Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
GALARDO
üzenetére
Ez erdekes, nekem a 3+ eves desire-m mindmaig nagyon jo allapotban van, pedig tok nelkul hasznalom, de vigyazok ra ezerrel.
Sot a gyerekeknek is odaadtam, esett le tobbszor, de vigyazok ra.Ugyanakkor Asszonykam n4-eset es a One-t nem hasznalnam sosem tok es folia nelkul.
A n4-esen nincs tok par napja, de mindig fraszt kapok amikor ranezek
(Szep, de van egy 2,5 es egy 4 eves tornadonk otthon es a kicsi a masfel honapos 102 centis tvt karcolta ossze egy eve kb 10 masodperces (polocsere) szabadido alatt... nah az a kissrac pusztito... ennek ellenere a telom veszett jo allapotban van. A kolleganom feleennyiidos wildfire-je nincs ilyen jo allapotban...)
Szal igen, tokot mindenre amit feltesz

Hozzatennem, hogy nem mindegy milyet. Ideigelenesen vettem tokot a ONE-ra is, de a poetic uton van idefele, szal az majd vegleges lesz

-
Piazza
tag
válasz
GALARDO
üzenetére
Ehhez azért idő kell... Egyébként meg a fém nem ennyire kényes.
De mint mondtam én is bele csúsztatom egy vékony bőr tokba, ami azért megvédi mindentől ami ilyenné tenné mint a képen, a kezem nem fogja így elkoptatni.Az iPad becsomagolásárol is ugyanazt gondolom amit már itt leírtam a One-al kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest