- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz
monti0222w #82 üzenetére
Akkor beszerzel egy szerszamot aminek a vege szinte ugyanolyan, mint a gitarpengetoje
-
dejaris
addikt
válasz
monti0222w #77 üzenetére
Lehet a vilag egymiliardad reszerol is szo, akkor is ez az oldal nekik szol, nem pedig boldog boldogtalan htc one tulajnak, aki szemelyes tamadasnak veszi es kikeri maganak ezt a gyenge ertekelest. A gitarpengetovel nem ertem mi a bajod, tokeletesen megfelel egy kis feszegetesnek. De kepzeld, nyugaton allnak inkabb neki berhelni ilyet, pusztan kalandvagybol es persze a sporolas remenyeben, mivel nem vagja haza, ha veletlen nem sikerul.
-
dejaris
addikt
válasz
monti0222w #74 üzenetére
Ki mondta, hogy azt feltelezem, hogy ezt csinalja mindenki otthon? Direkt irtam, hogy az ilyen afinitasu embereknek van az ifixit oldal, akik egyaltalan nem egy bena tarsasag, csak otthoni modszereket mutnak be. Nem veletlen, hogy muanyagkessel es gitar pengetovel szorakoznak, mert ezek az otthon elerheto felszerelesek. A plane nyugat sem allja meg a helyet, ott van a legtobb ido a hobbira... Gondolom egy puzzle tesztelo oldalrol szolo cikbenrol szolo iras alatt is mindenki okoskodik, es bizonygatja, hogy mar pedig nagy es jo minosegu kepet lehet nyomtattatni is...
-
dejaris
addikt
Ha nem erted, hogy miert kell hulyesegeket irni, miert szolalsz meg
Mar az elozo, hozzaszolasra is irhattam volna, hogy hulyeseget beszelsz, de gondoltam ervelek inkabb es most is egy picit, bar remenytelen.
Elso nap is betorheted a kijelzojet, vagy darabokra zuzhatod a hazat. Aztan egesz vagany arajalatokkal tudnak dobalozni, aminek lattan mar nem biztos, hogy erdemes megtartani a garanciat. -
dejaris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged