Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Az hagyjan, 52%-rol indultam, 43% lett a vegere..
Majdnem 2 ora szerencsetlenkedes utan, ugy, hogy bekapcsoltam a telot, lementettem meg par dolgot, mindjart mentek föl wifin felhöbe, meg 2szer futtattam vegig a ruut is, az se volt rövid..Egyebkent a vegen egy pillanatra azt hittem, meg is oldotta a problemat, ugyanis miutan teljesen visszaallitotam es nyomtam meg egy factory resetet, jelezte a töltest a telo..
Csak annyi a bibi, hogy gep tovabbra sem ismeri föl usbn, meg ahogy bedugom a kabelt instant elkezd forgolodni a kijelzö meg mindenfele ablakok jönnek föl..
Meg egyebkent nem is tölti mindig.
Szoval (szerencsere?) tovabbra sem jo, ugyhogy irany a szerviz.
Esetleg meg lefrissitem ota, hogy ne kezdjenek el gyanakodni, hogy van rajta a masfel evvel ezelötti full stock rendszer.
Annyi szufla talan maradt meg benne.Szerk.: Ezuton is köszönöm megegyszer a segitseget illetve az infokat azoknak, akik segitettek.

Most hogy ez letudva, atszellemülök az apple keynotera.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4592
- iPhone 15 Pro 128 GB (Natúr titán)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majdnem 2 ora szerencsetlenkedes utan, ugy, hogy bekapcsoltam a telot, lementettem meg par dolgot, mindjart mentek föl wifin felhöbe, meg 2szer futtattam vegig a ruut is, az se volt rövid..
Meg egyebkent nem is tölti mindig.