- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Most erre azt tudom mondani, hogy a fogyasztó védelemmel vissza lehet röhögni a pofájába. Sajnos mivel nagyon húzós egy menet és tényleg mocsok sok idő így sokan nem vállalják be sajnos, így itthon úgy vagy kihasználva ahogy tudnak.
Ha van mindenképp érdemes a márkaszervizt választani. -
vicze
félisten
Na nem már, hogy ha pancser szervizes megrongálja, akkor user fizeti ki???
De az általános szervizelési probléma nem a user baja, kb. nem érdekel, hogy a gyártó mit szenved vele.
A eldobható termékek gyártása 30+éve kezdődött nem most... (vigyük tovább a problémát alapon...)
Ennyi erővel pampoghatunk a globális felmelegedésen is az se OFF. -
vicze
félisten
Hát LOL. iFixit igenis az otthoni javítást vizsgálja nem a szervizest.
Szakszerviznek nehogy már problémát okozzon, ha okoz akkor az nem szakszírvíz... Ne legyünk már nevetségesek. A Józsi a GSM bolt raktárában meg maradjon a kaptafánál... (Őt az otthoni javítás kategóriába sorolom...)
Ha garin kívül kell javítani nem a 500Ft ragasztó anyagköltsége fog földhöz vágni.
Én meg akkor ésszerű gondolkodást kérek részedről, az egész topik az otthoni javításról szól, amiket érvnek felhozol pitiáner tételek egy javítás költségénél. Jelenleg a telónknál a javítás pedig kimerül a kijelző és aksi cserében, minden más belső alkatrész szinte cserélhetetlen. (esetleg még kamera, rezgőmotor)@Tigerclaw: A HTC Advantage USA only program, aminek a keretén belül minden kijelzősérülést cserélnek(1x), akkor is ha leejtetted. Mi ebből csak a 2év frissítési garanciát kapjuk (régi One is visszamenőleg), illetve akár Google Drive 75GB-t 2évre készüléktől függően.
-
vicze
félisten
Nem kell felkapni a vizet, csak mutattam egy elég keményen ragasztottat, mint írtam ilyen a többi is.
Akadnak kivételek írtam is, de azok a ritkák, mivel sokkal drágább a gyártása ezeknek, ha jól tudom egyik Nokia se ragasztott.
A cseppállóság nagyon nem ennek a függvénye amúgy, hanem leginkább az alkatrészek nano bevonatának. Az IP certekhez kell + védelem.Az iFixit-et ajnározóknak meg ajánlanám figyelmébe ezt. A One mini-t is ugyan úgy szervizelik minden probléma nélkül...
-
vicze
félisten
"Már eleve a ragasztott elő-hátlapokat is homlokráncolva "fogadom el""
Aha...Nincs olyan unibody ami ne ragasztva lenne. 1-2 akad csak és az új One estén még viszonylag kevés ragasztást is használtak szerintem. Sőt mindegyik pont ennyire javíthatatlan, 3 felett elég ritkán kap bármelyik is, hogy miért pont a One van felfújva az nem igazán értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest