- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
madmike #10013 üzenetére
Konkrétan tegnap ezzel szívtam, végre van egy kis nyár itt, 30 fok volt kb. navigáció pikk-pakk lerántotta az akksit, és asszem 45 fok felett letilt a töltés, szóval nem vette a kocsiban a naftát a oneX. Vezetés közben jobb kézzel tartottam a levegőrostélyhoz, hogy a klima hűtse vissza és vegye a töltést.
-
Avicularia
veterán
válasz
Cybertrone #9911 üzenetére
Erről írtam hetekkel ezelőtt. A htc mindig is ezt csinálta a support-al
-
Avicularia
veterán
Most látok egy hirdetést az itteni apróneten, nyomi mikor vette ki az új telefont a dobozából elejtette. Betört a kijelző, a biztosító fizetett neki új telefont és a töröttet 2600 koronáért árulja (89K) szerinte olcsón
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #9612 üzenetére
Azt hiszem a software number változott 1.29.401.12-re,maradt 4.0.3
-
Avicularia
veterán
system updare-em van, most telepítem
-
Avicularia
veterán
válasz
Cybertrone #9091 üzenetére
ohh, ez majd szépen el lesz felejtve, max kiadnak majd valami kamu frissítést
-
Avicularia
veterán
már cikkeznek is az utódról Evitareul-ról
vajon mikor adják ki? -
Avicularia
veterán
válasz
SuperVerda87 #8957 üzenetére
Bocs,de te hány hónapja élsz Magyarországon?
Ilyen helyesírással ha max. 2-3 hónapja,akkor megbocsájtható -
-
Avicularia
veterán
Ez a dead trigger is kellemes 0.99 centért van hirdetve,de nekem rátette az áfát svéd vásárláskor
Nem értem a logikát,néha az 1 dodó az 1 dodó,néha tesznek a vásárlásra áfát a marketen. -
Avicularia
veterán
99 cent a shadowgun,ha érdekel valakit
-
Avicularia
veterán
Nem magyar sajátosság. Svédországban is szinte örére (itteni fillér) megegyeznek a percdijak különböző szolgáltatóknál, söt bevett szokás a kapcsolási díj alkalmazása. Viszont az árak olcsók a magyar árakkal összevetve, pláne ha a jövedelmet is nézzük. Ezért nem nagyon foglalkozik vele senki, hogy szemmel láthatóan kartelleznek a szolgáltatók.
Sőt, hiába járt le a hűséged, akkor is 3 hónap felmondási idő van szinte mindenhol, legyen az mobil, internet vagy tv előfizetés. -
Avicularia
veterán
Itt sem jobbak sokkal az emberek,de úgy van megcsinálva a rendszer,ha valahol csinálsz valami tartozást,akkor utána már még egy könyvtári könyvet sem kapsz hitelbe.
Szóval azért próbálnak nem begyűjteni adósságot.
Ja és az állampolgárságot sem kapod meg,ha tartozásod van. -
Avicularia
veterán
Szerintem kevés a memóriám,kb 150 mega körül vagy alatta szokott lenni.
Pedig nincs is annyi program felrakva,minden program a belső memórián van és még van 1 giga szabad hely.
Ezt utálom az androidban,hogy telepakolja a memóriát nem használt programokkal,amikor meg kéne a ram a programok futásához,akkor ami kellene azt kilövi -
Avicularia
veterán
válasz
Daryl Dixon #7844 üzenetére
Tudom sajnos,hogy otthon ez megy. Én régebben is inkább mindig megvettem a függetlent készpénzre,mint kifizetni majdnem ugyanannyit és még hűséget is vállalni rá.
Ebből látszik,milyen pofátlan árréssel dolgoznak otthon a telefonárakkal a szolgáltatók és még a percdíjak is az eget verdesik -
Avicularia
veterán
válasz
Daryl Dixon #7840 üzenetére
szánalmas,hogy 2 év hűséggel van pofájuk ennyi pénzt elkérni érte
-
Avicularia
veterán
Ma majdnem agyvérzést kaptam a multitask hiányától.
Akartam pénzt utalni a raiffeisen progival. Beírok mindent,utána a rafinál jön egy sms amiben mindig egyedi jelszót kapsz,azt kell beírni.
Átmentem az smsek közé megnézni a 8 jegyű kódot,utána vissza és már ki is lépett abból a rohadt alkalmazásból.
Szerencsére utána rájöttem, hogy nem kell átmenni megnézni,mert mikor megkapod a telefonra az sms-t,utána magától beilleszti a program a megfelelő mezőbe. De hogy ezt a 2 programot ne tudja lekezelni, nevetséges
Rohadtul kéne az S-OFF,szánalmas ez a gyári rom -
Avicularia
veterán
válasz
Acheron #7605 üzenetére
Nem csak desire miatt,nekem az kimaradt
Kaiser pld.175K-ért csak szaggatva tudott filmet lejátszani, mert nem vették meg a licencet a qualcomm chiphez,ha jól emlékszem.
A válasz majd a következő készülékben jó lesz.
Aztán diamondban gps illetve mp3 lag.
Basszus egy évig tartott míg kijavították,hogy ne szaggasson egy 100K feletti telefonban az mp3 lejátszás -
Avicularia
veterán
válasz
Cybertrone #7588 üzenetére
a htc mindig is tett magasról a vásárlóira,nem nagyon kapkodják el a frissítéseket
-
Avicularia
veterán
A függetlenítést ne keverjük ide,mert ha jól tudom az országonként változik. Itt svédben teljesen legális függetleníteni a telefonokat,a gsm boltok nagy betükkel hirdetik a kirakataikban,hogy függetlenítés xx koronától. És szerintem ha egy ország törvénye valamit nem tilt,akkor arra való hivatkozással a garit sem vonhatják meg .
-
Avicularia
veterán
Itt svédben is először függetlenül adták a szolgáltatók, az enyém a telenortól van. Most már viszont sokat hirdetnek függőnek, szóval valszeg már lezárták a szolgáltatók.
Piac ugyanakkora, kb. 9.5 millió ember él itt, csak a vásárlóerő magasabb picit, mint Magyarországon. -
Avicularia
veterán
válasz
pingwin011 #7132 üzenetére
Mindig ezt csinálták,MDA 2 óta figyelem a fejlődésüket. Igaz Desire-Sensation kimaradt,de mindig az volt a mottójuk,vedd meg az újabbat, abban már javítva lesz.
-
Avicularia
veterán
Nekem már a sokadik HTC telefonom ez, és a a HD2 után megfogadtam, hogy nem veszek mégegyszer HTC-t a sz@r supportjuk miatt. Ez is csak úgy került hozzám, hogy rohadt olcsón tudtam megvenni, és el akartam adni, de mikor kivettem a dobozból és bekapcsoltam beleszerettem. Gyönyörű kijelző, minőségi prémium érzetet keltő ház.
Aztán pixelhiba, meg ugye a minden fórumon olvasható problémák tömkelege.
Ne legyen igazam, de nem fog túl sok javítást kiadni hozzá a HTC, mert nemsokára jön a következő modell ezt meg ejtik.Egyébként mintha elérhető közelségbe került volna közben az S-OFF.
-
Avicularia
veterán
Egy task killer sincs fent a gyárin kívül, illetve viruskillert sem használok. Afelől nincs kétségem, hogy a One X sokkal minőségibb érzést ad mint a samsung, ezzel sosem volt baja a HTC-nek. Csak valahogy azok a fránya update-ek nem akarnak jönni, pedig szerintem volna mit javítani szoftveresen.
-
Avicularia
veterán
Oké, de ha nincs annyi esze, hogy fut 10 processz és ne a legutoljára használtat zárja be, akkor szarul van megcsinálva. Engem usert nem érdekel hogy, de oldják meg.
Vagy mondják azt, hogy csak 10 appot telepíthetek fel, mert többet nem tud kezelni normálisan és megeszi a ramot amit multitaskra kellene használnia. -
Avicularia
veterán
Nem tudom elfogadni,hogy nem lehet mondjuk egy böngészőt és egy file kezelőt egyszerre használni. Böngészek,letöltök mondjuk egy képet és megnézem egy képnézegetővel. utána visszamegyek a böngészőbe és újratölti az oldalt,mert ennyi multitaskot sem tud normálisan.
Na mindegy,nézegetem az apróhirdetéseket,ha elmúlik a hiszti itt úgyanúgy tudok olcsón venni S3-at mint ahogy ezt megvettem május elején 103K-ért.
-
Avicularia
veterán
Ja még ami számomra rohadtul irritáló, hogy live wallpaper megáll amíg lapozok sense-en és az ujjam a kijelzőn van.
Ne már, egy négy magos csúcsgépről beszélünk -
Avicularia
veterán
válasz
pingwin011 #6955 üzenetére
nekem pedig majdnem mindig újratölti a weboldalakat
öt féle böngésző van fent, minddel csinálja
és ne gyertek user error-al, gyári root nélküli készülék, csak installálom és használom a programokat
tawk killer sincs fent, csak a gyári -
Avicularia
veterán
[link]
Az idióta tényleg kipróbálta -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #6561 üzenetére
Sőt,4 készülék van a google fiókomban (one X,SE Arc,Galaxy tab, HTC HD2) és az mondja mind a négyre,hogy mindegyikkel kompatibilis a google earth.
-
Avicularia
veterán
Nekem is felment simán az earth,firefox alól google play-el feltelepítve.
-
Avicularia
veterán
sms,híváslista backup-ra én ezt használom SMS Backup +
-
Avicularia
veterán
Most nézem az itteni hirdetéseket és van eladó galaxy s3 ,ami szolgáltatófüggő.
Asszem 2 napja árulják,szóval az S3 egyből lezárva indul,nincs kártyafüggetlen indulás. -
Avicularia
veterán
Aha,pld kaiser videodriver,nem adjuk ki vegyél új telefont. Aztán diamondon mp3 lag,1 évig tartott mire sikerült megcsinálniuk,hogy ne akadozzon az mp3 lejátszás,gps lag ha jól emlékszem megoldatlan is maradt.
mda2.mda3-mda pro-kaiser-diamond és HD2 ezek voltak sorrendben a htc telefonjaim,de ezek után megfogadtam hogy nem veszek htc-t többet,de a one X elcsábított. -
Avicularia
veterán
Hát a htc nem a híresen jó supportjáról ismert.
Nekem hosszú évekig htc telefonjaim voltak de legutoljára megfogadtam,hogy nem kell többet htc.
Csak ezt igazából eladásra vettem meg mert olyan olcsó volt,de mikor már kibontottam a dobozt éreztem hogy meg fogom tartani,annyira tetszett.
Viszont ez a lezárt bootloader nagyon nem tetszik.Már másodszor hívott a szolgáltatóm,mert felmondtam mindkét előfizetésemet és odaadták volna a galaxy s3-at kb. havi 10K-s előfizetéssel ingyen ,amiből a teljes 10K lebeszélhető és van hozzá 10 giga net,de nemet mondtam mert 2x is rohadt inkorrektek voltak az elmúlt fél évben
-
Avicularia
veterán
másnak is akadozik a sense?
néha tiszta szánalmas,majd csinálok róla videót
nincs fent semmi taskkiller semmi sem tudja a memóriát birizgálni,csak a saját cucca -
Avicularia
veterán
válasz
james008bond #5983 üzenetére
persze állatok, de jó strapabíró a kijelző
-
Avicularia
veterán
[link]
jó kis kijelzőnk van, de ne próbáljátok ki otthon -
Avicularia
veterán
nincs meleg,max 25 fok,a nap süt ,oké
kb.10 percet ültem a kocsiban,utána hazajöttem és hiába dugom töltőre villog a led,túlmelegedettwaze ment a kocsiban,de ennyire azért nem kéne melegednie
lehet a gél tok nagyon szigetel,nem tudja leadni a hőt
nem tudom mi lesz 40 foknál,szerencse itt nem szokott annyi lenni,de Magyarországon... -
Avicularia
veterán
Laptopon TC-t használok,de androidon inkább hanyagolom.
Ezek szerintem sokkal jobbak ES File Explorer X-plore File Manager
ES alatt ha bekapcsolod a megosztást eléred asztali gépről ftp-n keresztül simán a telefont akár total commanderrel is -
Avicularia
veterán
válasz
stilo18 #5721 üzenetére
Hát én nem vagyok megelégedve az üzemidővel.
Tegnap 7 óra körül húztam le a töltőről és 12 óra körül 4%-on dugtam megint rá. Ebben az 5 órában volt 2 óra 40 perc képernyő és kb egy óra beszélgetés viberen 3G-n keresztül.
Persze minden frissül,rss,mail szinkronizáció minden be van kapcsolva,dehát ezért vettünk okostelefont vagy mi..
Most nézegetem a külső akksikat ebay-en,szükségem lesz egyre azt gondolom -
Avicularia
veterán
itt van [link]
fényviszonyok elég jók voltak,hét ágra sütött a nap -
Avicularia
veterán
Próbálnék linkelni tegnapi kikötői képet amit one X-el lőttem tegnap, de mind az imgur,mind a picasa csökkenti a felbontását a képnek.
Hova lehetne feldobni ,ahol megmarad az eredeti felbontás?szerk.
ahh,tényleg,meg se fordult a fejemben hirtelen,csak képlinkelős oldalakra gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest