védené a portól? Az illesztésekre nem tudod rárakni. Nyomj szilopasztot az illesztésekbe és a hangszóró részekhez, akkor tuti nem porosodik. Ha szarul van összeragasztva, akkor fog porosodni, mivel a por bejut..
[ Szerkesztve ]
-
avemario
csendes tag
Én vettem egy Anker 1900 mAH aksit azzal már kibír egy napot, de úgy, hogy egész nap megy a 3G vagy a wifi, és a kijelző is elég sokat be van kapcsolva, igy a gyári aksit már olyan 4 óra fele tölteni kellet ez kihúzza este 8 ig kb. az Evopowere Én is kiváncsi vagyok.
Apple, Nikon
-
scisco
csendes tag
válasz Something_ #8865 üzenetére
Te tuti csak a faterom lehetsz, az ő dumája mindenre a szilo bocs csak ezen most akkorát röhögtem
Auribus frequentius, quam lingua utere.
-
lama_lamm
aktív tag
-
nimfas
addikt
válasz Something_ #8865 üzenetére
Köszi a választ! :-D
Akkor megvárom mire jutok az E-care-esekkel, mi a helyzet a garival a Telenornál.... borogassak asztalt, vagy ne ;-)
Én is olvastam a függetlenítésről az XDA vagy melyik fórumon, hogy pikk-pakk, de ezzel gyanítom a garinak is annyi... bár nem értem ha teszem azt porosodik a kijelző azt miben befolyásolja a hálózati függőség, de hát ez Magyarország.... :-(
-
Chunca
csendes tag
Hallo!
Könnyen lehet,hogy hétfőn megrendelem a Telenoros futrától ezt a dr dre telefont.
Sztem nincs gyönyörűbb készülék ennél s tudásban ott liheg az S2 torkán.
Azt szeretném megtudni,hogy gyárilag van e bent magyar hang? Ha lekell szednem vhonnan az ciki egy ilyen kvalitású telótól sztem,úgyhogy remélem van.
A másik kérdésem,h ugye a Telenor a régiónkba célzott készülékeket forgalmaz s nem "ázsiait" mind oly sok telefonbolt az országban?
A utolsó kérdésem pedig,h jelen van e még az probléma,h bizonyos fogásnál a telcsi nem jut wifi jelhez?
KÖSZI! -
Something_
őstag
-
törölt tag
válasz Something_ #8874 üzenetére
Nálam sosem jött elő
-
Something_
őstag
válasz #54715584 #8875 üzenetére
Persze, mert te nem úgy fogtad.
Figy, döntsd meg a telefont, és a bekapcsoló gombnál lévő élre rakd a tenyered. Nem kell összefogni, csak arra a felső (döntve ugye oldalsó) élre rakd a kezed. Tuti elmegy a wifi, mivel unibody, de hát meg kell szokni, hogy nem mindegy, hogy fogja az ember.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Something_ #8876 üzenetére
Akárhogy "fogdosom" ezt a telót, egy csíkot vesztek csak a wifiből...
-
törölt tag
válasz Something_ #8878 üzenetére
Tudod, nekem nem porosodnak a kijelző rétegek, nem megy el a wifi, jó a hangzás is, ellenben a ROMok csak döcögnek
-
Something_
őstag
válasz #54715584 #8879 üzenetére
Lehet, hogy rossz a szemed, kicsi a kezed és vájt a füled
Amúgy nekem sem porosodik, a wifi elmegy ha úgy fogom és a hangzás is jó(most már beats audio + volume+)Mi van a romokkal? mármint a gyári döcög?
Valamelyik nap tanulás közbe hallgattam a gyári fülessel zenét. Hát nagyon meg voltam vele elégedve, sokat dobott rajta ez a beats audio. Érdemes lenne kipróbálnod szerintem. Lehet, hogyha felraknád ezt a romot, akkor azt mondanád, hogy tényleg szar volt a hangzás gyárival -
törölt tag
válasz Something_ #8880 üzenetére
A gyárival működik minden rendesen, a főzött ROMok döcögősek nálam...
Felraktam vagy 7 fajtát, egyikkel sem voltam igazán megelégedve. Ha éppen nem döcögött, akkor meg kipucoltak olyan dolgokat is, amik kellettek volna... -
Something_
őstag
válasz #54715584 #8881 üzenetére
Kipucoltak? Mit? Én úgy vettem észre, hogy inkább tele van pakolva. Senseay-t próbáltad? Plusz a helyedben még az RCMix-et nézném meg, na az tele van pakolva.
Amúgy ez érdekes, hogy nálad döcög. Én felraktam a senseay-t és basszus olyan lett, mintha új lenne a telefonom szoftveresen. HTC Sensation Turbo
-
törölt tag
válasz Something_ #8882 üzenetére
Senseayt próbáltam, RCMixet nem. Nálam pont, hogy a Sense meg a menü lett döcögős. De hát ez van... Februárig már csak kibírom valahogy
-
törölt tag
válasz Something_ #8884 üzenetére
Ezzel én is így vagyok...
-
Surplus
tag
Én is ilyet akarok venni, de sok helyen leszólták a képminőség miatt. Vélemények? Köszi
-
stufen2
aktív tag
Én anno a HTC Touch Damond 2 -mre vette invisieble shieldet. Maradjunka annyiban, hogy belehúztam körömmel és majdnem felakasztottam magam a karnisra, hogy 8 ezret plusz postaköltséget fizettem érte, 1 hónapot vártam rá mire megjött, és kb fél év után dobhattam is ki, mert bement alá a por, meg hogy hogy lehettem ekkora f@sz hogy ezt bekajáltam. Utána vettem egy Brando márkájút 1500 pénzért és másfél éve van rajta, igaz már a sensation mellet másodikként hordom. De 10 szer annyit ér. Igaz brandot ha jól tudom nem lehet venni teljes készülékre csak képernyőre.
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz stufen2 #8890 üzenetére
Most eredeti htc-st rendeltem (2490 huf a 2 db) a sensationra a , hétfőn megyek átvenni valószínűleg, nagyon kíváncsi leszek rá, most Case Mate Clear armor van rajta, másfél hónap után bement alá a por lassan körbe feljött mindenütt ráadásul egy vagyon volt ilyet se veszek többet
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
válasz Something_ #8892 üzenetére
mindegy jó tanuló lecke volt, a visszaküldésről meg nem tudtam, de nekem szépen egyben lejött a kijelzőről nem darabosodott
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz CrAck69 #8895 üzenetére
Annyira nem tudtam még tesztelni, nem volt olyan sok időm. De így hirtelen 1-2 dolog:
+hardveres gombokra is be lehet állítani jó néhány funkciót
+hangra is be lehet állítani a fotózást
+sok beépített (vagy ingyen letölthető) kiegészítő/plusz funkció/téma/effekt/stbstb...
-szarul kezeli a vakutÉn azt mondom, hogy 23Ft-ot megért, de a jelenlegi 1079Ft sok érte, mondhatni pénzkidobás.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
rizso
addikt
válasz CrAck69 #8897 üzenetére
Nem tudom, nekem nem jött össze az előbb a touchfocus-os megoldás. Nem ott elsített, ahol megérintettem. A nem jól kezeli a vakut annyit tesz, hogy nem akkor villan, mikor kellene. Pl egy csomó olyan kép lett, ami tök sötét, mert a vaku előbb (vagy éppen később) villant, mint ahogy a kép elkészült volna.
Amit én jelenleg ajánlanék, az a Sense 3.5-ös kamera app, vagy az AmazeCAM v7 - de ezek nem marketes megoldások ugye. Meg igazából a gyári sem olyan rossz...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
boksz
senior tag
Aki vitte mostanában az e-care-be kijelző porosodással a telefont annak utánna megszünt az uj kijelzőn a porosodás?
Csak azért kérdezem, mert a t-mobilnál semmit nem ért a csere !
Ha kell inkább elviszem oda csak legyen már pormentes, mert kezd megint napról-napra porosabb lenni.https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
mipityu
tag
Szvsz addig kell visszavinni, amíg hibátlan nem lesz (ez nem egy alsó kategóriás eszköz, jelezni kellene a gyártó felé is). Tudom könnyű mondani, az enyém 5 nap után még pormentes.
Az előző telóm egy 280USD-s két kártyás volt. 5000 Ft-ért egy szervízes - kb. 1 órás munkával (ismeretlen volt teljesen a szerelési metódus, azért tartott ilyen sokáig) - 3M 2 oldalas ragasztó szalaggal - amit a 3M direkt erre a felhasználásra gyárt - körbeszigetelte a kijelzőt és az érintő képernyőt. Nem tudom a hosszútávú eredményt, mert másnap vissza kellett küldenem javításra - más okból (bootloop) kifolyólag, de biztos vagyok benne, hogy eredményes volt. Kiváncsi leszek a kínai szóvá teszi-e majd a belenyúlást (az Ő sz.r munkájuk lett kijavítva vele).Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPhone topik
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest