- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
werszomjas #7613 üzenetére
Én is ezek közül nézelődök. A Desire nekem lassúnak tűnt...legalábbis így menü téren nem volt annyival gyorsabb mint a Hero amikor néztem ismerősömét konkrétan azt amire leváltotta a jelenlegi Heromat, de legalább szép
GalaxyS nekem még csak kikapcsolva volt a kezemben, nem is tetszik meg nagyon törékenynek tűnik.
A Defy viszont egész korrekt, nem kell rá vigyázni, jól néz ki és kisebb mint a Hero,de nagyobb a kijelzője fél collal...lefaraghatnának már végre az árából... lassan már alap a 800-as proci...ahogy most alap a 600-as.
Mondjuk engem nagyon érdekelnek a WP7-es telók. Néztem, tök olcsó az Omnia7, de nekem kell már végre egy olyan teló ami legalább nap végére mindenképp kibírja szuflával. ez pont nem ilyen. A HTC-k meg még mindig aranyárban vannak...eladni utána meg már nem lehet őket
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
werszomjas #7611 üzenetére
Én a Defy fórumban akadtam rá. Szerintem nagyon baró, csak az a baj,h Hero-n picit döcögős. Bár a Speedmachine megjelenít már benne olyan animációt amit más romoknál nem is láttam
Amúgy ha végre sikerül eladni a telóm és megvennem a Defy-t akkor én tuti ezt fogom használni. Úgyis vonz a WP7 -
Yagamiii
csendes tag
válasz
werszomjas #7609 üzenetére
ADW van a romban alapból ha jól emlékszem. Szerintem próbáld ki a Launcher7-et, tökre jópofa
Integrale!
Én is pont ugyan ezt a váltást csináltam meg. Végülis jóval gyorsabb, bár a home screenen történő lépkedés szerintem nem gyorsabb mint SPB-vel Diamondon. Legfeljebb kevesebbszer akad be
Amúgy szerintem a WM+IGO8 párosnál nincs jobb. Ha GPS-t kéne vennem inkább vennék egy Diamondot megint...úgyis ócsóért van már
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
werszomjas #7604 üzenetére
Nekem a Speedmachine van fent vagy két hete. Gyorsnak gyors, meg tényleg nagyon hamar bebootol eddig mindenhez képest. Nekem nagyon sok Force close van, Facebook folyamatosan (fc), kamera be szokott fagyni meg néha a böngésző (fc) de az nem jellemző. Amúgy a WP7-es kezelőfelületet ez viszi a legjobban pl. Ginger-t még nem próbáltam szóval nem tudom azzal milyen lenne.
Más bajom különösebben nincs vele amúgy. Imádom,h végre nincs Sense -
Yagamiii
csendes tag
Hát az angol tudás hiánya miatt ennek azt hiszem lőttek. XDA-t meg szoktam nézegetni, de annyira nem tudok ugye belemerülni.
Azt tudom,h kvázi azt csinálhatnék vele amit akarok, ha értenék hozzá és egyre inkább úgy látom,hogy nagyon nem értek...még a végén eljutok odáig,hogy az almafon való nekem.
Vagy egy S5230-as
De szép lassan csak belejövök -
Yagamiii
csendes tag
Hmmm, egy handcent sms-t vagy mit megpróbálok, hátha. Valami ilyesmiről olvastam már itt. Külön beállító programot nem ismerek, szívesen utánaolvasnék, csak elég rossz az angolom. Tudom,h automatikus, de eddig amit néztem androidos telókat mindnél megvolt vagy sms küldőn belül vagy a beállításoknál, és bármelyik telónál néztem ott ahol azokon van nálam nincs
De megpróbálom aztán hátha bejön
A gyári beállítás üzenet, hogy működik? Meg a központ száma megvan amúgy, csak az nincs meg ahol át kellene írni -
Yagamiii
csendes tag
-
Yagamiii
csendes tag
Sziasztok Sracok!
Nem tudja valaki,h vodás Heronál 2.2-es Elelinux Speedmaschine alatt hol lehet megtalalni az SMS kozpont szamat? Mondjuk mar az is segitseg lenne ha kiderulne,h 2.2 alatt hol van. Mar mndenhol neztem, ott sincs ahol vodas optmusnal meg x8-nal meg tmobileos x8-nal van. Mar lassan feladom -
Yagamiii
csendes tag
Nah, akkor már értem,h régen is miért fikázták sokan villain-t
Ilyenkor sajnálom picit,h nem tudok angolul.Más: ma suliba visszaraktam az eddigi ChocolateEclair-em, hááát...azóta megszűnt az érzéketlenség, szóval szerintem ez volt a baja.Szerintem felrakom a ChocolateFroyot. Van valakinek valami tapasztalata vele? Pedig már nem akartam Sense-t...
-
Yagamiii
csendes tag
Srácok!
Akinek volt touch panel-es problémája annál is úgy kezdődött,h nem érzékelte az érintést bizonyos helyeken, aztán az újraindítás megoldotta, majd egy idő múlva szállt el?
Vagy ha nekem ilyen részleges újraindítós dolog van akkor lehet az új ROM miatt? (eddig egyáltalán nem csinált ilyet) -
Yagamiii
csendes tag
válasz
se87tet #6620 üzenetére
Fúúúha, köszi!
Épp most keresgéltem 2.2-es romokat, mert elkezdett baszakodni a ChocholateEclair-em. Lehetőség szerint nem sense-eset kerestem mert abból már nagyon elegem volt így fél év után. Kipróbáltam párat, de ez a tasty a többihez képest baromijó. Mondjuk nekem már az 1.2 van fent. -
Yagamiii
csendes tag
válasz
Seraph 16 #7205 üzenetére
Jajam, már van...elég régóta. Az első drágaság médialejátszónak adta ki magát, aztán küldözgette gonosz módon az smseket emelt díjas számra. De a poén az,h ha felteszel egy progit akkor mindig kiírja,h mihez kér engedélyt...nos...ez a vírus is kiírta,h küldhet sms-t és indíthat hívást
Legalább becsületes
Amúgy már eltávolították akkor. De nemrég megint leszedtek vagy 20 progit, asszem adathalászok voltak. Valahol ha ráguglizol akkor meglesz a lista is.Szerk. Látom te is ezt linkelted
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
kenny123 #7136 üzenetére
Nekem minden este töltenem kell, különben a másnapot már nem bírja ki. ChocholateEclair van rajta, meg picit húzott proci, automata fényerőn. Ha nyomogatom nekem tényleg gyorsan merül. Folyamatos 3g, facebook, gmail, google talk, időjárás frissítés mellett. Mondjuk elég sokat beszélek rajta
Amúgy az Angry Birds 2.2-n is teljesen élvezhetetlen? Számomra felfoghatatlan,h akkor a SpeedX 3D miért megy akadásmentesen.
Csak halkan szeretném megkérdezni, mert tudom,h milliószor leírtátok már,h akkor 2.1-ről is ugyan úgy kell 2.2-re váltani mint ahogy anno ezt tettem fel? (1.6-os MoDaCo romról váltottam)
-
Yagamiii
csendes tag
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
werszomjas #7044 üzenetére
Szerintem eredeti. Nézd meg a képeket. Meg az akksi is HTC, a klónokban nem szokták lemásolni. Egyedül nekem a fali töltő csatija furcsa, nekem fehér a bedugós része, bár a Diamondom-nak is ilyen töltője volt, ill azzal jött be, és az fekete...szóval lehet hybrid
A fórumossal meg egyetértek...meg majd a kérdés,h miért nincs FM rádió benne, miért nem annyi a ram/rom... Aztán amikor megtudja,h 3,2mp-es kamera helyett 5-ös van benne....na az lesz az egyedüli pozitív csalódás...meg a jó designHát igen...én is lájkolnám. Amúgy bemásolhatom a törölt csevegésünket...az is érdekes
Mellesleg megtaláltam...tényleg bolt :
http://bolt.vatera.hu/?page=Store.ViewStore&StoreID=1741660 -
Yagamiii
csendes tag
válasz
werszomjas #7042 üzenetére
Már megtörtént, bár abba a kategóriába tettem,h "Leírásban hiba" vagy valami ilyesmi
-
Yagamiii
csendes tag
Nekem hál' Istennek még nem volt ilyen jellegű bajom...de remélem,h nem is lesz. Nem akarok romvisszaállítással vacakolni :S
Mellesleg a srác válaszolt a kérdésemre...azt mondta,h valóban az általa hirdetett tulajdonságokkal rendelkezik és eredeti is. De mint tudjuk ilyen nem létezik
-
Yagamiii
csendes tag
Hát, én akármennyire nézem a két képet ez akkor is eredeti Hero, eredeti kiegészítőkkel, még a zacsija is ugyan az mint az enyémnek. De még ha klón, akkor sem stimmel a leírás. Amúgy azt mondta,h a kódját elfogadta a HTC, szóval... és nem klónnak hirdeti, nameg lehet,h én vagyok vak, de dual sim-et sem látok a vaterás hirdetésben.
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
KaoszTom #7034 üzenetére
Ez egy EREDETI Hero. Épp ez vele a baj. És ezért fogják benézni... Ráadásul,h ha megnézed a másik Hero-ját akkor ott rá is kérdeznek a Dual Core procira, és azt mondja,h márpedig ebben az van. Szerintem ez kimeríti a szándékos félreinformálás fogalmát. Nem nagyon szeretnék a vevője lenni. Amúgy szerintem bolt
Szóval a saját telója
Én jelentem... -
Yagamiii
csendes tag
válasz
se87tet #7032 üzenetére
Várható volt,h törli, én picit nyomulósabb lettem volna.
Ez egy eredeti Hero, szar, kamu szöveggel, ennyiMellesleg nekem sem az fáj,h ha jól jár...hanem az,h át akarja verni az embereket. Írok neki, aztán kíváncsi leszek,h módosítja-e a hirdetést.
ui.: Nameg,h mennyi ideig marad fent
-
Yagamiii
csendes tag
válasz
se87tet #7025 üzenetére
Hát...mi ebben a klón? Ez egy HTC HERO. Egy teljesen szokványos Hero.
Már én is láttam pár napja...talán egy hete is. Eléggé felháborító a szövege...merthogy nagyrészt kamu
Én is most árulom a telómat...de előszöris nem 90-et kérek érte, meg ha új lenne se kérnék annyit. Másrészt meg nem állítok róla valótlant.
Viszont legalább jól szórakoztam miközben olvastam, gazdag a srác fantáziája -
Yagamiii
csendes tag
válasz
KaoszTom #5898 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
És mik azok a beállítások amik nagyjából ideálisak, mmint hogy az aksi idő is viszonylag normális (bár én egy fél nap alatt simán lemerítem így is) legyen, meg a sebesség is. Szóval,h ne járassam annyira nagyon a procit. A SetCPU-ra nem találtam semmit a marketen, a másik viszont megvan
Feltettem, eddig egyszer indult újra a Sense -
Yagamiii
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,h a ChocolateEclair 2.0-hoz letöltendő freekernelt hogyan tudom feltenni? Illetve kell külön, vagy települ magától romcserénél, milyen változást hoz? Meg mire való? Ha csak van valami idevágó hsz vagy leírás akkor azt is szívesen fogadom
-
Yagamiii
csendes tag
Szia!
Először én is azzal szemeztem, aztán azt mondták,h ez stabilabb, mondjuk nekem picit döcögősnek tűnik. Amúgy már megoldódott, legalábbis most már működik.
Amúgy nem értek még hozzá ez volt az első ilyen próbálkozásom, kaptam egy magyar leírás, az alapján próbáltam csinálni, bár ott ez a wipeolás nem volt benne. De valószínűleg az lehetett a baj. Ha azt a romot szeretném felrakni amit írtál akkor kell valami speciális cuccot csinálnom azon kívül,h felrakom SD-re és utána onnan frissítek?
Amúgy mit jelent a Dalvik chace? És mi az az ext partíció?
Meg van még valami okosság amit tudni kellene rom frissítéshez vagy úgy általában?Előre is köszi
ui.: én még ezt néztem. Vélemény róla?
-
Yagamiii
csendes tag
Sziasztok!
Még nemrég jutottam hozzá egy HERO-hoz, Eddig egy MoDaCo 1.5-ös rom volt rajta, ezért szerettem volna frissíteni erre .
Az lenne a problémám,h felraktam, illetve próbálkoztam vele, és amikor bekapcsol, kéri a pin-t aztán amikor indulna a Sense ezt írja ki:
"Sorry! The application HTC Sense (process com.htc.launcher) has stopped unexpectedly. Please try again."Szóval most itt járok, és ha rányomok a "Force close"-ra akkor megint kidobja ezt.
Valakinek esteleg valami ötlete, vagy tapasztalata ezzel a rommal kapcsolatban?Előre is köszi!
-
Yagamiii
csendes tag
Hello!
Köszöntök minden Ittlakót, társulok a Hero tulajok köréhez
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest