Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• debrejo

senior tag

válasz monti0222w #93 üzenetére

Nem azt akartam mondani hogy otthon úgy basznak át a palánkon ahogy akarnak, külföldön meg a seggedet is kinyalják, bár tény hogy némi igazság van benne. A laptopomat másodszor vittem vissza a szakszervizbe, garis még, egyszer egy vinyó csere volt, másodszor a tapipad hülyült meg. A tapipadnál fel voltam készülve hogy a fejemhez vágják hogy biztos nem megfelelően/túl sokat használom, nem ilyen igénybevételre lett tervezve, vegyek munkagépet bla-bla. Semmi ilyesmi nem volt, bevették, kicserélték, viszlát.

A telefonnal arra akartam kilyukadni hogy a bonyolultan öszeszerelt telefonoknál nagyobb a hibázási lehetőség, nem csak otthoni buherálásnál hanem szervizben is. Egy 3310-es Nokiát bárhol könnyebben javítanak mint egy unibodys akármit, még Timbuktuban is:)

• debrejo

senior tag

válasz vicze #87 üzenetére

Hadd meséljem el a saját példámat:
    Magyarországon voltam amikor betört a nálam lévő telefon kijelzője (a típusát nem nevezem meg, az most tökmindegy). Bevittem szervizbe, mondták hogy ez nem garanciális, 46 mátyás volt. 2 hónapra a javítás után elkezdett rohamosan, napról-napra csökkenni a teló készenléti ideje és a unibody ház elülső-hátsó része bal oldalt elkezdett elválni egymástól!
    Bevittem szakszervizbe, külföldön, ahol vettem, megnézték (20 ajró), a magyar szervizes a kijelzőcserénél megsértette az akksit (!), ami ennek hatására szép lassan tönkrement, közben meg felpúposodott, szétfeszítve ezzel a unibody házat.
    Amikor legközelebb a magyar szervizes felé jártam, bementem hozzá átbeszélni ezt a javítást. Konkrétan épp hogy ki nem röhögött, másrészt szerinte ha meg is sértette volna és kicseréli, akkor is nekem kellett volna fizetnem.
    Nem kell otthon buherálni a telefont, megoldja egy szerviz is annak elbaszását.

Új hozzászólás Aktív témák