Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliblood88
csendes tag
Ma egy újabb érdekességgel találtam szembe magam. Nem működik a telefon képernyő visszakapcsolás. CGX 2.3.6 van fenn.
Tegnap este feltettem az Amazon store-t, majd töltöttem le pár játékot próbaként. Mivel a játékok nem vagy csak rosszul futottak, így egyből le is szedtem őket. Viszont az feltűnt, hogy egy idő után nem tudtam feloldani a képernyőt, hiába nyomtam bármit sötét maradt. Aksi ki-be és működik minden.
Ma reggel ezt a jelenséget újból produkálta, így az Amazon store-t is leszedtem hátha az okozza. Most jól működik, kíváncsian várom, hogy újból előjön-e ez a hiba. -
oliblood88
csendes tag
Én a Barnacle program segítségével használtam hotspotként. Viszont elég gyorsan meríti a telefont, így érdemes töltőn hagyni. Ebben az esetben pedig rendkívüli módon elkezd melegedni.
Napi 1-2 órát használtam így 10 napon át és utána jelentkezett a képernyő bizonyos pontjának érzéketlensége, amit a szervíz javított csak. -
oliblood88
csendes tag
Most, hogy visszatettem a használt programokat már jópárat enged áthelyezni. Ez így már használható nekem.
A mostani problémám, hogy ha beállítok feloldási mintát, akkor a lockscreen nem kapcsol ki, vagyis először a lockscreen-t kell feloldanom, utána lerajzolnom a mintát. Másik romnál (és telefonnál) ezt egy lépésben lehet megtenni.
-
oliblood88
csendes tag
Feltettem a Cronos 2.3.5-öt, viszont nem találok olyan opciót, hogy hova telepítse alapértelmezetten a programokat. Az SD kártyára sem tudom átmozgatni, mert a Move to SD card mindig szürke marad.
Van erre valakinek valami ötlete? -
oliblood88
csendes tag
Valószínűleg hardveres gond lesz, tegnap este már elég sok furcsaságot produkált (gépeléssel eddig sosem volt gond, de tegnap egy sms-t nem tudtam megírni, mert mindig más betűket ismert fel). Ma reggel viszont látszólag megint jól működik a gépelés és "csak" az eredeti hiba áll fenn.
Előkerestem a papírokat, 2010. februárjában vásároltam a T-nél, nem tudjátok garancia erre még érvényes? Úgy emlékszem 2 évet mondtak, de a papírokon nem találtam erre utalást. -
oliblood88
csendes tag
Egy ideje feltűnt, hogy mintha egyes helyeken nem jól működne az érintőképernyőm. Letöltöttem a Touch Test programot, be is igazolódott a sejtésem. Alul egy kb fél centis sávban nem érzékel (legalul a 0. sorban viszont már igen).
Lehet, hogy "elállítódott" a képernyő? Újrakalibrálásra ezt találtam, de Elelinux van fenn és ilyen menüpontot nem találok.
Settings > Local & text > Touch Input > Text Input > Calibration Tool
Tudtok erre ajánlani valami megoldást? Vagy ez szoftveres gond nem lehet, csak hardveres? -
oliblood88
csendes tag
Hihetetlen amit szívok ezzel. Ma reggel gondoltam felrakom a cronos-t, azzal is ugyanez a helyzet. Majd visszatöltöttem az eredetit, azzal sem ment.
Itt már erősen gyanakodtam a T-re.
Megrendeltem egy RelaxNet M csomagot és ment...
MediaMania S-em van havi 500MB-al, előző hónapban több kellett, ezért megrendeltem a RelaxNet M-et mellé, majd most hó elején lemondtam. Azóta csak wifit használtam, így nem tűnt fel a hiba. -
oliblood88
csendes tag
Régebben írtam, hogy a Sense rendszeresen újraindul a telefonomon. Factory reset-et javasoltátok, de nem sikerült rászánnom magam. Most viszont lett egy kis szabadidőm, így rendberaknám a telefont. Arra gondoltam, hogy ha már rendberakás, akkor új rom-ot is tennék rá, lehetőleg Gingerbread-et. Jelenleg gyári 2.1-es G2-es rom van rajta. Melyik 2.3-as romot tudnátok ajánlani? Létezik már stabil?
Továbbá tudnátok egy megbízható leírást adni a rootolás-rom telepítés menetéről (lehet angol is)? -
oliblood88
csendes tag
Mostanában egyre gyakrabban indul újra a Sense. Semmilyen aoutomata task killer program nincsen feltelepítve. Régebben is csinált ilyet, de akkor 3-4 hét használat után és egy ki-be kapcsolás után újra nem jelentkezett a probléma. Mostanában egyre sűrűbben jött elő (3-4 naponta), de ma már az újraindítás sem segített. Nem sokkal újraindítás után ráböktem a HTC-s wifi widgetre és a Sense újraindult. Kezd elég idegesítővé válni a probléma.
T-Mobile G2-t használok, gyári 2.1-es rommal. Tudtok erre valami megoldást?
Nem tudom mi lövi ki. Nem lehet valahogyan whitelist-re rakni az oprendszerben egy programot? -
oliblood88
csendes tag
válasz
oliblood88 #2911 üzenetére
Az elmúlt napokban is próbálgattam és továbbra is azt látom, hogy minden set összehoz valahogy 1MB körüli feltöltést, viszont 0kb letöltést.
Ez mitől lehet? Nagyon nem szeretnék horrorösszegű roaming számlát kapni... -
oliblood88
csendes tag
A problémám a következő: A telefonra felraktam az APNDroid és Network Monitor programokat. Gondoltam tegnap este kipróbálom, hogy az APNDroid tényleg jól működik-e, mert nemsokára külföldre megyek és nem szeretnék roaming adatforgalmat fizetni. Ikonja pirosra vált, lefekvés, majd másnap reggel megnézem a Network monitorban és azt látom, hogy a napi mutatónál 360k feltöltött adat 0k letöltött szerepel. Ez hogyan lehet?
-
oliblood88
csendes tag
Tegnap sikerült beszereznem egy G2 Touch-ot és a névjegyzék szinkronizációval lenne kérdésem.
Google Contacts-ba előre beállítottam a régi telefonom névjegyzékét. De a teló nem csak ezeket az embereket szinkronizálta be, hanem a teljes gmail-es címtárat, ami tele van olyan címekkel, akik már azt sem tudom kicsodák, csak 1-2 levelet váltottam velük. Azt hogyan lehet megoldani, hogy csak a Contacts-os neveket szinkronizálja a többit törölje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest