- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimbóka
csendes tag
de ha lesz európában is használható S4-es akkor minek bohóckodnak a Tegra3-al?
-
vicze
félisten
Hát azt hiszem a Tegra 3-at elég simán alázza a S4...
link Linpackot érdemes megnézni, dupla teljesítmény 2 maggal kevesebbel... 3D teszteknél a kisebb felbontás miatt van jobb értéke. -
sz.gabor11
tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Nagyon jók a htc-k mind minőségben mind pedig hardveresen. szóval van benne valami
-
vicze
félisten
Mivel év végére kellenek a Win8 tabletek, így bizony azt fogják csinálni...
Samsungot azért hagyom ki, mert csak saját magunknak gyártanak, és SGS 3-on kívül nem nagyon találkozik majd vele az ember. És kb. ugyan az lesz mint a Tegra3 (jójó jobb azért, de A9) csak erősebb GPU-val. 4 magos S4-et nem tudja megkörnyékezni. Az 5-ös sorozat meg ki tudja mikor jön.
-
tjb007
nagyúr
"Amíg nem jön OMAP5 addig S4 magad a csúcs proci, főleg ha jön belőle a 4magos."
A Samsung kimaradt a képletből aki megint csak nem sz@rral fog gurigázni(meg még jó pár gyártó akikről szerintem a többség azt sem tudja, hogy létezik).
A négymagos, telefonokba/tabletekbe stb. szánt Snapdragon -ra jövő év elejéig várni kell hacsak addig meg nem csinálja valamelyik gyártó azt, hogy a sima alkalmazásprocesszor (ami idén már elméletileg elérhető lesz a gyártók számára) mellé odapakolja a kommunikációs modemeket is csak ez épp nem lenne túl költséghatékony megoldás.
-
r3v0Lut10n
senior tag
kíváncsiságból megnéztem sensation-on ezt a teszt programot. a vicc hogy ics 4.0.3 sense 4-es rom-on centire a prime pontját hozta teló (még a pont elosztás is kísértetiesen hasonlít). nem értem miért szerepel benne egy 2.3 alatti sensation eredmény
node ez nem az én posztom ... csak megnyugtattam magam hogy nincs még ideje váltani
-
Integra
titán
majd kiderül, én is kíváncsi vagyok rá
csak bemásoltam az egyik commentet. az 5ik mag miatt standby-ban a tegra3 kevesebbet fogyaszt, de majd kiderül, hogy a csíkszélesség mit és hogyan befolyásol, illetve az akkuval hogy bánik a két chip.
omap5 mikor?de ilyen cikkek helyett most már tényleg jöhetne egy nyavajás one x nagy teszt..
-
vicze
félisten
Az lehet hogy max. teljesítményen többet fogyaszt, de kötve hiszem, hogy a Tegra3 bármilyen formában is versenyezhetne vele. Eleve 28nm vs. 40nm, aztán meg valós idejű órajel szabályozás magállítás vs. magok ide oda kapcsolgatása 5. magos bohóckodás.
Amíg nem jön OMAP5 addig S4 magad a csúcs proci, főleg ha jön belőle a 4magos. -
solanthugor
aktív tag
Valamièrt nekem ez a 2 magos megoldàs jobban tetszik..
-
FragMaster
addikt
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Csoda is lenne, ha nem szállna el Vellamo-ban, ha már qualcomm által kiadott tesztprogram
-
Spoortcyty
tag
ugyanez a kétmagos S4 van a One S-ben is nem?
egyébként nálam már most nyert a One X Sgs III-al szemben... fehérben valami eszméletlen szép (többek közt ezért)
-
CabalX
aktív tag
Megnéztem több helyen is, az S4 a Cortex-A15ös "családba" tartoznak, és 28nm-esek az utasításkészlet az tényleg ARMv7es.
Én a különbség okára akartam rávilágítani na meg arra hogy lehet hogy a Tegra 3ban 4+1 mag van ha más a felépítése.
Mindenesetre kíváncsi leszek egy házi tesztre ha a Mobilaréna szerkesztői tudnak szerezni mind a két HTC modelből - főleg ha addig megjelenik még más 2/4 magos chip. -
CabalX
aktív tag
válasz
Na igen, ennyit számít hogy más az architectúra: Tegra 3 - Cortex A9 40nm VS S4- Cortex A15 28nm
Meg szerintem az is lehet hogy az ICS még nem használja ki mind a 4+1 magot.Mindenesetre várom a többi S4(pro) chipes mobilt, illetve a Samsung Galaxy S3, illetve S2 plusban használt chipjeit.
Ezekkel az új HTC modellekkel csak két bajom van - ami nem annyira a teljesítmény - a méret, nekem a 4.7 már nagy, illetve hogy nem használhatom benne a jelenlegi microSD kártyám mert nem bővíthetők sehogy ilyen téren.
-
Xaels
félisten
válasz
És ez a kétmagos S4 nem a Tegra3. Mi lenne ha a csúcs 4magos S4 lenne
-
Dr.Anonymus
addikt
engem ez az első eredmény jobban meglepett, mint ami a cikkben szerepelt:
Már hogy a tr.Primeal így elbánik
katt -
Halmost
csendes tag
180K
http://www.speedshop.hu/termekoldal/59321_pda_keszulek_htc_one_x_fekete.html
-
kolosanyi
veterán
Dehogy zúz a Nexus... Sajnos az a vas már kicsit elavult, az új Qualcomm belépő SoC-ok már kb egy szinten vannak vele... Igaz, GPU-bab azért jobb a Hummingbird, meg még ez is elég mindenre, múltkor próbáltam ki pár tegrás játékot rajta...
(#17) feliks
Szerintem meg egyáltalán nem lassú az ICS, az animációk sokkal folyamatosabbak, maga a rendszer meg kb ugyanannyira gyors, mint a Ginger... -
feliks
senior tag
" maga mögé utasítja a nem éppen lomha Samsung Nexus S, "
A Nexus S dehogynem lomha..[már ha a 4.0.3-at használ az ember]
-
Frozzy
őstag
akkor most menyi lesz ennek a kezdő ára? vagy 160k biztos lesz
-
Integra
titán
válasz
Silversting #8 üzenetére
kb minden eddig one x cikkben le volt írva..
-
tjb007
nagyúr
Nem.
Három változat van/lesz, a One X, az AT&T -s One X és a One XL.
Röviden összefoglalva a különbségek:
One X:
- 32 GB ROM
- Tegra 3
- nincs LTEOne X AT&T:
- 16GB ROM
- MSM8960
- LTE (non-EU)
- AT&T onlyOne XL:
- megegyezik az AT&T -s One X -szel azzal a különbséggel, hogy az LTE már használható nálunk is.Lényegében a One XL és az AT&T -s One X ugyanaz csak előbbi nálunk is elérhető lesz.
-
CSiPet2
tag
Ezt a chartot látva azért szegény "öreg" Desire-em már eléggé elbújhat.
Ugyanakkor játszani eddig sem játszottam rajta, minden másra meg kb. elég. Bár néha azért nem bánnám ha fürgébb lenne.
Lassan csere lesz valamelyik új htc csúcsmodellre (amíg a samsung nem áll át a fosszar kopogós műanyagról legalább valami normálisabb minőségű műanyagra szóba sem állok velük), a kérdés az hogy mikor esik az áruk az ingerküszöböm alá... -
tonerz
aktív tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Azért jó látni hogy még mindig ott zúz a nagyok között a nexusom, igaz "kicsit" lemaradva
-
callmeakos
veterán
válasz
sz.gabor11 #1 üzenetére
Mért érzem azt hogy te leszel a HTC Everman-je??
-
Xaels
félisten
válasz
Silversting #2 üzenetére
Az LTE változat 2magos S4-et kap mig a sima Tegra3-at.
(#4) vicze1: nem biztos, hogy USA only lesz mert a Qualcomm megoldása támogatja a Gsm hálózatokat is.
-
Apika
addikt
válasz
Silversting #2 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy: Tegra 3, Quad core, 1500 MHz...
(#4) vicze1: Köszi az infót!
-
vicze
félisten
válasz
Silversting #2 üzenetére
Két változata van az X az Tegra 3-as és 3G only, és van az XL, ami Sanpdragon S4 és LTE képes USA only valószínűleg.
-
sz.gabor11
tag
viszont jó lenne ha fejlesztenék az akksikat is ugyanis lehet h gyors a mobil meg minden, de ha 7-8 óra alatt lemerül akkor nem érünk vele sokat
-
Silversting
csendes tag
Megint képzavar van... A One X tudtommal Tegra3-s.
-
sz.gabor11
tag
nem véletlen hogy jön a galaxy S III is mert a htc és odavág mindenkinek
D
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előzetes eredmények szerint a kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzor bőven megállja a helyét a négymagos megoldások között is.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest