Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
shadowcam
üzenetére
Érdekes.
Szerintem pont rosszabbul szól a 4.3-hoz képest. Hangerő is kisebb és a mély is hallhatóan kevesebb.
Először azt hittem hogy placebo, viszont összehasonlítottuk ugyan azt a zenét ismerősöm 4.3-as One-ján, meg az én 4.4.2-esemen és tisztán hallatszott a különbség a 4.3 javára.
Fülesen is mintha kevesebb volna a mély és több a magas, de ez már nem 100%.Viszont a kijelző színei láttatóan javultak, sokkal erősebbek a színek, jobb a maximális fényerő is.
Ezt is összehasonlítottuk Display testerrel
A billentyűzet kitakarás bug nálam is jelentkezik, de annyira nem vészes. Nekem meg főleg nem, mivel a telefon billentyűzet kiosztást használom, ezerszer gyorsabban írok rajta mint bármelyik QWERTZ-n. Telefonossal sosem gépelek mellé.
haverok sem hitték el, hogy gyorsabb vagyok rajta, Mégis hamarabb beírtam ugyan azt a szöveget, mint ők QWERTZ-n 
-
FeRRaR1
őstag
válasz
shadowcam
üzenetére
Megjegyezném, hogy ez nem biztosan a teló hibája, milyen sennheiser is volt az? Mert pl a CX széria alapból retek, tudom mert nekem is volt. Váltottam normálisra, és csodák csodájára az a One-on szólt jobban.
The Nuke
A mai telefon akksiknak egy dolog tud igazán ártani, ha csutkára lemerülnek. Az hogy kicsit rá tölt nem probléma, sőt az elméleti tökéletes állapot az lenne neki, hogy egy elektronika állandóan 50-60 % töltöttségi szinten tartja. De nyugodtan lehet életszerűen használni, nem kell kisütni, formázni meg ilyen több 10 éves dolgokat csinálni, mert az többet árt mint használ, csak sokan még a 90-es években vannak

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest