Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
Nos, a jelenség a következő...
FÉnyképezőt elindítom, mozgatom kicsit, a kamera fókuszál - lefagy...
Youtube lefagy...
Főképernyőt görgetem, néha lefagy...
Film lefagy. De volt, hogy ment x ideig...Szóval, nem tudom, mi okozza ezt. De lcd csere előtt nem volt ilyen.
Valaki, aki ért ehhez?
Továbbá, hiába fagy le, az alsó gombsorra reagál. A video hangja megy tovább... Mintha csak a kép fagyna le.,.,?
POwer gomb megnyomására elsötétül, majd újabb power gomb és elkezdődik a feloldási művelet, persze az már nem fagy meg...
Mi lehet a baja? Lehet ezen segíteni?Üdv.
-
evko
aktív tag
Hali.
Én cseréltem a HTC ONE-V telómban LCD-t, érintővel együtt...
No, most már fagy is néha a készülék. Azaz használat közben simán fagy...
De csk annyira, hogy a power gomb nyomásra újra elindul..
Tudna rá valaki megoldást? Mi lehet a baja? Valaki, aki szakértő, esetleg?Tényleg nem ér ez a telefon, de szerintem egyik HTC sem 5000ft-ot sem.
-
evko
aktív tag
válasz
ncc1701 #2387 üzenetére
Szerintem megvennék, mert Vaterán 35-ért láttam és még le sem volt járva az aukció...
Kérdésem inkább az lenne, hogy szerinted csak a touchot lehet cserélni? Mert én azt rendeltem meg.. LCD nélkül...
Valahogy tuti lehet cserélni.. És akkor 2000-ből megvan.Még egy kérdés...
Hol találok leírást, hogyan töltsem fel a CM10-et? Elejétől a végéig.. Mert nekem gyári cucc van még rajta...
Ja, toltam már rá más telókra CM7-et, stb-t, de annyira gyakorolott nem vagyok, szóval ezért kellene leírás..
Köszi! -
evko
aktív tag
válasz
LallerHUN #2378 üzenetére
Így megy ez szinte mindenhol.
Mivel egy szervizben nincs idő a hibát "beazonosítani", így ha nem jelentkezik, akkor dobnak rá egy sw-t és viszont látásra.
A töltésre meg végképp nincs idő. Sajnos gondolom, ahol HTC van, ott is irreálisan teljesíthetetlen norma van (egy nap javíts meg 25-30 telót!!). A 8 órát el lehet osztani csak 25-el. 19 perc van 1 telóra mindennel együtt.
Ebben benne van a szétszedés-összerakás, szoftver frissítés, ellenőrzés, dokumentálás, minden.
De van, ahol ennél jóval magasabb a norma...
De legyen egy telóra 20 perc... Nem sok... Persze, hogy nem fog jelentkezni a hiba sok esetben, sajnos.Nagyon sok telót be sem kapcsolnak, mert típus hiba, minek bekapcsolni, kicserélik, amit kell és mehet.. Persze lehet hogy más hibája is van, ami meg is marad... Ugye van végteszt, de még akkor is simán kimehet hibásan.
Azt nem tudom, a végteszten mi van, de oda zúdul mondjuk 500 telefon 1 nap, hogy teszteljék le, ott sem biztos, hogy lesz idő tüzetesen végigellenőrizni mindent...Ez nálunk a helyzet!
-
evko
aktív tag
válasz
ncc1701 #2382 üzenetére
De csak plexit is ki lehet valahogy cserélni... Vagy nem?
Miért ne érne meg 9 ezret? Nem értem....
Nem hiszem, hogy olyan szar ez a telefon.Nekem tetszik, azaz ki tudja. Az összes androidos egy fos meg úgy általában a mobil telefonok is elavult elektronikai hulladékok, szóval, ez sem rosszabb a többinél.
Ugyan olyan szar android fut rajta és ugyan olyan elavult hulladék, mint a többi.Nem tudom, engem még egyik mobil sem hozott lázba.... De nem is fog, mert ezekkel a hulladékokkal lassan már telefonálni sem lehet... ami ugye elvileg az alap funkciója lenne...
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Erre a telóra mi most a legjobb ROM?
Nekem gyári van. De ha van jobb, akkor rátolnám. Persze, az is kérdés, melyik a legjobb (leginkább közkedvelt)?A másik kérdés.. A Touchom repedt. Még működik, de törött... Mondjuk így...
Hogyan lehetne ezt cserélni? Házilag gondoltam, nem service és hasonló...
Van hozzá mindenem, mármint célszerszámok. Cseréltem már más telón touchot, de ezen ha jól látom, talán nem olyan egyszerű..?Köszönöm, jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest