- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Megoldásnak ott a flotta, már volt róla szó a topicban.
Manapság pedig semmi nincs ingyen, főleg itthon nem.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Én viszonylag sokat beszélek és smsezek, de sehogy sem sikerül havi 3500ft fölé mennem.
Egyedül csak a drága mobilnet miatt váltanék.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Ezt próbálta már vki?
Iron Wars -
KaoszTom
aktív tag
Felkínált a teló egy frissítést, 9 megás "security" update. Ez az amitől elkezd nagyon merülni? Az a probléma már megoldódott nektek?
-
randras
veterán
Úgy néz ki, engedek a kiváncsiságomnak, és lesz egy SGS2-Sensation cserém hamarosan!
Kíváncsi vagyok, milyen lehet a Samu, a HTC Sensation XL meg túl drága, úgyhogy a HTC most bukott egy potenciális vásárlót azt hiszem!
-
KaoszTom
aktív tag
-
iendre
csendes tag
Sziasztok
Mostanság azt vettem észre, hogy készenléti állapotból ha felélesztem a telefont (képernyő bekapcs + csúszka felhúz) elkezdek pl. smst írni, pár másodpercen keresztül nem érzékeli a kijelzőt, a gombokat , semmit.
Azután megy minden rendesen.
Ötletek?
-
MerLinh
senior tag
kijött a 2.08? xdan frissítették a ruut és a radio adatbázist otan nincs senkinek még?
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
válasz MerLinh #7815 üzenetére
XDA-n én is láttam, de a telefon még nem dobja fel. Ha jól látom az még teszt verziós(RUU_Pyramid_S_HTC_Europe_2.08.401.1_Radio_11.59.35 04.00U_11.16.3504.16_M_test_217118.exe). Valamit lehet róla tudni?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
KaoszTom
aktív tag
Lehet, hogy ez a megoldás a problémádra.
Keldor papa: Igen, számomra az egyetlen kis + az SGS2 javára a fényképező+kamera volt, az tényleg jobb benne.
-
Melak03
tag
Vkinek van vmi tapasztalata az új (mai asszem) Leedroid romról? IC 3.4.1-n vagyok bricked 1.5-el. Lehet váltanék, csak érdekelne, hogy sebességben az milyen?
-
Something_
őstag
Hali!
Ez a Car Home progi nem jött át, főként a telefonkönyv és a tárcsázás miatt. Nem fordul el a telefonkönyv és a gyári névjegyzéket dobja be, ami ugye fekvő méretnél elég kicsit, plusz nem fordul át.
Viszont találtam egy számomra megfelelőt, lehet másnak is hasznos lesz.
Car Dock Home V3 a neve, bedob egy teljesen új felületet, több lapból áll, egy lapra 6 nagy ikont lehet elhelyezni, plusz vannak saját buildek.
Így fekvő módba kiraktam a felső 1/3-ára egy órát, alulra a NAVI ikonját, mellé a program saját Kedvenc névjegyek widgetjét (elfordul normálisan, plusz nagyok a nevek, így könnyebb bökni)
Az utolsó harmadba pedig a program saját névjegyzék widgetjét és a tárcsázást.Nekem pont ezekre volt szükségem, szóval tök jól elférnek, de ez ugye csak 1 lap, és még akár lehet berakni még.
-
keIdor
titán
Remélhetőleg Sense 3.5 lesz ez már, meg 2.3.5, bár az annyira nem lényeg.
Néztem ezt az új Galaxy Nexus-t Pocketnow-n, rohadt jó/szép az ICS meg a telefon is. Hiába műanyag Samsung, de akkor is...
Razr és Galaxy Nexus nagyon must have. Lenne fölös 400k-m megvenném mindkettőt kajakra... Sensation is gyönyörű szép szerintem, de azok is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
bazs.android
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Meglehetően frusztráló ,hogy a telefon isten tudja mi alapján ,egyik hívásnál rezeg, a másiknál meg nem.
Már kilőttem a beállításoknál és a volume appban is a rezgést, ennek ellenére vannak hívások amelyeknél rezeg.Még arra sem jöttem rá ,hogy hol láthatnám az elküldött sms-ek esetén a kézbesítési jelentést.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
lama_lamm
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de lehet WP7-et rakni sensation-re?
-
-
Zirowe
nagyúr
My man.
Kérdés: mindenki panaszkodik itt az időnkénti sense újraindulásról, bár a gyári romról nem tudok véleményt nyilvánítani, mert összesen vagy 5percet volt a telefonon, de a sensay-al egyszer se tapasztaltam azt, pedig advanced taskiller low-ra van állítva, és még rendszer folyamatok kilövésekor se tölt be újra a sense.
Ezt te is tapasztalod?Mondjuk a hd2-ömről kb 5perc után repült a wp7 mango, ritka rossz egy rendszer.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mumk1
addikt
Soha nem indult még újra nekem sem. Most én is SENSEaY-t használom, de elötte az InsertCoin sem csinálta, sőt, előtte a Virtuous Sensation sem. A gyári romot viszont kénytelen voltam 2 hónapig használni, (nehéz idők voltak ) és annál bizony gyakran restartolt a Sense.
Most viszont erre vagyok rácsavarodva.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Zirowe
nagyúr
Hát, hát..
Nem olvastam jókat róla.Ha htpc-re vágysz, ennyi pénzért kb találsz egy használt asrock ion 330-at, én is azt használok már lassan másfél éve, tökéletes, mindent visz (full bd-t is), csendes, kicsi és alig fogyaszt.
Persze nincs rajta market és angry birds, de az minek is a tv-re?!
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mumk1
addikt
-
sshr3kk
tag
Visszatérve egy kicsit a régebbi ájfónos vitánkra:
Tegnap egy ismerősöm barátnőjének cseréltek ájfón 4-et, mert nem hallották telefonálás közben. Az új alig 1 napos telefonon egyszer bekapcsolta a zseblámpát, aztán nem lehetett kikapcsolni, de olyan szinten, hogy lemerült a telefon és még mindig világított folyamatosan. Azért itt a HTC-nél ilyen hibák nincsenek...
Live your life, like it's your last day!
-
keIdor
titán
válasz sshr3kk #7835 üzenetére
De ha modi szólt rád, hogy nem kéne, sőt lehet banánt is kaptál érte (már nem emlékszem) akkor nem vágom minek hozod fel megint. De vannak, max nem hallottál róla, selejtes termék mindenhol előfordulhat, tömeggyártás van... az én példányom másfél éve hibátlan.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zirowe
nagyúr
válasz sshr3kk #7835 üzenetére
Tegnap pedig hívtak egy egy napos sgsII-ről, engem tökéletesen hallottak, én viszont csak statikus zajt+erős sípolásokat, leraktam, újrahívott, és akkor már rendben volt.
De a galaxy nexusnak is vannak problémái, az iphone 4s pedig lassan tragikomédiába fog fulladni, annyi hibája van, és annyi hibát hoznak elő a hibajavítások..
-
Gold_fish
tag
Érdemes class4-nél gyorsabb memóriakártyát keresnem? A Sensation milyen sebességet használ ki legfeljebb?
-
lama_lamm
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy a senseay telepítéséhez meg kell rootolnom a gépet? Vagy elég a ClockworkMod recoveryt felrakni S-off után?
Szerk: Új rom előtt gondolom kéne backupolni, ahhoz meg root kell. Vagy lehet anélkül is?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
A class régen volt fontos a rendszer szempontjából, amikor még ext kellett.
Ez a sensationnél nem játszik.
Működik mindennel.A class egyedül csak az 1080p videófelvételnél lehet fontos, kert ugyebár állítható a bitrate.
Ha az nem kell, akkor cl4 már elég mindenre bőven.
Én samsung 32gb class10et használok.
Supercidről már volt szó korábban, keressetek vissza.
-
Zirowe
nagyúr
Kérdés.
Elvileg a feljegyzések alkalmazásnak így kéne kinéznie:Nekem viszont jobb szélső kettő (draw és camera) helyett naptár és +új van, és a rajzolást sehogy sem sikerül előcsalnom.
Másnál mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs