- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Brutálkirály. Nagyon bejönnek a vörös-bordó mobilok, nem tudom miért. Talán azért, mert nem olyan szokványos. És a szokásos HTC féle dizájn, ami a szívem csücske. Ehh, ilyenre nem lesz nyereményjáték?
-
Mateosz
aktív tag
szerintem jól néz ki!
-
Picike8
aktív tag
Egyre szebb.
-
BenHans
addikt
Nekem is bejön, persze.
A páromnak még inkább. A ferrari nem olyan gyakori, de a tűzpiros Alfa tulajoknak best buy
De [ehhez] is elég jól passzol.
Ezen kívül szvsz. sok hölgy fogja ezt választani, amint megpillantja mondjuk egy számlabefizetésnél a szolgáltatónál.
És ami HTC fanoknak legalább ennyire fontos, hogy a HTC újra a helyére kerülhet. És ebben már a marketing is segít, nem úgy mint eddig, mert újságban is láttam a One-t, +BL, +EL stb.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez elkepesztoen gyonyoru.
-
Apika
addikt
Remek! Jó sportos színe lett!
-
marceeh
tag
Nagyon szép,és nem is baj,hogy a HTC is végre nyítottabb a több színárnyalat felé
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon jól néz ki.
-
blackydan
senior tag
Ez már igen, elég dögösre sikerült
-
Márkosz
tag
Jó ebben a színben is! Szürkében szerintem a legszebb!
-
jacis
nagyúr
Lesz még egy ilyen telefonom is....
-
Johnny194
aktív tag
wow
nem rossz, csak a vörös nem az én színem -
blueMerle
veterán
válasz
Dexter-2000 #56 üzenetére
Sajátomról nem tudok nyilatkozni, mert az nincs, de az egyik céges szürke One amit én is naponta használok és bizony a többiek nem vigyáznak rá, elég tűrhető állapotban van, pár hajszálkarc a hátulján de ennyi az összes sérülés.
-
spawn21
veterán
válasz
Dexter-2000 #56 üzenetére
eddig nem kopott (fekete)
másfél hónapos
-
Dexter-2000
őstag
nektek mennyire kopik jelenlegi One-tok?
színt is kérnék -
Balázs1621
senior tag
Ferrari fanoknak kötelező.
Szép, de én maradnék a feketénél!
-
smileismarci
tag
nagyon szép
de szerintem mindegyik az
-
BenHans
addikt
Remélem amit idén elkezdett a HTC, azt a jövőben is folytatja! Egy harmadik, kifejezetten szép női szín, fém használata, optimalizáció stb. és persze a marketing is. Az új szerviz is egész sokat fejlődött az eddigiekhez képest. Jó lesz ez így na!
-
Robertoq
őstag
Tiszta Samsung utánérzés: mini változat, ilyen-olyan színváltozat...
-
törölt tag
Nagyon jól néz ki. A Beats felirat alul nagyon passzol hozzá.
-
turbulencia8
őstag
A prémium érzés tényleg hülyeség, és valóban szinte mindegy, hogy fröccsöntő, vagy lemezalakító szerszámmal gyártasz, bár utóbbi talán annyiból lehet drágább, hogy egy minőségi eloxálással jól el lehet szórakozni (és az ötvözet pedig a általában AlMgSi1).
Viszont a dilettáns vevőknek (ők a tömeg) a marketing legalább olyan fontos, mint maga a funkcionalitás, és nem várható el mindenkitől, hogy szakértő szemmel ítélkezzen a műszaki termékről.
Amúgy én is jobban kedvelem az alu hátlapot, pl. a P780 nagyon szimpi. -
afterwhite09
tag
Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki ezt a füléhez emelné a mai minimalista korszakban
Annyira ronda, hogy az hihetetlen. Azt hittem a HTC nem fog elmenni a rossz irányba, de tévedtem...
-
blueMerle
veterán
Biztos velem van a baj, de nekem semmivel sem kevésbé "prémium" egy S4 mint egy HTC One. Oké, az műanyag, de jól van összereakva, nem recseg-ropog, nekem már ettől is "prémium".
-
Zolik
senior tag
Nem, nem kell elmagyaráznod mert tudod hogy paraszt vakítás az egész prémium duma.
Miért nem lehetne csak simán "jó érzést a telefont kézbe venni"?Csapoati, teljesen egyetértek veled. Ennyi. A bizonytalan embereket úgy is meg lehet vezetni az ilyen dumával és hopp már ki is ugrott +50.000 ft a zsebből 3 szó miatt.
-
Csapoati
nagyúr
Az en myaudio tabletem is premium, mert valami alu-szeru anyagbol van a hatlapja? Amugy ez az egesz premium tema egy ordas nagy marketing bullshit barmelyik hasznalati targynal, ha nem jelent valami gyakorlati hasznot. Kit erdekel milyen formaterevezett molibden-berillium stb. egy merokanal, ha egy 100 ft-os szar is ellatja a feladatot? A premiummal lehet nagyobbat kaszalni, pedig a tudas sokkal tobbe kene, hogy erjen, mint egy nyamvadt fem hatlap.
-
blueMerle
veterán
válasz
turbulencia8 #34 üzenetére
Nebassz, nem tudtam hogy már ezt is koppintják
Hát ez hatalmas
HDC...kész, besírtam
Akkor már inkább egy Jiayu G3, ami nem koppintás -
spawn21
veterán
Valóban baromi prémium érzés ilyet fogni.
Mondjuk az is biztos, hogy kb annyira kell rá vigyázni, mint az Iphone 5-re. Mert könnyen sérül.
(a fekete) könnyen karolódik.De akiknek ez nem prémium, az forduljon orvoshoz
-
Zolik
senior tag
Nincs ezzel semmi gond. Ez teljesen jó amit mondasz, az egyetlen gond, hogy ettől hogy te úgy érzed még a telefon nem lesz prémium kategóriás.
Jól írták felettem. Régen volt a nokiának egy 8000-es sorozata pl a 8800 Carbon, ami karbon szálas anyagból készült. Na ez prémium telefon volt! [link] -
turbulencia8
őstag
Lol, akkor a kínaiak a HDC One-t is hamarosan kiadják több színben.
-
válasz
dreamdancer #31 üzenetére
Tök mindegy, egy jobb alu ötvözet sem kerül többe 1500 Ft-nál kilónként.
-
Baggins86
aktív tag
Ez k***a jól néz ki!
-
BoC1ka
senior tag
Na már csak egy bazi nagy liverpool címer hiányzik a hátlapról és kész lenne az ultimate telefon
-
taramta
csendes tag
Különben van szerkesztő az oldalon, vagy kimehet a cikk hibákkal is? Mert zsinórban kettő hír van, az egyiknél még a készüléket sem sikerült eltalálni, ennél meg a legfontosabb infó, azaz a készülék érkezésének időpontja nem stimmt...
Amúgy nem rossz, bár én valószínűleg inkább egy sötétebb, bordósabb árnyalattal adnám ki. Ez nem túl visszafogott (legalábbis a hátlap). Az előlap egyszerűen király. A kékre is kíváncsi lennék, remélem hamarosan bemutatják azt is.
-
törölt tag
Fogdostam eleget Onet és S3, S4-et is, semmilyen prémium érzést nem adott az olomíniom rajta. Cserébe azon filóztam mikor fog megkopni a festése. ha telefonokban gondolkodunk, akkor titán, kerámia, zafírüveg, ahol számomra a prémium kezdődik. Addig csak magas minőségű lehet, de az sem anyaghasználat alapján, mert mindegyik anyagból lehet ipari hulladékot és mesterművet is alkotni.
#23 HUNPablo: akkor a tecsós evőeszközök is prémiumok? Autóiparban sem prémium az alu, max. a megfelelő szilárdságú ötvözet hiánya miatt és a gyártási problémák miatt lehet vele marketingelni mindent. A súlycsökkenést meg valahogy nem is adja meg egy normálisan választott, nem biliacélhoz mérten.
-
HUNPablo
tag
Hát szerintem meg az aluminium az igen is prémium kategória nézzük meg csak az autógyártást . Nem véletlenül nyomják most a "nagyok" . Amikor a jégmegverte kisautóm (Aluminium karosszéria) elvittem megjavittatni és igen borsos árat mondtak nekem úgy érzem ez az anyag PRÉMIUM
(#22) Zolik: Azért egy HTC ONE V-t kezedbe fogsz azért nem olyan rossz az anyagra
-
Zolik
senior tag
Szerintem meg igen. Ne attól érezd, hogy ez valami csúcs ha kézbe veszed (közbe meg egy rakás szar maga a tárgy), hanem már attól hogy ez tényleg csúcs úgy ahogy van minden rizsa és marketing bullshit nélkül!
Erre írtam, hogy egy csórónak egy alsó kategóriás valami is lehet prémium. -
Nem attól lesz valami kevésbé prémium, hogy TE a kezedbe fogod, és TE nem úgy érzed, hogy az. Ezt úgy hívják, egó.
(#20) HUNPablo
Prémium anyag nem létezik, ez bullshit. Illetve létezik, a Vertu abból készül: gyémánt, zafírüveg, titán stb. Az alumínium egy teljesen hétköznapi, olcsó, jelentéktelen anyag. Kilója ezer forint körül van. -
Traianus
tag
Az eleje jól néz ki, a hátlap már túl vörös.
-
Zolik
senior tag
Ki mondta, hogy nem az? (nem erre a telóra gondoltam, hanem általánosságra, amire rányomják ezt a béna marketing dumát)
A mobilarénások szokták a htc one-os cikkekben használni ezt a "prémium érzést keltő" szóhasználatot a telefonra, ahelyett hogy leírnák prémium kategóriás telefon.
Itt is írta valaki, hogy nem érezte a prémium érzést. Erre írtam azt, hogy maga ez a szóösszetétel egy kurva nagy bullshit.beírtam a keresőbe ezt a "prémium érzést keltő" baromságot, az első 10 találat mind a mobilarénás cikkekre mutat:
[link] -
Ádám16
addikt
Fiatalos, mégis elegáns. Használnám
-
Zolik
senior tag
ez a prémium érzés akkora egy paraszt vakítás.
most vagy prémium vagy nem? kit érdekel milyen érzés, ha a termék nem az!
egy alkesznak az 500 ft-os bor is prémium "érzést" kelthet az 50ft-os tablettás után...az 500 ft-os bort meg ugyan úgy lefikázza egy igazi borász akinek az 5000 Ft-os tokai a prémium és nem csak azt az érzést kelti, hanem az az is!
felejtsük már el ezt a béna marketing szöveget!a teló meg jól néz ki, én már eleve azt nem értem miért kell ekkora nagy csinnadrattát csinálni egy másik színű elő és hátlaphoz? régen volt 10 féle elő-hátlap a nokiákhoz mégse kellett állandóan negyed évente bejelenteni mintha egy új telefont adnának ki.
-
Ezt nem lett volna szabad meglátnom. Gyönyörű!
-
beast27
senior tag
Szép, szerintem szebb mint szürkében és feketében
-
O N E
tag
Rohadt jól néz ki! Nekem nagyon bejön, jöhet a kék is
-
Szép.
-
Oppenheimer
nagyúr
Wow, így a legszebb
-
b.daniel
senior tag
Aztaa
Ez szerintem így nagggyooon jól néz ki
-
scbb
tag
Tegnap volt előszöre One a kezemben, nekem nem jött le az a prémium érzés amiről áradoznak sokan.
-
mikersz1
senior tag
meghozzá a brit Phones4u szerint május közepén.
Ez a május közepe nem lett elírva?
Szürkében sokkal szebb. -
HaJózsi
aktív tag
Felőlem lehet vörös, csak szürke legyen...
Szvsz ez így marha ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi belépő szinten
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest