Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

válasz shadowcam #21303 üzenetére

Érdekes.
    Szerintem pont rosszabbul szól a 4.3-hoz képest. Hangerő is kisebb és a mély is hallhatóan kevesebb.
    Először azt hittem hogy placebo, viszont összehasonlítottuk ugyan azt a zenét ismerősöm 4.3-as One-ján, meg az én 4.4.2-esemen és tisztán hallatszott a különbség a 4.3 javára.
    Fülesen is mintha kevesebb volna a mély és több a magas, de ez már nem 100%.

Viszont a kijelző színei láttatóan javultak, sokkal erősebbek a színek, jobb a maximális fényerő is.
    Ezt is összehasonlítottuk Display testerrel :)

A billentyűzet kitakarás bug nálam is jelentkezik, de annyira nem vészes. Nekem meg főleg nem, mivel a telefon billentyűzet kiosztást használom, ezerszer gyorsabban írok rajta mint bármelyik QWERTZ-n. Telefonossal sosem gépelek mellé. :) haverok sem hitték el, hogy gyorsabb vagyok rajta, Mégis hamarabb beírtam ugyan azt a szöveget, mint ők QWERTZ-n :D

• FeRRaR1

őstag

válasz shadowcam #21303 üzenetére

Megjegyezném, hogy ez nem biztosan a teló hibája, milyen sennheiser is volt az? Mert pl a CX széria alapból retek, tudom mert nekem is volt. Váltottam normálisra, és csodák csodájára az a One-on szólt jobban.

The Nuke

A mai telefon akksiknak egy dolog tud igazán ártani, ha csutkára lemerülnek. Az hogy kicsit rá tölt nem probléma, sőt az elméleti tökéletes állapot az lenne neki, hogy egy elektronika állandóan 50-60 % töltöttségi szinten tartja. De nyugodtan lehet életszerűen használni, nem kell kisütni, formázni meg ilyen több 10 éves dolgokat csinálni, mert az többet árt mint használ, csak sokan még a 90-es években vannak :)

Új hozzászólás Aktív témák