Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotre87
csendes tag
válasz
Bambalazs #95 üzenetére
Ha lenne hozzá affinitásom írnék róla cikket de szerintem itt Mobilarénán is hamarosan lesz átfogó teszt amivel biztos hogy jobban jártok.
Őszinte leszek, először van tapis,androidos telefonom és ez sem azért lett mert erre vártam rég,hanem a kényszer szülte. Telefon kellett minnél olcsóbban, olyan amire ha 2évet vállalok előfizura,remélhetőleg kibírja. Az így leszűkített körből ez tűnt a legjobb vételnek (új-lesz support, HTC=tudtam hogy minőség+Sense) készülékért nem kellett fizetni és előfizetés is kb 5000Ft-ból megáll (200MB net, hálózaton belül ingyen telefon, de előfizetési díj nem lebeszélhető)Videót sokat találni neten és megfelelő technikám sincs hozzá,de ha esetleg mindenki nagyon akarja akkor max kedden tudnék róla valamit "forgatni".
Egy kérdésem viszont nekem lenne. Magyarosítani lehet-e utólag ICS-t ha az gyárilag nincs benne? Angollal elvagyok de magyar jobb lenne.
Üdv, Peti
-
Piotre87
csendes tag
válasz
Bambalazs #92 üzenetére
igen,csak letiltani tudtam...nem vagyok nagy guru és ennyire nem ástam bele ICS-es topikokba..
Egésznapos nyüstölés mellett (igaz fényerőt visszavettem,de nem sok pihit hagytam neki) elsőre 30,5órát bírta. Szintet (okosteló=1nap) hozza.
VISZONT BAROMIRA TETSZIK!!!
Bocs ezt muszáj voltelsőre is tetszett a forma de kézbe véve..nagyon jó érzést kelt,egy darab hideg fém!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kimagasló minőségű kamerával és Beats Audio támogatással érkezik az Android 4.0 ICS alapokon nyugvó HTC Legend reinkarnáció.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest