- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Csak ahhoz tudtam, mert az volt kéznél. De ez akkor se változtat azon, hogy egyszerűen teljesen valótlan színek vannak rajta. Fehér meg kék rajta. Huawei y300-nak is szebb a képe. Egyszerűen az egy rosszul sikerült kijelző. Amúgy meg One X kijelzőre olyat mondani h szutyok....
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Ati1979
veterán
válasz hülyegyerek #83 üzenetére
Semmi gond!
-
Lacy6
senior tag
-
AMD Power
titán
Ez igy képen nagyon baba lett. De én nem hinném ,hogy ha WP akkor nem Nokiát választanék.
-
Hobbbyt
őstag
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a fogyasztás terén az amoled kétélű fegyver. Ebből a szempontból a hagyományos kijelzők sokkal egyenletesebbek. (sőt, igazából csak a fényerő amitől függ, a megjelenített képtartalomtól nem) Ez nyilván egyéni Ízlés dolga, de én kifejezetten szeretem ha a kijelzőn csak az ikon látszik meg úgy alapvetően szeretem a nagy kontrasztos dolgokat. Amihez jó partner az Amoled.
Az élettartalommal nem értek egyet, Az S2-őm már idestova 3 éves, és még mindig olyan a kijelzője mint újkorában (Semmi beégés, színtorzulás etc.) Pedig sose kíméltem, nem "figyeltem" ilyenekre.
Szerintem a készülék kalkulálható életciklusát bőven tudja. Véleményem szerint pl az S2nél 4-5 éves korában a műanyag ház úgy fog törni mint a kiszáradt rétestészta. Az S1-en se látni ilyen dolgokat.. előtte meg nagyon nem tudok az oledről ami ekkora példányszámban került forgalomba. Najó talán a Samsung sgh E720.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
csipszikutya
senior tag
válasz blade zte #74 üzenetére
én meg még annyira se értek hozzá.. én örültem, hogy haha szerbia kellős közepén az én wp-m hamarabb talál jelet, pontosabb is volt jóval és tartotta is..
bár ez 7.8-on volt még, de nem tudom miben más a 7.8 és 8 navija... de tény, hogy saját megállapitásom szerint pontosabb volt a 7.8 mint most a 8. 50-200 méterrel kb... -
blade zte
őstag
válasz csipszikutya #73 üzenetére
Nem értek annyira ehhez, de úgy tudom ez inkább hardverfüggő.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
csipszikutya
senior tag
válasz Oppenheimer #50 üzenetére
külföldöm viszont eléggé korrekten működik. nyáron még az L800-al úton görögországba figyelemmel kísértem az utat főleg éjszaka és nekem hamarabb talált jeletm pontosabb volt mint a mellettem ülő s3 navija
-
Воланд
titán
-
blade zte
őstag
Megint a szolgáltatásokon megy a vita? Ezen már túl kéne esni, ez nem a wp7. Lefogadom hogy van egy tucat térképes navigáció a store-ban, és vagy ezer nokia-majmolós hiánypótló-app. Inkább azt nézné mindenki egy telefonon, hogy optimalizált-e, van e rajta "innováció", jól néz-e ki, és szereti-e az unybodyt.
Szerintem simán versenyre kelhet bármelyik wp-vel, a fényképezőt leszámítva. És a sense-ből is lehet számítani sok extra szoftverre, mint az a blinkfeed vagy mi a fene.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz hülyegyerek #66 üzenetére
Ja szol a körforgalomnál par szaz méterrel elotte is h hanyadiknal kell majd kimenni. Ez rdben is van. De amikor 10 méterenként lehet lekanyarodni az autóútról, vagy 10 méterenként van kereszteződés es annyit nem képes mondani, hogy a 3. Kereszteződésnél Fordulj jobbra, az felbasz. Helyette szol elotte 100 méterrel, aztán mikor elhagytam a kereszteződés felét szol, hogy most Fordulj le. Mar bocs, de ennél a 3 dolláros Online navik is jobbak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kchris78
veterán
AMOLED ráadásul ha nem figyelnek a háttérre és dominál a fehér háttérszínként többet fogyaszt mint egy IPS LCD... nekem volt AMOLED-em is, és nagyon zavart hogy "optimalizáljam" a fogyasztást és igyekezzek ezért fekete háttérrel szövegeket olvasni.. Túlszaturáltság (egyénfüggő), rövidebb élettartamról már nem is beszélve.. (mobilgyártók is foglalkoznak ezzel különben nem lenne inverz mód, sötét téma, etc...)
-
hülyegyerek
addikt
Azért tudod, hogy jó nagy baromságot írtál most ? Decemberben váltottam droidról wp-re, és a here drive ezerszer használhatóbb a gugli mapsnél. Sokkal előbb, sokkal érthetőbben figyelmeztet kanyarra, körforgalomra (pl. volt hogy a maps csak a körforgalomban értesített arról, hogy az éppen elhagyott kijáratot kellett volna választanom, a here pedig már 1 km-re a körforgalomtól elmondta, hogy hanyadikat válasszam), plusz Ausztriában is tudtam használni, nem úgy mint a mapset. A nullás környékét meg egyik se ismeri, szóval abban mindkettő kaki.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Ati1979
veterán
Nagyon tetszik! Gyönyörű telefon.
Márcsak kamera fronton kéne felnőniük a nokiához.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #60 üzenetére
Es a anagy AMOLED imadattal mi lett?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #60 üzenetére
én is inkább az slcd-t választanám és akkor a 4 felsorolt előnyből már csak a kamera maradt meg, viszont amennyit fotózok....
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Oppenheimer
nagyúr
Magyarul azt mondja Fordulj jobbra helyett, hogy tarts jobbra. Ha csak ez lenne a baj vele, nagyon örülnék, de a hsz-embe látszik hogy sok komolyabb baja is van.
Hobbbyt: én mindkettőt szeretem, de az IPS (SLCD3) sokkal jobban lathato napfényben.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Azért a turn right és a keep right között van némi jelentésbeli eltérés ha jobban belegondolsz.
Bár szerintem ez olyan félig hiba. Szemény szerint én a jobbra tartás alatt azt értem, hogy megyek arra amerre a jobb szélső sáv visz..Oppenheimer: Szerintem pedig nincs eltérés Én nem tartom jónak, hogy csupa alu az egész.. Volt 1 hónapig 1020am és annak a poly háza is iszonyat masszív/minőségi. A Kijelzőben pedig az OLED azért az SLCD felett van. Tudom, hogy jó a HTC féle kijelző is, de az oled.. szerintem jobb. Én legalábbis semmi pénzért nem vennék nem OLED-es kijelzős telefont.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
afk22
tag
link erre gondolsz?
Nekem nem volt igazan problemam meg vele, de nem is mentem eldugott helyekre vele. Nem vagyok nativ angol igy nem tudom megitelni, hogy a keep right az mennyire helyes, es mennyire jelent szoszerinti forditast, de igy viszont ezt a megjegyzesedet csak duzzogo kifogasnak tekintem .
-
veterán
Azért érdekes nekem, amit írtál, mert a HERE alapját képző térképek elvileg már ezer éve forgalomban voltak itthon, akor még Nokia Maps néven, a régebbi Symbian-os modelleken. Az iGO-t nem tudták ugyan befogni, de évekig használtam egy Nokia E52 fedélzetén, és mindenhova elvitt az országban. Konkrétan jobb volt, mint a Sygic, pedig az jócskán fizetős alkalmazás volt, míg ez ingyenes. Személy szerint jelenleg egy 920-ast használok elsődleges navigátorként, és a környékünkön még a kisebb faluk is rendben vannak vele, legalábis eddig nem futottam bele komolyabb anomáliába. Jobbra tarts, jobb kanyar jellegű problémák pedig anno az iGO-ban is voltak, de még milyenek...a fővárosi forgalomban annyiszor szívatott meg ez, hogy egy idő után már közönyösen léptem túl rajta.
A "One" pedig szép, ha ez is olyan lájtos támogatást kap, mint a "Windows Phone 8X", az komolyan csökkenti majd az esélyeit, szerintem. Végül ezért dönöttem magam is a 920 mellett.
-
neooen
aktív tag
Ezt még mikor Lumia 800-am volt, akkor fotóztuk. Millenáris környékén voltunk és a Népliget környékére akartunk eljutni, a pontos címekre már nem emlékszem, de ezt adta az akkori Here útvonalnak [link] . Hányás a kép minősége, de a lényeg azért látható .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
ray blu
tag
Ez így van sajnos.
Én Lumia 1020-at használok, de azon ha navigálni kell, akkor Waze-t, ami ugye google maps alapokon nyugszik.
Tényleg sok dolog nincs rajta a HERE-en, és távolabbi céloknál néha iszonyat baromságokat képes felajánlani, vagy nem is találja meg a célt, ellenben a maps fél perc alatt. Az sem tökéletes, de egyértelműen jobb.
No de majdcsak csiszolnak rajta.[ Szerkesztve ]
MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
-
Hobbbyt
őstag
válasz Oppenheimer #26 üzenetére
Egyelőre csak a specifikációkból.
Nokia pro/kontra a HTC-hez nézve.
+kijelző
+kamera
+ingyen navi stb.
+Nokia.-Gyenge üzemidő (ez kérdéses, de fájó pont ha az Icon szintjét hozza)
-"gyengébb" SoC -hát ez olyan tessék lássék dolog mert a 801 csak tuning. A GPU ugyan az.. és a mostani SoC-ok se a számítási teljesítményen buknak el ekkora felbontásnál.Ami a HTC előnye az a jóféle sztereó élmény. Bár számomra ez olyan plusz.. Szóval nem döntő tényező. Nem telefonon szoktam zenét hallgatni stb. ha meg igen akkor arra jó a "hagyományos" is.
Az anyaghasználat terén a Nokia is abszolút a csúcs. Szóval itt a HTC nincs olyan előnyben mint az androidos vonalon.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
MODERÁTOR
válasz dozsabalint #48 üzenetére
ha azt is adták volna, akkor semmi nem maradt volna a nokia kezében és akkor valóban lehúzhatták volna a rolót
másrészről az emberek elenyésző része használná külföldön is a navigációt, idehaza pedig nincs szükség offline navira, lassan külföldön se lesz, köszönhetően az uniós szabályozásoknak
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz dozsabalint #48 üzenetére
Google Maps mérföldekkel veri a herét Magyarországon. Szó szerint. Még a Budapest melletti falvakban is össze vissza vannak keverve az utcák herében, a gmapsban meg jól vannak. Vagy pl az M0-ás körgyűrű "új" szakasza sincs még rajta a herén. A herés navi szeret késve szólni a karanyaroknál is. Meg "turn right" helyett mindig azt mondja, hogy "keep right". Ha nem tudnám, hogy mit jelent nála a "keep right", mindig a jobb szélső sávban mennék tovább egyenesen, ahelyett, hogy lekanyarodnék.
Itthon a WP egyik legnagyobb hátránya a Here Maps. Elhiszem, hogy nyugatabbra jó, de itthon nem.
-
daniel909
addikt
masreszt wp vonalrol nekem is egy ilyen kéne inkább. a térképet megvenném, a többi nem érdekel.
de ott a -legjobb hangszóró- amit valaha mobilba építettek. és a -legjobb dizájn- ami lehetséges 90% alumínium hjujj!(#50) Oppenheimer: 1x navigált nákam 520, soha többet. nem is feltétlen a pontatlan térlép miatt. egyszerűen ahhhhh. de lehet azért volt szörnyű mert az 520 nem egy bajnok telefon.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
itt van a telód
bucimacimukibuci srry[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
MODERÁTOR
válasz dozsabalint #45 üzenetére
ha jól rémlik ~10 ropi körül van a here drive, tehát ha legalább ennyivel olcsóbb egy htc/samsung/akármi, akkor már el is olvadt az a nagy előny.
4 év meg nagy idő, sok víz lefolyik addig még a dunán
-
MODERÁTOR
válasz dozsabalint #43 üzenetére
az pl jelenleg is megvásárolható nem nokia telókra
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #36 üzenetére
hát, akkor azon se csodálkoznék, ha utána a lumiák is csak az usában lennének elérhetőek
-
Glenda
addikt
válasz Oppenheimer #31 üzenetére
Nem arra gondolok. Láttam a virtuális nyálcsorgást a 8S 8X és Ativ S júzerek részéről a Nokia csomagok megjelenésekor. És akkor még ott vannak a Nokia only szoftverek.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Glenda
addikt
válasz Oppenheimer #26 üzenetére
Mert a HTC supportja és a Nokiáé között ég és föld különbség van.
-
Flind
senior tag
Ha a MS beleteszi a wp-ba a Nokia ficsőrjeit, ilyen kell nekem.
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Tegnap volt szerencsém egy M8-hoz, ha azt összehoznák a WP-vel istenkirály lenne, meg is lenne a 8X-em utódja... ha nem akkor lehet hogy nekem is Nokia lesz belőle 930...
A Boom Sound nagyon ott van, nekem amiatt kellene.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
tomtom98
csendes tag
Csak szerintem állnak jol a csempék a One-nak?Nekem valamiért igy jobban bejön
ZTE VEC 4G (Snapdragon400)
-
Tavaly ugyan ezt beszélték az M7-ről, abból sem lett semmi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
halkow
őstag
wp s-ek biztos szeretni fogják a fém váz miatt mert nem igazán van konkurenciája ahogy a sztereó hangszórók nál se
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Hobbbyt
őstag
-
MODERÁTOR
válasz dreamdancer #14 üzenetére
az eddigi aktivitásukból kiindulva maximum a marógépet fogják átprogramozni, hogy egy lyukkal kevesebb legyen a késüzlékházon
-
-
BatchMan
senior tag
válasz Oppenheimer #3 üzenetére
Valaki felhomályosítana, hogy most mi a különbség egy WP8.1 és egy Droid hardver között?
-
dreamdancer
őstag
Jobban tetszik, mint amit eddig a Lumia 930-ból látni lehetett, viszont amit a HTC nyújtott a wp-s vevőinek az elmúlt másfél évben, az kábé a nullához tart...
Bár ha a MS a nokiás jóságokat integrálja magába a wp-be, akkor ennek már nem lesz jelentősége. Akkor már csak a 'mikor' a kérdés.
Nem a lényeg a fontos.
-
Glenda
addikt
Ezt nem Rubino kezdte egy mockuppal? Vagy ő is erre reagált?
-
helixP
nagyúr
válasz Oppenheimer #3 üzenetére
Köszi a pontosítást
Bár nem vagyok barátja az onscreen-megoldásnak. -
Heroldg18
tag
Hát ilyesmi telefonra vártam de ha lesz (Nokia) Lumia 930 akkor szerintem az jobb lesz.
-
helixP
nagyúr
Hol vannak a Windows-gombok? Mert ez így egy beillesztett képernyőkép csupán...
Oppenheimer: Már ez sem Win-szabvány-követelmény? Elmaradt, mint a kamera-gomb?
[ Szerkesztve ]
-
ray blu
tag
Na, ez kell nekem.
MacBook Pro Retina 15" 2,6 GHz, MacBook Air 13" 2013 - Lumia 1020, iPhone 5S
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Szólánc.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest