- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Valóban csinos
-
Peterson_
addikt
Nem rossz ez, főleg hogy szép matt.
Nekem mondjuk a fehér telefonom is csak majdnem lett, aztán győzött a konzervatívizmusom -
Paul119
addikt
Hát ez így ritka ronda..kékben szebb lenne szvsz
-
Cyberpunk
félisten
Jól néz ki.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
alfaromeo33 #12 üzenetére
A másik nem One Max. Hogy pontosan melyik modell, azt viszont nem tudom.
-
wozzy
tag
Ha mar a belbecs gyengecske a konkurenciahoz kepest, legalabb igy vorosbe gyonyoru.. SE
-
saiyajin
senior tag
Nem is olyan rossz ez a vörös, bár ennek a színnek nem én vagyok a potenciális vevője.
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon vadító ez a szín.
-
alfaromeo33
aktív tag
De hogy hogy egyikben van ujjlenyomat olvasó a másikban nincs? 2 féle max létezik?
-
törölt tag
Ezek komolyan mondom nem normálisak...
Szerintem pont arra hajtanak, h minél előbb csődbe menjenek... vagy csak ennyire hülyék?
Jönnek a középkategóriás telefonjaik is, de olyan áron, hogy a piac körberöhögi őket, mint ahogy a 4 MPX-es kamerájukat is. Tragédia... -
siti
őstag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
ilyenkor sajnálom nagyon, hogy nem lettem termék tervező vagy dizájner, akinek ez a dolga. jó, mondjuk applenél sokáig egy sötét irodába lettem volna zárva egy olyan ötlettel, hogy színes iphone? csak most engedtek volna ki
-
dreamdancer
őstag
Elképzelem a HTC-fejeseket, ahogy agyalnak, hogy nem fogy eléggé a cucc, mi lehet a gond, min kéne változtatni? Ultrapixel-kamera? Á, nem, az tök jó. A kijelzőhöz képest nagy és vastag ház? Nem-nem, az emberek szeretik, ha minnél nagyobb. Esetleg csúcshardver kellene bele ennyi pénzért? Ugyan, jó a Snapi 600 is, kit érdekel a konkurencia. Esetleg az ára túl magas? Áh, kizárt, ez egy HTC, az nem lehet elég drága.
És akkor valaki bedobja, hogy megvan, hát miért nincs ez vörösben is? Mire a többiek elkezdenek bólogatni, hogy de milyen igazad van, ez a gond, adjuk ki vörösben és máris szárnyal az eladás!
(Nem, mégse bírom elképzelni.)
-
M5Norbi
őstag
Lassan arra jutok hogy ezek a nagy készülékek női telefonok.
Legalábbis olyan szempontból hogy a nőknél szinte mindig van táska amiben elfér.
Én férfiként nem tudom hogy tudnám magammak vinni. Kézben lóbálva? Esetleg farzseb? Oda meg nem szeretek pakolni max kulcsot.
Amúgy tetszenek. -
kbyte1024
veterán
aranyba,vörösbe...mi jön még hupilila?
-
b4zsi-
őstag
A hátlap tök szép lenne, ha nem lenne ott az ujjlenyomat olvasó. Főleg amilyen hatásfokkal működik (MA teszt alapján) el is hagyhatták volna. Amúgy a a Note-on kívül van még valami batár nagy tepsi szolgáltatói kínálatban? (Asus Fonepadot ne számoljuk bele).
-
tothmaxy182
őstag
Ekkora kerettel ez valami hatalmas dög lehet. Hatalmas, és baromi nehéz.
-
dsr
senior tag
Nagyon csúnya ebben a színben szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest