Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobika1
tag
Mindkettő szép lett.
-
erdoke
titán
Egyelőre úgy tűnik, hogy amit eddig láttunk a Leo-ból, az jó eséllyel mind fake. Beleértve a mai rendereket is:
-
erdoke
titán
Évekkel ezelőtt nem voltak még félnormális rezisztív kijelzők, és ennyi ujjbarát alkalmazás/kiegészítő sem. Ahogy már korábban is megjegyeztem, a Sense egy külső UI, nem része az Android 1.5-nek. Leginkább a TF3D 2.5-tel vagy a MS3-mal érdemes hasonlítgatni, mert azok hasonlóan új UI-k WM-ra.
-
plus44
veterán
Leo eléggé bejön, kíváncsi vagyok, mennyire lesz helytálló az a terv, hogy a "legjobb modell" legyen.
-
erdoke
titán
Amíg nincs meg rá ugyanaz az üzleti szintű szoftver ellátottság, addig fölösleges kínlódni abban a szegmensben. Biztosan a Google is idióta, mert ezerrel fejleszt ebbe az irányba... Értem én, minden gyártó idióta, ezért nem adtak ki eddig igazi üzleti Android modellt, csak a Sense UI nem idiótaság (ami egyébként egy gyártói felület, kb. mint a MS3, szóval ezzel érvelni egy OS üzletisége mellett nem kicsit furcsa).
Év végétől frissül az Android (állítólag 2 irányba is), akkor majd meglátjuk, mit gondolnak a gyártók és a szoftverfejlesztők. Addig meg válogatunk abból, ami kapható.(#19) joey20
Ezzel egyet is értek, csak az árral van gond. Középre a 150e Ft-os Hero az ismert korlátokkal nagyon húzós. A Magic olcsóbb szolgáltatóknál (bár itt még nem kapható), de arra meg hivatalosan nincs Sense UI.(#10) vehement69
A WM nem az enyém, ahogy a szifon OS sem a tiéd, csak használod, ahogy mondja neked az Apple. Egy prémium kategóriás WM készülék témájában engedtessék már meg, hogy beszéljünk a WM-ról. Előre is köszönjük.Magával a készülékkel továbbra is az akkumulátoros üzemidő tűnik a legnagyobb problémának. 1200 mAh körüli akksival az 1 GHz-es procit és a 4,3" WVGA kijelzőt etetni nem lesz egyszerű 18-20 órán át.
-
kbencee
aktív tag
Persze, én is tudom, hogy arra tényleg jobb és barátibb. Szépségével vitatkoznék, mert bár alaphelyzetben tényleg szétveri az A a WM-t, de azért a Winmo is eléggé üt egy SPBMs3-mal. Ha megjelenik egy komolyabb hardverrel és nagyobb kijelzővel ellátott Android, akkor én is azt fogom megvenni, az előző hozzászólásomnak nem is ez a lényege, hanem az, hogy teljesen értelmetlen bárkibe is belekötni azért, hogy melyik rendszerért van oda. Tele van a fórum mindenféle fanokkal, mindenki a saját kedvencét isteníti. Ez itt egy tök általános, normális jelenség, ennyi erővel simán szét lehetne oltani a legtöbb Apple, Samu és Nokia topikot.
-
kbencee
aktív tag
válasz
vehement69 #10 üzenetére
Mindenkinek megvan a saját kedvenc rendszere, emiatt nem kell szidni senkit sem. Van, aki erre esküszik, van aki másra. Aki kiábrándult a Symbianból, az most vagy a WM, vagy az Android közül választhat. Apple keveseknél játszik.
Tény, hogy az Android modernebb a winmo-nál, de azt sem szabad elfelejteni, hogy az A még nagyon gyerekcipőben jár (nem nagy kijelző, gyenge HW, stb).
Ha ilyen ütemben halad a Google, tény, hogy az övéké lesz talán a legjobb SW 1-2 éven belül.
De addig marad a jócskán avíttas Symbian Touch, vagy a WM. -
sp@rtan
senior tag
Ott van mind a kettőn a WM gomb
-
Konflikt
addikt
szinten remelem h androiddal jon, de sztem WM lesz sajnos. ilyen HW-rel nagyot szolna.
-
Integra
titán
az a középmezőnyös andorid a sense-szel szanaszét kalapál bármilyen wm os-t, ez az igazság. wm6.5 ide vagy oda, ha használod a sense-t, akkor rájössz, hogy sehol sincsen a wm hozzá képest.
persze értem az üzleti "stratégiájukat" (nem véletlen mondom, hogy idióták szvsz), a wm-re meg foghatja, hogy az az üzleti platform, csak hát ez egy ordas nagy blődli, ezt meg bármilyen alapvető technikai érzékkel megáldott személy vágja.
wm7 pedig az albakban még mindig, when it's done történet
-
zH.
senior tag
A Leo jónak tűnik ,csak Androiddal jöjjön.
Kell a frásznak a wm -
vsgaborr11
tag
A Leo remelem egy Androiddal a fedelzeten jon. Ha nem,akkor szopacs
-
Konflikt
addikt
zsir kis cucc lesz ez. a 4,3" kulonosen tetszik. kiderult mar h WM lesz rajt?
-
Morden24
nagyúr
válasz
asadasad22 #7 üzenetére
Nem tudom, én azért előtte kipróbálnám a véglegeset a sajátomon ill. egy ilyenen is, mielőtt kidobom az ablakon.
Persze tőlem aztán kiadhatnák mindkettővel, úgy lenne a legtisztább. Nekem egyáltalán nem szimpatikus az Android rendszer. Illetve mondjuk úgy, hogy csak a Sense, ami szimpatikus benne.
-
erdoke
titán
Már miért lennének idióták? Nem volt egy pillanatra sem kérdéses, hogy prémium WM termék, fölösleges rinyálni. Ezért többen fognak kiadni 200e Ft-ot WM6.5-tel és TF3D 2.5-tel, mint ha valami köztes-bétás Androiddal vérteznék fel.
Biztosan lesz majd valami komolyabb androidos gép is, de ha olvastok híreket, láthatjátok, hogy az Androidot a középmezőnybe pozícionálja a HTC, és magas darabszámra gyúr. Szóval egy ideig az androidos készülékeik nagy többsége még 7200/7600 Qualcomm procis lesz.BTW ez mitől okostelefon hír? HTC + WinMo tradícionálisan PDA, nem?
-
vtechun
veterán
Android ala pakoljanak mar normalis procit.
-
Morden24
nagyúr
A Leo igen korrektnek tőnik, kíváncsi vagyok, milyenek lesznek a Snapdragon-os HTC-k.
Rajta egy WM6.5, és máris kész egy remek készülék
-
Stiky
senior tag
Ez a Leo tetszetős. Most már csak annak kellene kiderülnie, hogy tényleg jön e! Illetve, hogy winmós vagy androidos lesz e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elkészültek a HTC hamarosan érkező csúcskategóriás modelljeinek látványtervei.
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest