- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.gabor11
tag
"Like" neki
-
bongeszo
aktív tag
Klasszikus kína ötlet, mivel semmi új nem jut eszünkbe másoljunk!
De legalább ezt jól csinálják... -
kiskaktusz
addikt
Örömébódottá'
-
nicu71
addikt
hogy egy másik fórumból idézzek,a htc location-nak előre köszönhet az összes eddig kiadott navigáció,a nokia autóval 2.0-t is beleértve.Szinte már igo szintű,gyors,pontos, s bár a térkép ennél sem valami naprakész,nagyon jól használható.És majd az ára sem lesz olyan borzasztó,ha majd fizetni kell.
-
Alwares
aktív tag
Hűha, hát ezzel meglepett a HTC. Ha vártam is volna ilyesmit, biztos hogy nem a régi modellekre is. Teljesen gyors, offline és a tömegközlekedésen kívül minden tud ami kellhet. Teljes Magyarország adatbázis csak 50 mega volt. Ami meglepett, hogy mennyire gyors és sima a kezelése. A POI-adatbázisa pedig figyelemre méltó, nagyon hasznos lesz ez még a minden napok során is (mert tök offline jól működik, a keresője kb mindent simán megtalál). Fura, hogy a Navigation letöltéseknél ott pénzt kér a bizonyos térképekért (Kelet-nyugat európa stb), de ha a download mapsre megyek, akkor országonkét le lehet szedni és sehol nem írt semmit, hogy ezért valamikor fizetni kéne. A navigáció megy rajta szóval, nem tudom mi lehet a másik menüpont.
Le lehet tölteni magyar hangot is hozzá, nagyon örülök, hogy végre a HTC is odateszi magát szoftverek terén. -
B1T3
addikt
Túl szépnek tűnt ez az offline navigáció. Miért nincs feltüntetve a 30 nap? Azért jól hangzott, amíg a cikket olvastam.
Amúgy azért is hihető teljesen ingyenesnek, mert a Nokia megoldásához hasonlítjuk.
-
Alexios
veterán
Izé, nem csak a mango modellekre, nekem mozartom van, és ugyanúgy kijött erre is a frissítés..
A Lumia modellekre elérhető Nokia Drive ugyan lényegesen több szolgáltatással bír
Őőő mivel is? Pont hogy a locations tud többet jelenleg..
kcsa: persze, mango van rajta, de ettől még a cím nem ezt sugallja, de nekem mindegy
Na meg mivel mindenkinek van mangója ezért ez nem annyira meglepő
-
kcsa
veterán
Titan és Radar ugye...
Most telepítem, nem figyeltem a HTC Storet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó Android-alapú készülékeire szánt HTC Locations mostantól Windows Phone modellekre is elérhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest