- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotre87
csendes tag
válasz Bambalazs #95 üzenetére
Ha lenne hozzá affinitásom írnék róla cikket de szerintem itt Mobilarénán is hamarosan lesz átfogó teszt amivel biztos hogy jobban jártok.
Őszinte leszek, először van tapis,androidos telefonom és ez sem azért lett mert erre vártam rég,hanem a kényszer szülte. Telefon kellett minnél olcsóbban, olyan amire ha 2évet vállalok előfizura,remélhetőleg kibírja. Az így leszűkített körből ez tűnt a legjobb vételnek (új-lesz support, HTC=tudtam hogy minőség+Sense) készülékért nem kellett fizetni és előfizetés is kb 5000Ft-ból megáll (200MB net, hálózaton belül ingyen telefon, de előfizetési díj nem lebeszélhető)Videót sokat találni neten és megfelelő technikám sincs hozzá,de ha esetleg mindenki nagyon akarja akkor max kedden tudnék róla valamit "forgatni".
Egy kérdésem viszont nekem lenne. Magyarosítani lehet-e utólag ICS-t ha az gyárilag nincs benne? Angollal elvagyok de magyar jobb lenne.
Üdv, Peti
-
Piotre87
csendes tag
válasz Bambalazs #92 üzenetére
igen,csak letiltani tudtam...nem vagyok nagy guru és ennyire nem ástam bele ICS-es topikokba..
Egésznapos nyüstölés mellett (igaz fényerőt visszavettem,de nem sok pihit hagytam neki) elsőre 30,5órát bírta. Szintet (okosteló=1nap) hozza.
VISZONT BAROMIRA TETSZIK!!!
Bocs ezt muszáj volt elsőre is tetszett a forma de kézbe véve..nagyon jó érzést kelt,egy darab hideg fém! -
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...